Új hozzászólás Aktív témák
-
Benetnes
tag
válasz
#16820480 #33 üzenetére
Soha se venne iPhone-t ha a negyede lenne akkor sem számára 50 a tető!
Csupán mérete az ami miatt írtam, lehet rosszúl fogalmaztam bocsánat!
Csúcstelefon azonos méretekkel!
Engem jobban zavar mint őt hogy 2 naponta megadja magát a telefonja (Lg L9 II) és nem tudom kivenni a kezéből! Nagyobbat meg nem hajlandó használni.... -
Benetnes
tag
válasz
#16820480 #18 üzenetére
Az előlap kihasználtság számomra is szempont, még emlékszem a Motorola Razr I xt 890 volt a kedvencem sokáig! Sony párti vagyok de egy kis keretcsökkentést én is elviselnék alul-felül!
Sajnos a Xiaomi mint márka szóba sem jöhet, persze nem nekem én szeretem a Mi4-Mi5 szériát, ha nem nagy brand elég elutasítóak az emberek (hát még az asszony)! Huawei már túl széles még a Nova is, a Honor gyönyörű de üveg (jómagam a V9-et várom) a Samsung meg samsungMarad a HTC ami a kedvence de az árán teljesen ki van borulva.... Úgyhogy nincs egyszerű dolgom!
whatwhatwhat: most néztem meg való igaz hogy a sima S8 hosszabb lesz kicsit mint a sima S7 viszont nem lesz szélesebb! Valahogy elkerülte a figyelmemet.....
-
Benetnes
tag
A simára gondoltam természetesen és az a tolerancia határ szélességben (67mm).
Xa1, X Compact, Z3 Compact, Galaxy Alpha és kb ennyi.....
A Plus viccnek is rossz, 4mm a eltérés széltében a Mix-hez képest és ennyi.whatwhatwhat: Az S8 talán az S7 edge házába fér be de annál azért szélesebb lesz....
-
Benetnes
tag
Az első Mix is kisseb volt mint az 1520 minden paraméterében, bár igazán nagyot akkor ütne ha 6"-os változatban kiadnák az simán beleférne egy jelenlegi 5,3"-os házába!
Reménykedem egy 5"-os változatban is (az asszonynak persze....) mivel az iPhone méreteiben nem igazán van ütős alternatíva a csúcstelefonok között!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 7
- Gaming notebook topik
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Mini-ITX
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest