- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
Van azért némi ellenérzésem - mert nekem legyen kerete a telefonnak -, de ettől függetlenül nagyon pofásan néz ki. Kíváncsi leszek a szokásos kérdésekre: B20, ár, IP68, ...
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz dave_gahan #138 üzenetére
Elolvastad amit írtam?
CSAK az ALSÓ/FELSŐ kávára kérdeztem rá. Az én véleményem az, hogy oldalt legyen KICSI. Mert ott fogod a telefont, nincs nagy kezem, ahhoz hogy meg tudjak fogni egy 5.5 colos telefont kis kávák kellenek. Részben ezért van s7 edge-em. DE ha már itt tartunk, ennek már majdnem TÚL KICSI a kávája, mert belelóg az ujjam. Persze ebben közrejátszik az edge is..
De a lényeg hogy megvan az oka annak, hogy miért legyen OLDALT minimális a káva: minél nagyobb képernyőjű telefont tudj fogni a kezedben. (mondom az hogy hogy néz ki egy dolog, és szubjektív).
De alul/felül mi oka van? Jó hallottam egy indokot: farzseb. Oké elfogadom. Ez még mindig nem akkora dolog mint hogy meg tudd fogni. Nekem személyesen egyáltalán nem, mert sose teszem oda.(kilopják/ráülök..)
Egyetértek azzal hogy fejlődni kell. De ez miért lenne FELTÉTLENÜL fejlődés? Az a fejlódés ha valami JOBB lesz. Valami indok kell hogy MIÉRT jobb. Nem csak az hogy "mert hogy töltse ki az egészet". Miért?
Na és az az én bajom, hogy ALUL meg mindenképpen kell valami szerencsétlen káva. Mert egyszerűen kényelmetlen lenyúlni odáig. Annyira örülnék ha az s7 edge-emen ugyanekkora lenne a káva csak onscreen navigációs gombok lennének. Mert kényelmetlen lenyúlni ennyi. Felül meg nem érdekel a dolog mert még egyszer mondom: nem zavar, nincs oka hogy eltűnjön. Alul pedig ahogy mondtam KELL hogy maradjon.
Vagy ha nem is marad, ne kerüljön legalulra semmi olyan amihez hozzá kell nyúlni. (oda kerülne az értesítési sáv vagy valami?) nem tudom, de a lényeg hogy oda kényelmetlen lenyúlni. tehát jelen szoftveres megoldás mellett nem lenne jó ha nem lenne alul káva..[ Szerkesztve ]
-
Innováció? egy frászt... Szépnek szép renderképeken, de ne haragudjatok de én röhögtem az indiai csávó videóján, ahogy a kis kínai csaj mit össze szenved, hogy kifényesítse a szemben levő telefont Ez a kerámia jól hangzik, de ez a hiperfényes felület tuti jól csúszik ha izzad a tenyered. Az S6 is olyan tudott lenni mintha vazelinnel lett volna bekenve néha. A keretnélküliség meg max így portré módban használható. Fektetve ha egy jó kis játékot akarok játszani amihez mindkét kezem kell ott nem tudom rendesen megmarkolni és a fél játékot egyből ki is takarom. Nincs baj szvsz a kávákkal fent és alul, ha azokat ésszel kreatívan használják ki.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
big-J
őstag
Végre, valami értelmes, nem ipon majmoló dizájn, normális mérettel, normális akksival. Ez igen. Valószínűleg ez fogja váltani nexus 6-om.
-
judas13
addikt
LOL
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
phanze
aktív tag
Nagyon brutál! Valaki megkereshetné az állam...
-
Mr.Silkó
veterán
6,4 hüvelykes a kijelző, mégis szinte teljesen egy méret az i7 Plus-szal! Gyönyörű! Must have!
-
Titan44
tag
Kedves Télapó... ILYET!
A kilencvenes évek zenéi: https://www.facebook.com/ilove90sclub
-
jacis
nagyúr
Hát ez tényleg brutálisan jó lett. Várom a tesztet milyen egy ilyen kialakítású telefont hasznalni a hétköznapokban.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
lolal
senior tag
Csak nekem nem tetszik ?
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
törölt tag
De jó lesz amikor valaki ledobja az ágyra és a távkapcsoló rommá töri a kávamentes szépségét. Praktikus.
-
s4tch
veterán
válasz #16820480 #128 üzenetére
Hátizé, Mi3-ban vagyok nagyjából otthon, erre kb. annyi használható ROM van, mint egy HTC One-ra, vagy a régi szép samsungos időkben az S-generációkra. A két MiPad szopóágon van, azt aláírom, de a telefonokra, főleg a népszerű típusokra rogyásig megy a főzőcskézés. Engem leginkább az zavar, hogy a kernel forrásokat nagyon későn adja ki a gyártó, pedig korábban tettek rá ígéretet, hogy release után 2 hónapon belül kint lesz minden telefonhoz a forráskód. Buzerálás szempontjából így sem áll rosszul ez a márka, pl. a Meizu, a Huawei, újabban a Samsung, az LG tulajok ilyen szempontból rosszabb helyzetben vannak. Remélhetőleg végül - ellentétben az indiai csávó által készített hands-on videó alatt írtakkal - elviszik ezt a Mi Mixet is az indiai piacra, és akkor lesz erre is érdemi fejlesztés, MIUI-mentes élettel.
...és akkor off az offon belül: nekem Mi3-ra jó ideje a MIUI a legjobb választás...
-
dinnje
aktív tag
Most röhögsz, dé én amikor a cégünknél vendégeskedő két kínai csaj mobija aljára valami hasonló b@szás volt applikálva, akkor meg én röhögtem
Nekem tetszik, főleg annak fényében,h amikor a munkahelyemen még csak nekem volt nagy érintős mobil, sokan azt mondták minek világítós vágódeszka. Most mindenki ötcollal nyomja, fel kell valamivel rántani megint őket[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hát, a Mi3-nál még kiadták a forráskódot. Egy kollégámnak volt sima Mi4, arra feltette a CM-et, egy nap után szedte is le, mert merült, mint a nyeletlen fejsze. A Mi4c és Mi4i azt hiszem nem is kaptak semmilyen CM-et, és a Mi5-höz is fél év késéssel adták ki a forrást, amivel egy hónapot szenvedtek majdnem, mire bootolható állapotba hozták, de a ROM még mindig bugos persze.
Sajnos hiába adják ki a forráskódokat, de valami általában nem stimmel igazán, és ezért az ilyen 3rd party megoldások nm valami stabilak. A ROM-olás persze megy, de kb arról szól, hogy global ROM, MIUIHU, vagy EU verziót tesznek fel, és még a hivatalos kiadásokban is akad bőven hiba, vagy hiányosság. A Mi5 valamikor augusztusban kapott Marshmallowra épülő szoftvert, pedig a flagship lenne elvileg (vagy már nem az persze, de akkor még az volt). Akkor is úgy, hogy az upstream MIUI funkciókból egy csomót kihagytak (nem mintha ez engem érdekelne, de sokan morogtak miatta), most az elmúlt hetekben kerültek ezek is végre be.Én ahhoz vagyok szokva mostanában, hogy vagy tökélesen megy gyárilag a telefon (Nexus, Motorola), vagy bármilyen ROM-ot teszek rá, abban szinte nincs semmilyen bug (Nexus).
-
davidsone
addikt
Van egy olyan érzésem h ez lesz a következő trend, nagyon jól néz ki modern letisztult hatása van...
...5,5 colban nekem pont jó is lenne...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
haxiboy
veterán
Kell
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
törölt tag
naneeeemáááár.
Két kérdésem van alapvetően...
1: hogy magyarázom meg asszonynak hogy a mi maxot le kéne cserélni
2: de tényleg hogy ?Nem vagyok egy nagy telefonbzi, de hogy ez kell az már most borítékban...
-
berek21
őstag
Azért az mekkora már hogy itt kétszer annyi a hozzászólás, mint e másik xiaomi hírnél, amit annyian vártak.
Hogy on is legyek, akkora ez a telefon mint a mostani Vibe Z2 Pro készülékem. Amit jövőre cserélni akarok. Erre.Lancia Delta III eladó!
-
rottenbull
senior tag
Nagyon kemeny bazz.
-
Quqesz
nagyúr
Megvan a kövi telónk?!
Nekem így ahogy van jöhet. Hamar fog fogyni!( rég vokt már itt, hogy egy készülék ennyire tetszett volna sokaknak). Kína már a spejzban van!
Ezt a vékony kávát szerettem az LG-ben, de most kétvállra fektették őket.endre166
A dúrva az, hogy más 5,5 collal hozza ezt a méretet.....[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Maxentius
addikt
Zseniálisan jól néz ki.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
endre166
tag
Óriás ez a 6,4 col nem lehet kihasználni megszokni ezért kérdéses lesz a beszerzése,de ha kijönne pl egy 5,5col-ban ugyan ilyen szerintem sok ember számára nem lenne kérdéses az instant buy.
Mindenesetre beszerzek egyet ha nem tudom megszokni, akkor mehet az eladásra,hisz erre tuti nagy lesz a kereset.
Xiaomi megint odatett, És egy kis 'kina cég' alkotott megint nagyot...ipfos-hoz képest -
Potrien
senior tag
Tetszik a népeknek!
Csak így tovább xiaomi! -
törölt tag
válasz whatwhatwhat #155 üzenetére
"a fejlódés ha valami JOBB lesz."
Definiáld már a jobb fogalmát ezzel a telefonnal kapcsolatban kérlek úgy, hogy egyáltalán nem kerül bele semmilyen szubjektív módon mérhető, egyénenként változó faktor.
" de a lényeg hogy oda kényelmetlen lenyúlni."
Egy személyes kérdés: volt 6.44-es telefonod? Másodikat eszem jelenleg, és jelzem a z ultra viszonylag magas alsó kávája és onscreen navigombjai ellenére se volt kényelmes használni, a mi maxon pláne. Cserébe egy ekkora szörnyet igen ritkán használsz fél kézzel, ha meg már mindkettőt be kell vetni, teljesen kényelmes a történet...
endre166
Óriás ez a 6,4 col nem lehet kihasználni megszokni
Hogyami? már van egy pár piacon, és távolkeleten komoly kultuszuk is van, itthon is terjed nem kicsit, sőt meglepő de szokható teljesen. Nekem pl kisebb nem kéne már ha megoldható
[ Szerkesztve ]
-
ben11
őstag
Fujj szoftveres gombok. Csak a helyet veszik el a kijelzőből..
-
SkyLine3000
addikt
Engem egyáltalán nem kapott el a must have érzés. Se nem tetszik, se nem praktikus, ráadásul egy nagy böszmeség.
-
törölt tag
válasz tepenzed #189 üzenetére
Nem természetesen. Csak arra utaltam hogy akkora gond nincs.
De persze sok lóvét a bolt és szerviz hálózat, reklám, etc, ezzel nem is vitatkozok.Viszont ha ez samu, HTC, alma lenne 3kilo alá nem nyitna az fix, és szerintem még egyszer ennyit nekem nem érne meg akármilyen csúcs.
-
L.Levy
csendes tag
Itt egy kis összefoglaló a telefon újdonságairól.
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz #56573440 #186 üzenetére
Na hát pont ezt kértem én is, hogy definiáljuk, hogy miért jobb ha nincs alul káva.
A személyes válaszom pedig, hogy nincs és soha nem is lesz. Nekem az nem telefon Amit nem tudok egy kézzel használni az nekem nem telefon
Egyébként pont ezért igazad van, én elvakult módon csak az egy kézzel használható telefonokról beszélek. Teljesen jogos, hogy ilyen szörnyeknél már teljesen mindegy, akkor meg már semmi bajom azzal kitölti.
Amúgy ha maradunk a kisebb telefonoknál akkor szerintem is nyugodtan töltse ki, de akkor mindenképpen kellene valami szoftveres megoldás, hogy kényelmes legyen már a használat. Samsungnál is utálom hogy leteszik alulra a gombokat..
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Autós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- EAFC 25
- BestBuy ruhás topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest