- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
Ezennel a 32 bites DAC-ot a 2016-os év 8K-s kamerájú mobiltelefonjává választom.
-
berek21
őstag
Várható volt, de így is nagyon jó hír. Ha elég nagy lesz, akkor felkerül a kívánság listára nálam.
Lancia Delta III eladó!
-
a.sebi
őstag
Egy biztos... 1 hete váltottam note 4 ről v10 re... Nagyon nem bántam meg. Szerintemmindenben veri a noteot. Talán üzemidőben nem ... De minden másban kategóriákkaljobban teljesít nálam...az üzemidőtől sem kell félni majdnem note 4 szint ... Estigmindenképp kibírja, különbségcsak annyi , h nem 35 hanem 20 százaléknál teszem töltőre.
-
Mr.Silkó
veterán
Egyre szimpatikusabb.
-
Sipike19
tag
Én vagyok a célközönség
Kell egy ilyen, remélem elfogadható lesz az árcédula.
Bár inkább asztalin hallgatok zenét mert ott mégiscsak jobb a hangminőség, de nem cipelhetem magammal az asztalit mindenhová, sőt még a laptopot sem.Sipi
-
Gymnova81
tag
Remélem nem ilyen lesz a dizájn.
-
ROBOTER
addikt
válasz f(x)=exp(x) #4 üzenetére
Magyarázd el kérlek.
-
daveny
csendes tag
Csak a 32 bit miatt hallható minőségbeli ugrás nem lesz, ez tény. De a DAC azért ezen felül hozhat még kényelmi feature-öket. (én pl. örülök neki, hogy az átlagtól nagyobb pre-amp van benne, így egy érezhető módon hangosabb mint az átlag telefon)
Külön öröm, ha a mikrofonnál is javítanak, mert a V10 sem tökéletes még koncertfelvételre. (míg a Nokia Lumia-k pl igen) -
joey04
titán
Így mi értelme a bemutatónak? Mindent titkolni kéne, ami kiszivárog azt meg nem kommentálni, hogy legalább némi várakozás meg kétség legyen a bemutató előtt...
-
pusszycat
nagyúr
Akkor ezen egy vacak mp3 is jobban szól?
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
f(x)=exp(x)
őstag
Hosszú lenne, kérlek olvasd el a v10 összefoglalóját, az néhány kérdésedre választ ad. Plusz felettem néhánnyal leírták nagyon összesűrítve.
pusszycat: attól függ, neked mit jelent a "jobban" szólás...
Hangosabban fog szólni, ez biztos. De ez most kb. olyan kérdés volt, hogy a FullHD kijelzőn szebb e egy sima HD-s film, mint egy HD felbontású megjelenítőn.[ Szerkesztve ]
-
Kaminski
tag
Én vhol, hasonlóan a G5-höz, moduláris megoldást is olvastam illusztrációval együt.
[ Szerkesztve ]
Honor 8
-
-
Callisto
őstag
Mindkettő szinte egyfrormán fontos, de a DAC valamivel fontosabb és nem a 32 bit a lényeg. Nagyon nem, hanem a DAC felépítése és hangminősége stb. Ég és föld van két 24-32 bites DAC között. Aki pedig otthon van az audiofil dolgokban tudja, hogy az ESS (aki gyártja a DAC-okat az LG v10/v20-ba) hol is helyezkedik el...
[ Szerkesztve ]
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
Fitzgerald
veterán
Jó ez, csak akkor ki fog még moduláris G5-öt venni e helyett? Mert ott a hasonló tudású DAC külön modul formájában érhető el, ami komoly plusz költség az alapáron felül. Vagy a G5-el annyira beúsztak idén, hogy már nem is érdekli őket hogy viszik-e?
-
tixem
addikt
válasz Fitzgerald #21 üzenetére
Szerintem már rég beletörődtek a G5 kudarcába. Ez most nem jött össze. Nem lepődnék meg rajta ha idejekorán jönne egy G6.
Jó lenne ha visszakanyarodnának a G4 féle vonalra és elhagynák ezt a G5 féle moduláris - dupla kamerás bohóckodást. Cserélhető, nagy akku - nem modullal -, egy darab, de normális kamera, fhd, S820 + 4 giga ram árban alálőve a Samsungnak picit. Vinnék, mint a cukrot.
Személy szerint egy G Flex 3-nak is örülnék. Az is egy jó vonal lehetne, én speciel örülnék ha összeoltanák a Flexet a V szériával.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Gymnova81
tag
Látod ezzel én is így vagyok! V10 lesz belőle.
Vesztes
Kinek a pap, kinek a papné! Szerintem épp elég jó a V10-ben lévő kamera modul, fölösleges ez a dupla kamera mizéria. Csak ront az összképen, és ahelyett rakhatnának volna bele egy izmosabb akksit. Hidd el ha a V10-et lemásolnák frissített hardware-ekkel, erősebb akksival, lehet sikeresebb lenne mint az S7.[ Szerkesztve ]
-
ROBOTER
addikt
válasz f(x)=exp(x) #16 üzenetére
Nézd, én tudok nektek a szívátültetésről beszélni, de pont annyi értelem lenne benne, mintha valaki a 32 bites DAC előnyeit sorolná fel nekem. Szerintem nem feküdnél a késem alá.
Akiben bármi kétség merül fel a 32 bites DAC értelmetlenségét illetően, az nem az "alkalmazott" elektronikát nem érti, hanem az elektromosságot, a fizikát és a matematikát.
Volt már rá példa, hogy valaki (cég marketingesei) a jelfeldolgozás közben használt szóhosszt (filter, modulátor) próbálta eladni úgy, mint a A/D vagy D/A tényleges felbontását - 24 bites ADC fényképezőgépben - de az sem volt ennyire elrugaszkodott az emberi értelemtől.
A 32 bites DAC a telefonban a buta embereknek szól.
-
vicze
félisten
ESS jelenleg mobil DAC-ban és egyéb területeken is kvázi piacvezető. De ettől nem lesz a legjobb, ahogy anno a Wolfson se volt az, csak egy random ismert márka. Az hogy mi a legjobb, többnyire marketing és a szócsövek egyéni ízlése határozza meg.
Ha a DAC számítana, akkor nem lenne több száz különböző hangzású ESS termék ugyan azzal a DAC-kal, és nem a V10-t tartanák sokan a legjobb hangzásúnak hanem egy másik telefont a tucatnyi tök ugyanazzal az ESS DAC-kel felszerelt közül. Bár én továbbra is kételkedek benne, hogy a legjobb lenne, max. a legelterjedtebb jó hangzású."Ég és föld van két 24-32 bites DAC között"
Akkor mondj egy példát, ahogy ugyan az az AMP van mögötte, mert ez így csak levegőbe beszélés. A felbontása egy elég random paraméter ami túl sokat nem jelent, hallani meg pláne nem hallod.[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Igen az új dizájnnal is nagyon mellényúltak idén. A G2 óta a hátlapi gombok az LG prémium készülékeinek védjegyévé váltak. Azon a vonalon kellett volna továbbmenniük a G5-el is.
A V20-on újra hátul lesznek a gombok, szóval úgy tűnik ők is rájöttek erre a dologra utólag.
Kizártnak tartom hogy a modularitás miatt kellett ez az új dizájn.
Én néhány éve még a Full HD-t is sokalltam egy telefonba, de akkor még nem voltak VR headsetek, nem volt cardboard. Azóta már a második QHD felbontású készülékemet használom, és ma már a VR miatt nem is mennék felbontásban ez alá. Persze van akinek inkább a jobb aksiidő a fontos, nyilván.[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
válasz Fitzgerald #26 üzenetére
"A V20-on újra hátul lesznek a gombok, szóval úgy tűnik ők is rájöttek erre a dologra utólag."
A render képek alapján nem úgy tűnik.
-
Quqesz
nagyúr
válasz Gymnova81 #23 üzenetére
Látom nem olvastad a speckókat....V10 3000mAh vs V20 4000 mAh....az azért fejlődés.
Duplakamera
Nem lesz az rossz, ha két ugyan olyan cmos kerül bele, csak az egyik nagylátószögű.....kérdés ilyen lesz-e.
Nekem kezd tetszeni, csak legyenek színek is, mint a V10 esetébenFotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
vicze
félisten
válasz f(x)=exp(x) #31 üzenetére
"audio tekintetében agyonveri a mezőnyt"
A "mezőnyből" hány készülékkel hasonlítottad össze?
-
ROBOTER
addikt
válasz f(x)=exp(x) #31 üzenetére
És simán 190 dB dinamikatartományt hallasz
Ha legalább valami halvány fingod lenne pl. a termikus zajról, nekifutnál fejjel az első falnak.
[ Szerkesztve ]
-
f(x)=exp(x)
őstag
Tisztában vagyok minden szavaddal, de akkor sem értek egyet. Emlékeztetnélek, hogy az egész onnan indult, hogy azt írtad, az egésznek semmi értelme, mivel nincs különbség.
Igenis van különbség, hallható. A V10 így is elbújhat, ezt nem tagadom, de jobb, mimt a többi eszköz, melynek az egyik oka a DAC, ami benne van.
Úgy érzem, hogy mivel nem értek veled egyet, hülyének titulálsz, ami nem esik jól. Ha valahol megbántottalak, sajnálom, de akkor írj privátot, ne ilyen taszító stílusba válaszolj ha kérhetem! -
törölt tag
Nekem ez olyasmi, mint a Boomsound a HTCnél. Telefonba nem sok értelme van. Gondolom nem fogja hozni egy igazán jó lejátszó szintjét, ahogy a HTC se házimozi.
-
ROBOTER
addikt
válasz f(x)=exp(x) #35 üzenetére
Leszarom, hogy mit tartasz hallhatónak, és ennek mi köze a 32 bithez. A 32 bit az emberi butaságra épít, és te ennek bedőlsz. Egyébként a 24 bit is.
A 15 bitet se tudnád a 16 bittől megkülönböztetni, nem hogy ennek a felbontásnak a több tízezerszeresét.
A világegyetemet cáfolod meg kb. Bocs, de ha jogot érzel a baromság terjesztésére, akkor én jogot érzek a stílusra.
-
vicze
félisten
válasz f(x)=exp(x) #34 üzenetére
LOL, elég nagy.
Tehát légből kikaptál valamit, "szomszéd unokacsöcsének az ismerőse azt mondta"...
Akkor jól megmondtad a saját tapasztalataidat. -
-
gidion90
tag
Uhh tudnál bővebben kis élménybeszámolót note 4 ellen írni? Engem az érdekelne, hogy képernyőidő is kb hasonló? Folyamatos 4g és viber, messenger közben éred el ezt az este 20%kal töltőre rakni dolgot? Illetve a HIFI chip itt is érezhetően javítja az audiot Wireless fejhallgatóval is? Lehet privátban kellene ezt írnom, de hátha mást is érdekel ) Köszönöm
-
vicze
félisten
válasz f(x)=exp(x) #41 üzenetére
És hol van benne, hogy "audio tekintetében agyonveri a mezőnyt"? Mert hogy egy szóval nincs az is biztos, ez egy száraz felsorolás 0 véleményezéssel.
Ha meg saját magadnak 0 összehasonlítási alapod van, akkor mi alapján állítod megint csak a fenti hangzatos BS-t?LG V10 review:
"Still, the audio chip inside the V10 remains a quality one, which is good to have even if we're going to be using it mostly for standard, compressed audio " Persze előtte még ecsetelik kicsit, hogy miért is értelmetlen a 32bit.Szóval a random beképzelések és bekamuzások elég unalmasak...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz f(x)=exp(x) #35 üzenetére
Bocs, de a kollégának tökéletesen igaza van. Csak valamiért úgy tűnik, hogy nem szeretnéd elfogadni, mert rápörögtél arra, hogy a V10 a legjobb hangú telefon.
A V10 egy jó termék, amiben egy jó minőségű elektronika van, köztük az ES9018k2m DAC chip is. De nem ettől lesz olyan jó, illetve önmagában ettől nem lenne még jó. Rengeteg termék van, ami erre a DAC-ra épül, és mégis szar a hangja, mert nem fektettek bele megfelelő mérnöki munkát, hogy kész termékké formálják, amiben nem csak a DAC-nak van szerepe, hanem a körülötte levő temérdek elektronikának.
A 32 bites felbontás meg az évszázad vicce, ennél már az kellene jobban, ha DSD-vel reklámoznák Nem hogy mobilon, de otthoni hifi rendszereknél sincs semmi értelme igazából, főleg, hogy nem is találsz olyan felvételt szinte, ami kihasználná ezt, mivel az elérhető anyagok 90%-a nagyjából 16 bites CD minőségű anyag (vagy rosszabb). A tévés hasonlat azért nem állja meg a helyét, mert ez a felbontás nem is ilyen 4K meg 8K szintű túlkapás, hanem olyan felfoghatatlan, és érzékelhetetlen, mintha 256K-s tévét akarnál jobbnak beállítani. Nyilván az, műszerrel kellően kimutatható, de az emberi érzékszerveken ez jóval túlmutat már.Ettől még a V10 egy jó termék, és a V20 is biztosan az lesz, de a jóságát nem a 32 bites paraméter adja, ez csak egy adat, amibe a marketing osztály próbál kapaszkodni, semmi gyakorlati haszna nincs.
vincze1: Azért az ESS chipek szerintem elég jók. Lehet, hogy nem a legjobbak, de én kifejezetten szeretem a 9018-ra épülő eszközöket. De egy bizonyos szint felett ez már simán preferencia kérdés hallgatói részről, és könnyű felhasználhatóság és ár kérdése gyártói oldalról.
-
Én nagyon várom ezt a készüléket a G5 után.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Kékes525
félisten
Ennek örülni kell, de a telefon ívelt dizájnja nem tetszik. Más gyártók is megszívlelhetnék a jobb DAC-okat.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
E2E4
aktív tag
Sziasztok!
Úgy látom, megint kezdődik a harc a V10 hangképességeivel kapcsolatban.
Én (mint V10 tulaj és a V10 fórum topikazdája) (már) nem szeretném megvédeni a V10-et. Igaz, most is a V10-et hallgatom, high-gainben, és ott írom ezt a hsz.-t is.
Az én fülemnek jó, a Te fülednek is jó?
Hallgattad már?A vitát is lezárandó, szerveződik egy ABX vakteszt a V10 Hi-Fi be/ki és High-Gain be/ki közötti különbségek objektív bizonyítására. Akinek van kedve, jöhet a kedvelt fej/fülhallgatójával hallgató tesztelőnek.
Mert szerintem Hi-Fi képességeket leginkább füllel érdemes vizsgálni. Leülni, meghallgatni...Részletek a V10 topik tetején lévő linkre kattintva olvashatóak. Ott lehet jelentkezni is. Jöjjön, aki szeretne.
Béke legyen szívetekben s fejetekben!
SONY WH-1000XM4 | AKG K66 | B&O Hi-Fi Plus (LG AFD-1200)
-
veterán
Azt mondjuk nem ertem, miert mulna ez csak ezen az egy alkatreszen. A sonynal is jok a kamerak, csak eppen egy nyomorult alkalommal se tudjak rendesen megirni a szoftvert a sajat keszulekekhez. Valami hasonlot varhatunk itt is?
Everybody lies.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake