Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
Na, elvileg már az USA felett, végül LOT - American Airlines kombináció helyett megint átfoglalták őket, mert a LOT londoni járata köd miatt nem ment el, a BA viszont igen, szóval akkor már London - LA is Bitish Airways lett, magyar idő szerint este 10 körül szállnak le elvileg.
-
nuke7
veterán
hát ez tényleg sebtiben írt bejegyzés volt a helyesírást tekintve...
dehát gondolom a csajok dörömböltek már az ajtón...(#2) norti: nekem az airbus a380-800-ason volt most év végén, (nagyobb, mint a jumbo) hogy tele volt a gép, kínszenvedés volt az út és hálát adtam az égnek a bőséges helyért az airbus a320-on ... ég és föld volt a lábtér különbsége pedig ugyanúgy economy osztályon utaztunk...
-
TCSZ
senior tag
Érezzétek jól magatokat azért a munka mellett.
Remélem tudtok írni egy-egy cikket az új hagyományos és üzemidő bajnok telefonokról. -
hahakocka
őstag
Jó pihenést aztán pedig munkát! Én a Ryzen 3000 és új AMD VGA-kat várom a leginkább de érdekesek lehetnek a mobil vagy RTX 2060 as NV kártyák is.
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem a reptéri - delayed/cancelled, hogy jutok el minél hamarabb oda ahova terveztem - reklamációs pult helyett ideje lenne már átadni ezt egy szoftvernek. Mondhatnám, hogy MI-nek, vagy robotnak, de továbbra is úgy gondolom, hogy nagyon messze járunk attól, hogy a hétköznapi szoftvereket és gépeket így hívjuk.
Szóval egy szoftver gyorsabban és pontosabban megoldhatná a problémát. Egységesíteni kellene a foglalásokat minden társaságnál és a szoftver tenné a dolgát. Akár olyan szinten is, hogy mikor megkapod a rossz hírt, szinte azonnal megkapod az alternatívákat. Tehát egy kvázi instant "problem -> solution" rendszer lenne és csak azért kvázi instant, mert minden utas maga dönthetné el, hogy melyik alternatívát választja.
Rengeteg dolgot lehetne javítani az egész reptéri működésen. Pl. nyomkövetőket tehetnének a csomagokra, amik egyrészt jeleznék az utasnak, hogy hol van a csomagja, másrészt jeleznék a rakodó személyzetnek, ha egy csomag rossz irányba halad és már akkor korrigálni lehet a dolgot mielőtt a csomag elutazik feleslegesen egy másik kontinensre. Lennének leolvasó kapuk a szállítószalag rendszerben és a be és kilépő pontokon ahol emberi személyzet pakol (NFC, RFID, BT, Vonalkód....vagy valami egyedi megoldás). Ha a csomag oda kerül ahova nem kellene, azonnal jelezne nekik.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
callmeakos #5 üzenetére
Nekem eddig sosem volt bajom a Ryanairrel, bár tudom, hagyományosan illik őket szidni.
-
Mr.Silkó
veterán
Jó utat nektek és szerencsésebb folytatást!
-
-
válasz
callmeakos #5 üzenetére
Nem jutott arra a sorsra, mint a Malév, de akadnak gondok náluk is már bőven.
-
Ricardo
titán
Jó utat! Kíváncsi vagyok milyen lesz.
-
Legalább nem indul unalmasan az út. Több szerencsét a további útra . Várom a további blogokat, remélhetőleg kellemesebb tapasztalatokkal.
Boldogabb új évet. -
atosan
veterán
No, végre kezdődik 😀
Remélem a programot nem kell módosítanotok. Kitartás! -
2x repültem eddig a LOT Dreamlinerével, de az a kettő volt az utolsó. Bár késni csak 1 órát késtek, de az ülések közötti hely még egy európai fapadoshoz képest is szűkös volt és az ülések is kb. BKV színvonal (tengerentúli járat!). Aludni csak az egyik úton tudtam, amikor az ablak mellé választottam a helyet. Borzalmasan műanyag, olcsó hatású az egész.
-
Hát már az elején agyf.szt kaptam volna, ha egy ilyen járat-malőrbe futok...
Mondjuk én nem ülök / ültem még repülőre, így ez a hibafaktor elkerül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A propelleres Bombardier gép rendben fel- és leszállt, aztán a Dreamliner megadta magát – rögtönzött este Los Angeles helyett Varsóban, ahova úgyis el akartam menni.
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 10
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Autós topik
- Amazon Fire TV stick/box
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 105 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest