- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
inkább fogod ezt a vékony flippet letörni... nem véletlenül hagyták abba a flippes telók gyártását (mmint az ilyen nagyon vékony, gyakorlatilag egy szál müanyag, két apró ponton rögzített flippekét, P sorozat flipje más)
mondjuk szálcsiszolt aluminiumból el tudnám képzelni, de ez sajnos nem az a kategória, meg akkor nem is lenne 80 gramm, és az meg eldeformálódna...
kár, hogy kamerán spóroltak, elgondolkodtam volna egy valamikori beszerzésén, de így nem
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Peat;)
veterán
Így viszont nem walkman telefon, hanem w200 féle kamuwalkman ami akkor lesz walkman ha ráköltenek. A fél gigás memkártya amúgy is kevés, tök felesleges, min. 1 giga ami kell egy zenelejátszóba. Tehát aki mint walkman veszi meg veheti mindkettőt meg. Aki jól jár az pedig a sony-ericsson...
-
Peat;)
veterán
Hallottam meizu-t már. A hozzáaadott fülessel, m6-ost. Más a véleményem mint neked. Nekem egyébként egy jobb fajta sony walkman mp3 lejátszóm van. Mellette egy ősrégi softhackelt d750i (w800 lett belőle). A messze jobb hangzás hülyeség, jobban szól persze a külön álló önmagában 30k-s player, de azért nem sokkal. A megabass meg kinyomható telefonban és eq beállítható jól hpm70-el. Egyébként elbeszélünk egymás mellett, mivel:
-nem kell megabass
-nem kell hpm70
-elég 512 mb
->akkor neked nem a walkman termékcsalád jelenti az érdeklődési körödet, max a kinézet alapján. De én abba nem kötöttem bele szerintem is szép ez a flip megoldás.AMD Power: én sokkalta több w300-at látok utcán. Lehet a w200-at akkor azért nem látom mert nem használják zenehallgatásra a tulajdonosaik.
27: bevallom én csak Magyarországon tapasztaltam a fenntieket.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs