- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frisco
aktív tag
válasz Stanley-B. #47 üzenetére
Teljesen igazad van, bár szerintem kishitű vagy hisz ez nem elég.
Be kellene tiltani a Court of Appeal-t, lehetőség szerint a bírót a Temzébe lőni.
Nagy-Britannia fővárosának pedig Cupertino-t kellene megtenni és hadat üzenni Dél-Koreának.
Hihetetlenek vagytok, sosem hittem volna, hogy ilyen embertípus is létezik.[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
-
Zirowe
nagyúr
Igen, igy nez ki egy korrekt kozlemeny.
Mas kerdes, hogy most meg az alozo linknel is lejjebb kerult az oldalon.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
veterán
-
Stanley-B.
őstag
válasz szabogabor10 #56 üzenetére
És másológyár üzemeltetésért mi lenne az igazi? meghallgatnék egy véleményt, mert semmi jó vígjáték nincs mostanában.
(#52) Youri: az Apple haterség is legalább ekkora vallás lehet(ne), ez sokat elárul az emberekről ugye, ha már mindenképp kategorizálni kell őket
[ Szerkesztve ]
-
Youri
veterán
válasz Stanley-B. #58 üzenetére
Majd ha a hatereknek lesz egy halott prófétájuk, akkor lesz miről beszálni... Másolóüzemről annyit, hogy az Apple elmúlt 10 évének teljes termék palettája a Braun 50-60-as évek termékeinek szakasztott mása... persze az jogos, hiszen Apple, mert a próféta megtehette
RTX ON
-
B1T3
addikt
Nem gondolod, hogy "kicsit" elfogult vagy? A Samsung is megkapta a büntetését, mégpedig tetemes pénzmennyiséget kell fizetnie a perelő gyár számára, ha itt tartunk. Direkt fogalmaztam így, hogy reflektáljak a Te álláspontodra, pedig egyik oldalon sem állok sem hater-ként, sem fan-ként.
-
arnyekxxx
veterán
-
addikt
1900*1200-as monitoron kilóg a képből (csak az egysoros tabsor és az url bar van az oldal felett)
[persze az összes apró betű kilóg a képből]It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
szp1
addikt
Ez a legszebb mondat :
"Doch wer in einen Apfel beißt, sollte sich zumindest fragen dürfen, ob da nicht vielleicht der Wurm drin ist."
Különben meg gyönyörűen összefoglalja a "vallási őrületet".....
Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
kerekfej
addikt
Apple iSamsung iGalaxy
-
törölt tag
Pár hete csináltak az amcsik egy tesztet, hogy az utcán megállították az embereket és a kezükbe adtak egy ájfón4s-t, és azt mondták nekik, hogy ez az új ájfón 5.
Simán bevette mindegyik és még jobbnak találta, mint az előző készüléket.Az pedig külön felháborító, hogy a bocsánatkérésnek még csak a közelében sem járnak másodszorra sem.
-
V.T.CS.
senior tag
én azt csináltam volna hogy az apple honlapja annyi időre legyen elérhetetlen, amennyi ideig fent volt a szánalmas próbálkozásuk+ az általuk kért két hét, csak a korrektség jegyében.
-
janos1988
addikt
-
Stanley-B.
őstag
Azért nem gondolom, mert teljesen jogosan szabták ki az összeget, elkövettek olyasmit, amit nem lett volna szabad. De megalázkodásra nem késztette őket senki. Ezzel szemben az Apple miben találtatott bűnösnek? Egy sikertelen peres ügy senkit nem tesz azzá.
(#59) Youri: azért ez az egész enyhén erős... lehet, hogy mondjuk driod téren nincs ekkora összetartás, de az utálat legalább akkora magasságokba szökött már, mint a fanatizmus. Szerintem mindkettő kerülendő.
-
szp1
addikt
válasz janos1988 #68 üzenetére
Nagyon nincs kedvem írogatni, elég hosszú....
De van itt egy másik : Anthropologin: Apple erfüllt die Definition einer Religion.
( Az antropológus(nő) szerint az Apple teljesíti egy vallás ismérveit )Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
arnyekxxx
veterán
válasz Stanley-B. #72 üzenetére
Szerintem mindkettő kerülendő.
Itt az idő elkezdened jó példát mutatni
-
Youri
veterán
válasz Stanley-B. #72 üzenetére
Szerinted mindkettő kerülendő...
#76: A másik szapulása sem épp követendő, még ha csak vélemény is, persze ezzel minden mocskolódást legalizálni lehet manapság
[ Szerkesztve ]
RTX ON
-
Stanley-B.
őstag
válasz arnyekxxx #74 üzenetére
tőlem pont hogy fanatikusságot nem láthattál...
én általában leírom az érveimet és kerek egészként tálalom a mondandóm.
Ezzel szemben legtöbbször egy linket vagy 2 mondatos fröcsögést kapok. Touch-ko hsz-eire is érdekes, hogy 10-ből egyszer ha olvasni lehet egy épkézláb érvelést, amúgy csak a vádaskodás megy... vicc.
Különös kedvencem az innováció hiánya, marketing ügynökség és összeszerelő üzem, meg a hasonló komoly megállapítások...(#75) Youri: ez egy vélemény volt, aminek a bírói ítélet a célpontja, nem látom hol lenne benne az Apple jogtalannak vélt dicsőítése.
Szapulni senkit nem szeretnék, inkább a vádaskodás ami meghatározó itt.[ Szerkesztve ]
-
arnyekxxx
veterán
-
-
törölt tag
válasz janos1988 #68 üzenetére
Pár napja magyarul:
Az Apple hasonlít egy valláshoz -
törölt tag
Tévedsz. Az Apple-haterség az az ember természetes immunválasza egy gusztustalan betegséggel szemben. Ahogy lerakod a telefont a telemarketinges beszédének korai fázisában, vagy a krishnásoktól megkérdezed, hogy adnak-e igazolást a tőlük ingyen ajándékba kapott Bhagavad Gítáért tőlem kapott adományról.
-
törölt tag
megint megy a trükközés... [link]
ezért ez már kicsit nevetséges. ennyire hülyének nézik a bíróságot? simán azt kéne csinálni, hogy levetetni az egész honlapjukat mondjuk egy hétre, és csak a bocsánatkérő szöveget kirakni megfelelő betűmérettel... -
hallador
addikt
válasz Stanley-B. #47 üzenetére
Te figyu már, az milyen másológyár aki az apple-nek a technológiát szállítja, és többek között a föld egyik legnagyobb félvezető gyártó cége? Te most ezt komolyan gondoltad, vagy csak valaki a szádba adta, ezeket az igen innovatív mondatokat?
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
törölt tag
válasz Penész Gomba #89 üzenetére
*által
A Samsungnak van egy bizonyos formaterve már évek óta, az ájfón még a kanyarban sem volt, amikor már kialakult Samsung formavilágról lehetett beszélni, a felirat főleg karakteres és egyedi, a menü gomb is szögletes sok esetben, és bármennyire is hasonlóak az okostelefonok és tabletek, egyértelműen meg lehet állapítani melyik milyen márka és honnan jön, ráadásul némely Samsung inkább hasonlít egy HTC-re, mint ájfónra, qwerty-s telói meg a Nokiákra.
(Nem, nem vagyok Samsung fan és ezt nem személyes cseszegetésnek szántam )
[ Szerkesztve ]
-
B1T3
addikt
válasz Penész Gomba #89 üzenetére
Bizonyára az Apple miatt kezdett el a Samsung pl. hajókkal és autókkal foglalkozni.
-
MacCaine
őstag
Nekem az egész apple valahogy a komcsi időket juttatja eszembe: nincs olyan, hogy a cég (állam) sz@rt csinálna. Nem az apple tévedett, hanem csak a bíró ítélkezett így (rosszul, sugallja a cég). Ugyanez jött le abból az esetből, amikor az apple géniuszos kiképzőkönyv nyilvánosságra került.
(#96) Penész Gomba: Nekem leesett, észrevettem a sok smiley-t.
[ Szerkesztve ]
-
zone
őstag
válasz Stanley-B. #76 üzenetére
- Ha nem lenne iPhone, a mai telefonok nem így néznének ki. Úgy gondolom ez egy olyan tény, amit szinte mindenki belát és nem lehet felette elsiklani(...)
- Sokak szerint a visszapattanó scroll sem Apple találmány. Szerintem meg lényegtelen, hogy kié, ha ők rendelkeznek a szabadalommal.
- Sokadjára mondom, de nem elégszer, ha most nem létezne az Apple, alighanem sírva röhögnél egy 2012-es samsungon.
- Érdekes, a másológyár üzemeltetésért hasonló még csak nem is merült fel a samsung esetében, pedig a súlyát tekintve ott minimum a samsung.com 1 éven át csak egy részletes sajnálkozó levelet kellene tartalmazzon.Micsoda érvek.
[ Szerkesztve ]
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
Valahogy sejtettem, hogy a bíróság nem fog szemet hunyni az Apple megoldása felett.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Politika
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest