- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Kiterjesztette az Egyesült Államok a kínai chipkorlátozásokat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Már készülnek a Snapdragon 8s Elite telefonok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Earfun UBOOM X - hanxóró
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Még egy Redmi Watch 5 befutott
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
baraksumoron
csendes tag
Wave tulaj vagyok. Szép kis zsákutca volt ez a bada op rendszer, pár milla dollárt ráköltöttek samuék aztán látták, hogy derekek ez nem jött össze, nem baj a 7-es bmw azért ott lesz a fa alatt.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz baraksumoron #1 üzenetére
Bada helyett lesz Tizen. Persze nem a Wave-ekre.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
A cikkben egyébként hibás a link (Androidos appokra visz), ez a helyes: [link]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
lasarus1988
tag
Én már csak második telefonnak használom a Wave-t. Arra jó, hogy naponta egyszer leszinkronizálja a névjegyeket, minden másra ott a Lumia 920.
-
Darvy008
csendes tag
-
ABal
őstag
Ez tényleg lenyűgöző. Kb. mint az össze eddigi akció.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
daniel909
addikt
uramatyám... [link] minőségi appok vannak a platformra..
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
MaxTorque
tag
Hát él még! Ismerős Wave Y-onja tetszik, de ez a rendszer már nem annyira. Kár érte
-
Weeman1
veterán
-
leslieke
Jómunkásember
Az inkább csak rémhírkeltés, hivatalos cáfolatok meg itt:
Is Tizen Really Dead? Well Intel doesn’t think soSamsung Confirms Tizen Handset and Support for the Eco-System
Ez meg egy mai:
Tizen táblagép-prototípus bukkant felA sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Retró Geforce kártyák
- Lenovo Thinkpad T480S, 14" FHD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- Lenovo Thinkpad T480S, 14" FHD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- HP ZBook 15-G4, 15,6" FHD IPS Kijelző,XEON E3-1505M v6 CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M2200M 4GB VGA, W
- HP ZBook 15-G3, 15,6" FHD IPS Kijelző,XEON E3-1505M v5 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 1TB HDD, M2000 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest