Hirdetés

2018. május 27., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) atosan


atosan
(PH! addikt)

Tavaly ilyenkor jól leárazták az Lg G3-at, Samu A3-at... Hát most nem.

Minnyá nyár. Ja nem, már az van.

(#2) Cyberpunk


Cyberpunk
(PH! félisten)

Pont azokat emelik, amik olcsóbbak, tehát jobban fogynak. Nem hülyék ezek sem.

(#3) Balzak83


Balzak83
(senior tag)

Lg K10-et a népnek! Igy kell eladni a 3 éves sz@rt kaviccsal.

(#4) Luck Dragon


Luck Dragon
(PH! kedvence)

Az A5 +11,000-Ft? Mi a manó...:(

A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line. Xiaomi Redmi Note 4 & Redmi 4X & MI A1 B20. Logout összehasonlítás.

(#5) Ádám16 válasza atosan (#1) üzenetére


Ádám16
(őstag)

Februarban volt tavaly, hogy a G4 es a Note4 jóformán fél áron volt kapható náluk példaul
Sikerült is hozzájutnom egy Note4hez 80k-ért, elofizu megtartásával. Hatha megint lesz egy ilyen kaliberu learazas, érdemes várni.

(#6) atike válasza Ádám16 (#5) üzenetére


atike
(PH! nagyúr)

Aham, és mégis milyen előfizuval...? Mennyi a havidíjad...?

(#7) Ádám16 válasza atike (#6) üzenetére


Ádám16
(őstag)

[link] + volt kedvezményem...!

(#8) atike válasza Ádám16 (#7) üzenetére


atike
(PH! nagyúr)

Szóval milyen előfizetéssel? :)

(#9) Ádám16 válasza Ádám16 (#7) üzenetére


Ádám16
(őstag)

Szóval Telenor MyTariff M - 2 év hűség + e-számlázással havi 7490 HUF-ért, és a telefon volt 83.500 HUF. De ha kedvezményem nem lett volna rá, ~100k-ért például ebben, de bármely más előfizuban is megérte akkor a G4, G3, és a Note4.

(#10) atike válasza Ádám16 (#9) üzenetére


atike
(PH! nagyúr)

Igen, azon az áron az akkori árakat látva tényleg megérte anno - bár azért a féláron kicsit túlzás volt... :) A G4 minimum ára 110 körül volt akkoriban, az átlagára 150... Mondjuk a havidíjad sem alacsony, így aztán annyira nem meglepő, hogy aránylag jó áron adtak telefont... :)

(#11) DrKapocs


DrKapocs
(senior tag)

Na ezért nem veszek én szolgáltatótól telefont... (üzleti flotta, egyedi megállapodás a szolgáltatóval, 6,9 Ft, másodperc alapon és a készülék még így is nevetségesen drága).

(#12) atike válasza DrKapocs (#11) üzenetére


atike
(PH! nagyúr)

Nálunk is pontosan így van. Telenor, egyedi megállapodás, alacsony percdíj, halál drága készülékek. De mivel mindenki le volt tiltva a hűségkedvezményes vásárlásról, így most nem öt minket semmi, újra lesz tárgyalva az egész. És már a Voda be is jelentkezett egy elég komoly ajánlattal... :DDD Pedig kis cég vagyunk, de végre elértük, hogy legyen versenyhelyzet megint. Azt várjuk, hogy a Telenor tud-e bármi normálisat ajánlani, vagy pedig váltunk... :)

(#13) Sombrerokid


Sombrerokid
(kvázi-tag)

Azért nem árt néha ránézni az online árlistájukra.Egy rövidke történet: amikor a BlackFriday volt,szokásomhoz híven böngésztem az árlitájukat.(Igaz szombeton volt)Egészen pontosan a feltöltőkártyás árakat.Mikor a lista aljára értem,alig hittem a szememnek: Samsung galaxy A5 (2016)+vezetéknélküli töltő,kártyás alapcsomaggal: 490 Ft,nem elírás 490 Forint ! Egyből klikkelt a megrendelésre és kaptam is az e-mail értesítést,hogy elfogadásra került.Igyekeztem többet is rendelni de már csak egyet engedélyezett a rendszer (anyukámnak) mert perceken belül lekerült az oldalról.A megjelölt időpontra nem jött meg a csomag,ezért többször is telefonáltam.Volt is huza-vona,de végül Dec.13.-án hozta a postás :) Igaz nem vezetéknélküli töltővel,hanem Samsung 5200 mAh külső akksival,de nem bántam :) Mind a kettő aranyszínű,és már "szolgálatban" is állnak.Szóval,Köszönöm Telenor !

"Aki megoldást akar,az módszert keres,aki nem,az kifogást..."

(#14) Balzak83 válasza Sombrerokid (#13) üzenetére


Balzak83
(senior tag)

Az a nap tényleg fekete volt a Telenornak :) Bár amekkora gazemberek, legalább törlesztettek egy kicsit.

(#15) Sombrerokid


Sombrerokid
(kvázi-tag)

Valakitől csak levonták,mert ekkora akciójuk nem lehet :) 2 hét alatt 4 ügyintézővel beszéltem,és mind a 4 más mondott.Volt aki rendszer hibára hivatkozott,és azt javasolta nyújtsak be írásos panaszt (mert csak úgy lehet),és majd egy hónap múlva elbírálják.Én meg tájékoztattam őket,hogy screenshot-ot készítettem a megrendelés állapotárol,ami "teljesítás alatt" volt.Végül utoljára egy kedves női hang felhívott.hogy "hát igen ez BlackFriday akció volt,és napokon belül küldik".(egyébként majdnem elröhögte magát,hogy ekkora baromságot kellet mondania :) ) A számlán remélem jól látszik,hogy a készülék 0 Ft,a akksi 0Ft,és csak a kártyáért kellet fizetni 490-et . Pontosabban 2x 490-et :D

"Aki megoldást akar,az módszert keres,aki nem,az kifogást..."

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.