Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Magisk
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
luke.
aktív tag
Én csak olvasok, és figyelem kinek mi a véleménye, és lesem azt, hogy a szabályzat megszegéséért vajon mást is tiltanak e az adminok, a szerkesztő, vagy más ide publikáló személy pár napra! Van itt minden!
Mindenki troll én is az vagyok! Van gondolkodó troll, van az oldalt védő troll és van az oldalt ellenző troll, vannak a márkafanatikus trollok, és én külön kiemelném az alma trollokat mert ez a legfantasztikusabb képződmény!
Nem böngésztem végig az oldalt, de ha igaz, hogy csak az apple felájánlása jelent meg hírként az oldalon akkor ennek oka igen csak magyarázatra szorúlna az összes olvasó előtt...
Amúgy szerintem az apple felajánlása szép gesztus is lehetne, ha nem lenne a többi mobilgyártó ésszerűbb és hasznosabb felajánlása. És kihangszúlyoznám, hogy csak az apple kötötte feltételhez a segítségnyújtását ami apple készülék megléte.
A hozzászólás a 86.101.168.96 IP címről született (Bog kedvéért).
+SoulRiever- köszi a haverod hugának telefonszámát a szomszédom kutyája nagyon élvezte a társaságát, jól elvoltak! Azzal van probléma aki szerint egy játék meghatározza ki mennyit ér!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest