- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noukoum
veterán
"Mivel a legtöbb dologban visszalépés a telefon" Ujjlenyomat olvasó, anyaghasználat, méret, kijelzőtechnológia, akkumulátor méret/üzemidő, processzor, memória mennyisége, háttértár mérete típusa, kamerás képességek, kamerák száma/funkcionalitás stb
Vagy a kijelző felbontás az a legtöbb dolog? Elhiszem hogy nem tetszik a telefon de azért ne vigyük már túlzásba.
Abból gondolom mert Xiaomi. Ez majd kiderül.
Pont annyira szubjektív mint a felbontás
-
Noukoum
veterán
Csak a kijelző felbontást mondtam, nem az egész telefont.
De ha már.. Kamera tesztben eldől, ujjelnyomat ha a mi 9 se-t kapja akkor nem lesz vele probléma, ugyanis nálam 10/10-es (nem a sebessége, az csak szimplán gyors hanem a pontossága) persze kioktattak már hogy egy darab szar
S10 ujjelnyomatolvasójához nem volt szerencsém. Mondtam a kijelzőt meg kell nézni, viszont az oled nálam ezer pluszpont. Az hogy sokan nem szeretik hát kösz. Ettől a telefon nem lesz rosszabb. Üveg hátlap prémium érzetet kelt, igaz átlaguser tokba rajta instant de én nem(B)(/B)
Újítás az van, egyéni preferencia hogy kinek tetszik kinek nem.(#8) DarkChild Samsung Galaxy s10 550ppi akkor ugyanott tartunk. 40ppi-vel több az xr mint az a3? Ez megváltás, különösen hasonló kijelző mérettel. Félre értés ne essék én szerintem nem tragédia az xr-ben a felbontás, ahogy az a3-ban sem. De ha egyik kevés a másik is... És ezzel nem a Xiaomi-t védem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Futás, futópályák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Goddess of Victory: Nikke
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest