- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto02
tag
Ez már triluminos?
\::/ : i5 -3470 + 8 Gb Elpida \::/
-
Coq
aktív tag
Ez tkp. a szokasos ar a csucskeszulekek eseteben... De par honap utan esni fog.
-
Teljesen "normális" árazás. Aki ennél kevesebbre számított annak bilibe lógott a keze.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
deja vu
addikt
Igen szokásos, csak valahogy a sony készülékek egyáltalán nem tartják az árukat, használtan jóval kevesebbért lehet eladni mint htc, apple telefonokat. Ott az xperia z, sokkal olcsóbb használtan, mint az s4, one. Nem jó befektetés egy sony mobil.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
Integra
titán
egy z1 nexus-t eltudnék képzelni...
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
nagyúr
babakékbe nem lesz?
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
jagelo
aktív tag
És milyen jó képeket csinál ez most nem parasztvakítás [link]
-
butyek
senior tag
Most ez az újfajta árverseny, hogy ki tudja kicsit drágábban adni a csúcskészüléket?
&ρID with 10^100. Xiaomi 13T
-
madd dogg
senior tag
Amúgy is nevetséges "befektetésként" kezelni egy mobilt. Ha eladod egy fél év múlva, jóformán ki sem ismerted, nem használtad rendesen. Egy ilyet én 2 évre vennék, utána meg úgyis olyan keveset ér, hogy eladásnál az a 3-5ezer forinteltérés nem számít.
-
jagelo
aktív tag
-
Cyberpunk
félisten
Ha ez ott ennyi, akkor mi lesz nálunk?
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Eli577
senior tag
Ezek a képek már tegnap is fent voltak. Na de nézzük már meg, hogy ezek 8mpx-re leskálázva is gyengébb minőségűek, mint egy G2, S4 képei....akkor milyen lehet a 20 mpx-es teljes nagyításban?
A vízállóságot illetően pedig nagyon kíváncsi lennék, hogy 1000 emberből hány van, akik vízfelszín alatt is szoktak képeket lőni, nyilván nem rossz, ha van ez a tulajdonsága, de ehhez a képernyőmérethez maga a készülékház szerintem már túl nagy (és ezt ugye azzal indokolják, hogy IP57 miatt).
-
Eli577
senior tag
Nem azt mondtam, hogy nem jók, de ha arra alapozza a Sony a kampányát, hogy 20 mpx-es hiper-szuper optika van benne, akkor igenis lássunk teljes felbontású képeket, ne leskálázottatak, amik legfeljebb olyan minőséget tudnak produkálni, mint a konkurens gyártók telefonjai teljes felbontásban.
-
addhor
csendes tag
A képek minőségéről addig lesz ilyen a vélemény, amíg le nem tesztelik a MA-n és olvasunk cikket róla.
-
Ali G.
senior tag
igen drága lesz, de úgyis megvárom míg lejjebb megy az ára
-
joey04
titán
ne kezdjünk összehasonlításokba ha kérhetem, mert: a legfelső szegmensben leginkább egyedi preferenciák alapján érdemes válogatni.
Minden készüléknek van előnye és hátránya, nagyjából egyenlő arányban. Így az árnak is egyenlőnek kell lennie.
ja és nem, nem akarok G2-t venni, se rögtön se később. jelenlegi állás szerint. aztán persze ki tudja.[ Szerkesztve ]
-
-
jagelo
aktív tag
Szerintem most van a piacon jó készülék bőven ez is köztük lesz, mindenki döntse, el melyiket szeretné ennyi.
-
Eli577
senior tag
A G2-nek két variánsa van, az egyik fix 32 gigás, a másik 16 Gb és bővíthető. Az anyaghasználatot illetően: valóban remekül néz ki az üveg hátlap, de tok nélkül egy igazi ujjnyomat-mágnes (ha tapicskoltad élőben, akkor tudod miről beszélek) + tudjuk, hogy milyen hátrányai vannak a fém keret és mindkét oldalon üveg kombinációnak.
(#30) Xaels:melyik oldalán látod az expansys-nak? Mert csekkoltam most is, de árat még sehol nem láttam.
[ Szerkesztve ]
-
Ali G.
senior tag
hardware szempontból egyenlő, de kialakításban már nem, egy üveg hátlapért és alumínium keretért nem kérhetsz annyit mint egy fényes műanyag hátlapért ez azért logikus, a G lencse sem olcsó dolog ettől függetlenül akinek kell az úgyis megveszi ezen az áron és aki kicsit takarékoskodik az megvárja míg lemegy, vagy épp megvárja míg megérkezik a készülék és akkor a Z ára még lentebb süllyed
Eli577 kit érdekel az ujjlenyomat? foghatod cementes kézzel is, vagy épp rá is pisálhatsz beteszed a csap alá és lemosod lazán A G2 nem fogja majd az ujjlenyomatot? fényes a hátlapja annak is
[ Szerkesztve ]
-
Z1 simán ott van zölddel az ár.
Z Ultra...(#35) joey20: expansys-t csak azért hoztam mert náluk találtam és tudtommal ők rendes garit adnak illetve nem kétes forrásból származik a készülék. A Z Ultra tesztben adott ár persze nagyon kellemes összeg, de nem szabad elfelejteni, hogy az valószínűleg bolti garanciás, ki tudja honnan jött készülék.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
joey04
titán
nálam az expansys sem normális, de amit írtál az alapján sem jó a z1 ára, mert az ultra feljebb van pozicionálva, valamint akármilyen új is, mér régebbi modell. szóval a z1 semmiképpen nem kezdhetne 200 fölött. max olyan 180 körül. persze az is sok érte, de nyitóárnak már belefér. persze annyit sem adnék érte.
33: na ezért nincs értelme hasonlítgatni, mert a G2 erényeit lefikázod.[ Szerkesztve ]
-
kispecek
aktív tag
Na ez azért már nekem is tetszik.
Napi egy alma - az orvost távol tartja.
-
spawn21
veterán
Wow! De jó a kis Sony.
Ennyi az ára, ez Sony
s24U+15p
-
Ali G.
senior tag
ha nem ilyen anyagból lenne akkor meg azért lenne a fikázás hogy miért nem olyan üvegből van mint az xperia Z, vagy LG nexus 4 stb, miért nem fém , ha meg már fém keretes, üveg a hátlap akkor meg már jön az ujjlenyomat szöveg,ha nem fogja az ujjlanyomatot, akkor meg karcolódik, ha nem karcolódik akkor meg repedezik, ha nem repedezik akkor ... stb
-
Eli577
senior tag
Nah, mielőtt szétoffoljuk a témát térjünk szerintem vissza az árakra.
Most jött az új cikk, miszerint a csatlakoztatható objektív 130-150 körül lesz. Ez tök jó, mert akkor már 350-ért kapsz majd egy telefon-objektív kombót....
Ennyiből veszek egy aktuális csúcstelefont és egy normális DSLR-t.[ Szerkesztve ]
-
HawerKing
őstag
Valajuk be tenyleg ez a legjobb Sony mobile de ez megis latszik az aran, elegge draga
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
Gyula88
tag
Azert nem kezd gyenge aron az biztos remenykedtem egy 600euro koruli ertekbe s abbol meg esett volna egy 50 euro 1-2 honap utan...az nekem pont jo lenne...!
Amugy ez az uveg elol hatul vmi gorilla vagy karcolodik csunyan? Elejted gondolom iphone kepernyo efektus jatszik...!
Vagy ki mit tud rola latom szobajott a dolog...A SEMMIRŐL INDULTAM! Nagy része még most is megvan...
-
-
Ali G.
senior tag
mondjuk az ötlet egész jó, még kellene rá egy vaku és tökéletes lenne kicsit olcsóbb áron, ezáltal egy 8 megapixeles készülékből 18-asat fabrikálhatsz, főleg ha retek képeket csinál a készüléked és mikor nincs rá szükséged elteszed otthon. Carl Zeiss és Sony G objektívesek, ezért nem olcsó sajna
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest