- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Jön a mail, hogy vettek valamit Vaterán. 3 bontott kijelző, különbözőek, 1db-ot rendelt. Egyet már elhasználtam, de elfelejtettem levenni.
Írok embernek, hogy figy, melyik kell?
Semmi.
Felhívom, semmi.
SMS hogy válaszoljon levélre.
Pár nap múlva jön, hogy mind a 3 kellene.
(...akkor miért egyet ütöttél le... )
Válasz, hogy OK, a maradék kettőt megkapod egy árában, mert amúgy évek óta senki nem viszi.
Ez volt néhány napja. Ma már ki se csörög a számaMutogatni való hater díszpinty
-
-
-
válasz Chaser #89800 üzenetére
Hát mégsem annyi, mint az új
Amúgy pár ilyen esetem volt, hogy ilyen lóf* cuccokat el tudtam adni (akár egér, billzet), és mondta a vevő, hogy ugyan kb. annyiért kapna boltból is újat (vagy minimálisan többér), csak
- bolt szállítási módja drága
- vagy nem tudja átvenni
- vagy bármi
és inkább veszi tőlem, mert mondjuk én tudom olyan módon küldeni, ami megéri/rugalmasabb/akármi.Mutogatni való hater díszpinty
-
-
Árultam switchet + modemet.
"Ez még megvan?"
"Hello, Már csak a switch."
"Az mire jó?"Mutogatni való hater díszpinty
-
-
-
-
Olyan termékeket kéne összehasonlítani, amiknek az árába nem épült be egy rakás adó. Ezért szokás a kenyeret pl.
Az 1000Ft borravaló nekem is sok, de egy 300 ezres cuccnál már lehet értelme -> de ott már annak is, hogy inkább személyesen veszed át
@envagyok : "DDR4 ram árakra hivatkozva árazza alá a DDR3 hirdetésem."
És, lelki problémákat okoz kiröhögni őket?[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
-
-
-
-
"Cserélném a képen láthato videokártyát wincsesztere kazincbarcikán"
És ez már az értelmesen író kategória.Mutogatni való hater díszpinty
-
-
-
válasz Simonarancs #89869 üzenetére
?????
Nem esik le, mit akarsz mutatni. Megégett a tápcsati? Poros a kártya?Amúgy BGA, FET, ilyesmihez nem kell kifejezetten VGA kártyát venned, ezeket kb. akármilyen hibás eszközben is találsz, ami nem kerül hibásan is tízezrekbe
[ Szerkesztve ]
-
válasz Simonarancs #89871 üzenetére
Gratulálunk a táp zárlatvédelmének Mondjuk ilyen képminőséggel én kb. azt merném kijelenteni, hogy ez egy vdeokártya, de semmi többet (Illetve ha bezárlatosodott a kapcsolóFET, az se tuti, hogy eljutott bármi másig. Más kérdés, hogy mennyi az esélye, érdemes-e nekilátni rendberakni.)
Kondik 0Ft kb. a kártya értékéhez képest. Hogy az egész nem ér harmincat, az is tuti... (De RAM leszedést gyakorolni pont jó lenne )
"Azért GPU kellene, mert a PCB annyira el veszi a hőt, "
Az régi alaplapon is... Amúgy nekem is macera, pedig BGA-nak neki se állok, sima SMD-ket pakolgatni is nehéz De vastag, sokrétegű NYÁK-ot is találsz könnyen olcsóbban. Amennyire tapasztaltam, rendesen át kell melegíteni, de nem túl melegre, mert szétválnak a NYÁK rétegei. Tehát tényleg, annyi energiát közölni vele, amíg a kívánt rész tényleg egyenletese elég meleg nem lesz. És alkatrész leszedésekor semmiféleképpen sem húzzuk felfelé, hanem síkban forgatni, akkor sokkal kisebb eséllyel enged el a fólia ragasztása.[ Szerkesztve ]
-
válasz Simonarancs #89873 üzenetére
Hobby elektronika topicban érdemes ilyeneket kérdezni
-
-
-
-
-
" és mennyit ment a gép az évek során? "
Alsó hangon tizenéves gép, és mennyit ment Kb. mint a 20 éves autónál a volt-e törveAmúgy nem kell azért levenni, mert 3000-ért nem viszik. Én tavaly 15-ért is adtam el Core2-t... Lehet, hogy csak még nem látta az az ember, aki meg is venné.
-
-
-
-
-
-
válasz KROK640 #89930 üzenetére
"Konkrétan nekem az jön le, hogy ez a gép egy időzített bomba, ami már holnap reggel is elfüstölhet."
Azért ez nagyon nem. Semmivel sincs több baja, mint más olcsóbb tápoknak, pláne nem füstöl.@kereset : Azonos szakmában, stb.?
@Csupingo : Hát én elég sokkal később is
-
válasz KROK640 #89940 üzenetére
Szerintem remekül elriasztja a hülyéket, mert ez csak egy tápos sztereotípia.
Digitális dolgok olyanok, hogy ha van tápfesz, működnek, ha nem, akkor nem. Tök mindegy, mi a táp, ha 12V, 5V, 3,3V kijön belőle, megy vele a gép, de ha nem, akkor csere másikra, és megy tovább.
Ha meg döglődik a lap, akkor nem azért, mert noname tápból jött a fesz.[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Napi Posta.
Csüt. csörög a telefon, hogy csomag, hozná.
Kérdem tőle, hogy ez az, aminek a megjegyzésébe beírtam, hogy ki se hozzák, mert nem tudom átvenni otthon?
Azt ő nem tudja. (WTF)
OK, akkor hagyj értesítőt, mert nem vagyok otthon.
Nem tud, mert nem tud bemenni.
Mondom a kapukódot.
Jaj de neki az értesítőt vissza kell vinnie és majd a rendes postás kihozza.
WTF!!!
És tényleg, másnap reggel jön SMS, hogy csomag. Meló után elmentem a csomagért, majd hazaérve ott volt az értesítő. Tényleg kinyomtatja, visszaviszi, majd kihozza a másik postás.LOGIC!!!!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Külpolitika
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest