Hirdetés
- IFA 2024: Pótolja az eddig hiányzó mélyeket a Shokz új csontrezgéses fülese
- IFA 2024: Miniatűr mérete ellenére is van benne Qi töltés és hőkamera
- IFA 2024: Alig vettük észre, olyan kicsi ez a telefon
- IFA 2024: Van értelme hőkamerát rakni egy tabletre?
- Hárommillióan jegyezték máris elő a Huawei Mate XT-t
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Közel negyven év után új külsővel tér vissza az első Carmen Sandiego játék
gp A PC-re, konzolokra és mobil eszközökre szánt alkotás valamikor jövőre debütál.
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Már meglévő dizájnra épül az Acer PC-s kézikonzolja
ph A Nitro Blade 7 feltűnően hasonlít a Terrans Force Handle 5-re.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
Úgy tűnik az Apple-nél senki nem használja ezt a telefont...
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
d@vee
őstag
válasz ForRedGlory #2 üzenetére
Szerintem azt, hogy ezt hogyan nem vették észre tesztelésnél?
Mellesleg nehogymár a teló hibája legyen, ha remeg az ember keze
[ Szerkesztve ]
Ja
-
hegedus001
aktív tag
válasz ForRedGlory #2 üzenetére
Azt, hogy nem vették észre. És az a baj, hogy szerintem ez tényleg így van. Annyi Bug meg hiba van az új rendszer hogy az vérlázító. Mintha Beta lenne. Én is apple fan vagyok, de ez nagyon gatya....
-
BP3T3R
újonc
válasz hegedus001 #5 üzenetére
3 napja használom a telefont (14 Pro) elég intenzíven, de semmilyen bugot nem vettem észre.
Igaz, én nem használok Instagram, TikTok és hasonlókat. -
Wesiz
tag
pont az szokott érv lenni az apple (ios) mellett az androiddal szemben hogy az app store-ban garantáltan ellenőrzött alkalmazások vannak, itt minden "csak működik" úgyhogy én nem jelenteném ki hogy csak az alkalmazások hibája, az apple is sáros a történetben.
9to5mac-en volt egy jó komment erről: "If only Apple had access to the App Store. They could’ve downloaded these apps to test on their new product. Maybe now Apple will get themselves an Apple ID."
persze mivel szoftveres a gond és napokon belül javítják így nincs nagy gond, mindegyik gyártóval megesnek ilyen hibák.
-
Wajk
addikt
válasz ForRedGlory #11 üzenetére
Azért min. fél éve mentek az Internal tesztek. Azért a korábban említett AppleID hitelesítési gond és ez a kamera driver(?) probléma azért szerintem igen is jelzés értékű. Ezt én elég amatőrnek érzem.
Mint amennyire ez a "nem túl hiteles dolog ilyennel jönni, amikor minden egyes gyártónál előfordulnak gyerekbetegségek" szöveg is
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
snorbi82
senior tag
Nem értek hozzá. A 16-os IOS verzió valóban rég óta lehet tesztelni széles körben. De ha jól tudom, a 14 Pro és Max nem rég óta van emberek kezében. Tehát széleskörben nem rég óta van tesztelve.
13-as szériánál nincsenek ez a "betegséges", illetve nem láttam sehol!IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
ForRedGlory
félisten
Minden topicba betolod ezt a hülyeséget, amennyiben egy hiba felbukkan, hogy amatőr gyártók? Szar lehet neked, mert ha igen, másból sem állhat az életed, mint ezt bekommentelni, mert hiba mindig mindenhol lesz. Ha meg nem, akkor lásd az előző kommentem, csak igyekezz értelmezni is, hogy mire céloztam. Nem ettől lesz amatőr egy gyártó, de hát gondolom ezt is jobban tudod.
[ Szerkesztve ]
-
atiska007
senior tag
iP13 Pro-m van, pont a stabilitás miatt váltottam iOS-re 10+++ év android után.
De ez szerintem elég vérlázító, hogy egy ekkora cégnek nincs akkora tesztelő gárdája, akik a top20-top50 appot folyamatosan teszteljék kiadás (HW vagy SW) előtt...
Ezért is nem tettem fel még a 16-ot, talán majd a 16.1 vagy 16.X-el kezdek.. Addig teszteljék a userek ingyenMittudomain!
-
moleculez
veterán
Azért most nem lettem vna az érintett részlegek dolgozóinak helyében, ezt a bugot levadászni nem lehetett egyszerű.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
joey04
titán
Ez a másolás beillesztés bug is csak a 14-es szérián van?
-
BusinessGuy
őstag
Kár javítani így legalább fel tud mutatni számottevő különbséget képalkotás terén a 13-as szériához képest.
-
Shyciii
veterán
válasz ForRedGlory #14 üzenetére
Szerintem inkább neked lehet szar, ha képtelen vagy felfogni, hogy ekkora gyártótól, ennyi pénzzel képtelenek mellőzni a gyermeteg hibát, mert ugye nem arról van szó, hogy hibamentes legyen, hanem amatőr hibákat ne vérsenek.
-
joey04
titán
Ő is meg mogyorósi is apple termékeket használnak mert az tetszett meg nekik, de hogy mikor fikázzák meg mikor istenítik az csak attól függ, hogy mivel lehet több nézettséget összeszedni. handrasnak volt is valami videója hogy viszlát apple, mert ez már nem a régi, bla-bla, most meg isteníti a 14 prot. szerintem nem lényeg már évek óta mit mondanak se pro se kontra. ahogy ez az egész youtuber társadalom is megbízhtatlan amióta ennyire felkapták őket. sokan itt is éljeneznek ha valamelyiktől kijött egy review, aztán az alapján döntik el, hogy jó-e a termék. szó nélkül átveszik a véleményüket. félelmetes.
[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
Jah ahha, hát nem nézem egyiküket sem, néha olvasni szoktam róluk elvétve, Andrásnak nagy-nagyon régen 2014-5 ? körül láttam pár videóját, ott iszonyatosan elvakult volt, azt az "állapotot" már betegnek tartottam. Teljesen a földtől elrugaszkodva beszélt egy szimpla hétköznapi tárgyról, amivel nincs semmi baj, csak ezt tartsa meg magának, mert nagyon sok fiatalt behülyített akkoriban a lózungjaival. Most meg ahogy olvastam "nagyonzöld" lett, akkor így gondolom, csak olyan dolgokat vásárol amire tényleg nagyon szüksége van a környezettudatosság jegyében.
-
janeszgol
félisten
Pontosan. ForRedGlory sem ma kezdte ezt a hobbit, nagyon jól kéne tudnia (ha már szenvednek az almások, szenvedjünk mi is egy picit a szenvedő szerkezettel), hogy minden iOS upgrade-nél vannak malőrök. De ilyen amatőr dolog, mint az ID-vel kapcsolatos, ilyen még nem volt. A rezgő kamera is gáz, pláne ugye mivel a világ egyik legnépszerűbb platformját érinti, de nem gondoltak rá, nem tesztelték, ok. Bár felteszem a kérdést, hogy a világ leginnovatívabb cégénél nem használnak TikTokot? Senki?
A wifi legalább jó? Azzal is volt probléma 1-2 éve.
-
joey04
titán
válasz moleculez #32 üzenetére
Eleve nem az van, hogy minden készülék minden esetben produkálja a hibát, mert pl. az itteni tesztkészüléknél sem jelentkezik: Az Apple egyelőre nem reagált a problémára, de a hiba érinti a 14 Pro és 14 Pro Max telefonokat is, vélhetően a második generációs szenzormozgatásos képstabilizálást kezelő szoftverben van valamilyen bug. A tesztkészüléken mi reprodukálni nem tudtuk a hibát egyelőre, nálunk tökéletesen megy a gyári és a harmadik féltől származó alkalmazásokkal is a kamera a 14 Pro Maxon.
Szóval ezért is bullshit a senki nem használta, tesztelte a telefont kommentek.
[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
Az egész 16 egy nagy bug. Ezek nem javitottak ki semmit azok közül, amit az emberek reportoltak nekik. Nincs idejük rá pénzszámolás közben.
-
vzsryl
nagyúr
válasz atiska007 #15 üzenetére
A friss főverzió régóta így működik. Kb. novemberre szokott használható lenni. Sajnos ha új kiadású készüléket veszel, akkor szívás, mert az alapból a friss IOS verzióval jön ki.
Én is megvárom a 13Pro-val minimum a 16.1-et. Jövőre megszívom, mert akkor váltok megint, és a 15-ös szériához tartozó 17.0-val fogok szopni hónapokig. First world problem…megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
nagyúr
Gyors reakció a gyártótól , ez örvendetes .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Szakiii
addikt
Melyik konkurens rendszeren van ilyen szintű hiba? Én hardvert érintő hibat nem lattam elmult pár évben. A legdurvább hibak olyanok h le kell zarni es feloldani a telót de az már bőven szemrancolos. Ettől függetlenül bárhol előfordulhat, de nem érdemlik meg a védelmet mert most itt fordult elő, ez van.
-
hogabesz
aktív tag
válasz BoneDragon #35 üzenetére
Milyen készüléken használod? Nálam sima i11-nél még nem volt semmi probléma az új rendszerrel.
-
-
nagyúr
-
BoneDragon
veterán
Addig örülj neki. Nekem voltak apró bugok, de most ami nagyon felcsesz a képernyő vibrálása (flicker), ami ios16-al jött elő (i13). Tegnap elég sokat googleztam a témába és ios14 óta létezik ez a bug és basznak javitani. Alacsony fényerő + sötétebb háttér kombó mellett látható a jelenség, de mivel nekem érzékenyebb a szemem egész magas fényerő mellett világos háttérrel is látom. Mivel telóról kellett dolgoznom, 1 óra után el is kezdett fájni a fejem tőle... Nincs rá megoldás és láthatóan a betakban sem javitják, ha egyáltalán valamikor javitani fogják.
Sajnos downgradelni meg már nem lehet.
Kéne valami konkurencia az applenak, mert kezdenek rohadtul ellustulni, számomra elfogadhatatlan hogy mekkora bugokat hagynak a rendszerben évekig és van pofájuk kiadni egy főverziót 0 hozzáadott értékkel és kismillió bugokkal. A beta teszterek folyamatosan reportolják a bugokat és egyszerüen nem javitják ki. Mintha 1 ember dolgozna ezen a részlegen náluk, vagy egy csapat óvodás.[ Szerkesztve ]
-
Hatvan9
senior tag
Egyetértek +1
#44Szakiii: Ez is igaz.Számomra kicsit homályosabb képet fest az iPhone jövő vonala, nem tudom mi újat tudnak még kipótólni, kitalálni az újabb modellekben.
Az hogy erősebb akku, jobb kijelző, kamera, az nem egy változatos tendencia.
Anno az iPhone resetelte ezeket, mielőtt "robbantott" a piac már elért egy szintet, sok mpx, nagy akku, sőt oled is jelen volt pl.: n85, i8910..stb..Nyilván nem teljesen ezeknek az ismétlése de vonalakban ideérkeztünk csak az iPhone van jelenleg ezekkel felvértezve és kimaxolva, mi követi majd?[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
Az iPhoneok esetében mindig egy lassú, szelektív folyamat során léptették életbe a technológiákat, amikhez aztán sok idő kellet mire minden következő készülék megkapta.
Lásd. most megy az egyhelyben toporgás az oled kijelző, nah meg a 120hz körül.
Ezek a dolgok még évek, amire általános lesz minden Iphoneban. Nem véletlenül nem kapott a sima 14 még 120hz-et, azt majd esetleg a sima 15be raknak.
Arról nem is beszélve, sok technológiát csak pár szériára raknak bele drágább pro és pro max modellekbe, aztán kukázzák ...
Teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy már nem tudnak mit kitalálni. Ez az AOD is úgy lett, hogy ötlet már másra nem volt, cserébe látták a sírást, hogy erre még van igény.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen