- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
krocsko
csendes tag
sziasztok, ha valakit esetleg érdekel egy ilyen, nekem van egy eladó jó áron
-
majom2
senior tag
az MM 550-ben már aktív zajszűrés is van
igaz az ára 100e felett kezdődik
-
waverider
senior tag
hát igen a Sennheisernél nagyon sok pénzt fizetsz ki magára a brand-re.
az AS P311 tényleg jó, zseniális, szépen szól, pc-n bt adapterrel kristálytiszta hangminőségűek a skype beszélgetések, kellemesek a hangjai mozizásnál, zenénél, időben nagyon sokat bír 1 feltöltéssel és olcsó relatíve. az én saját személyes problémám a repgépen jött elő, amikor kiderült, hogy bt-al nem tudom használni, mert az is megszűnik a hálózat letiltásával repgépes üzemmódban, bár ez érdekes, mert a wifi-t meg be lehet kapcsizni, ki érti ezt? -
zbory
tag
Érdemes a nem valami jó minőségű bluetooth zeneátvitelhez ilyen minőségi (és drága) cuccot használni?
A késleltetést kiküszöbölték valami megfelelő sebességű hardverrel? -
rep3at
őstag
Szép darab, bár így hogy még a zenei stílusomhoz sem passzol, ennyi pénzért nem venném meg, meg amúgy is kicsit soknak tartok ennyit egy fülhallgatóért, még ha vezetéknélküli is.
-
Dare2Live
félisten
Hol lehet "40 lepedő"ért megvenni?
-
domi007
őstag
válasz
tschyllagh #20 üzenetére
Bocha már írta valahol korábban, hogy tesztelik
-
domi007
őstag
Xboxban van egyáltalán Bluetooth?
Mert úgy tudom, hogy csak a saját, kontrollerbe dugható fülesével hajlandó működni...mod:
Láatom van egy adapter, ami ezt lehetővé teszi, ez esetben tuti működik vele, ám a multizáshoz ez nem ideális, ha csak a mikrofont nem kapcsolod be állandóra. -
tschyllagh
tag
Oké, azt hittem más is vérszemet kap majd... csak számomra volt a legérdekesebb dolog a cikkben az incredible s említése?
-
KonzolKartel
őstag
Ár-érték arányban azért necces
.
-
energy_
senior tag
Sziasztok valaki nem tudna egy hasonló kialakitású de nem márkás,prémium bluetoothos fejlhallgatót ajánlani? még arctic p311 lenne a legjobb választás de zavar a tarkós megoldás
-
-
talamasca
senior tag
válasz
waverider #12 üzenetére
Nem egy cikket olvastunk?
Írják, hogy vezetékkel is használható!..."Nem elhanyagolható, hogy jack-jack kábelt is találhatunk a pakkban, ha ugyanis a headset lemerülne, akkor simán működik tovább zsinóros módon, s ha már így alakult, akkor egy repülőgépeken használható adaptert is hozzácsomagolnak a gyárban."
-
waverider
senior tag
az a baj, hogy pl. repgépen ezt nem tudom használni, hiszen amikor repgépes üzemmódban van a teló, a BT is kikapcsol...
van olyan minőségibb kütyü, hasonló ehhez, amit lehet vezetékkel és anélkül is használni?
köszönöm! -
Alwares
aktív tag
Volt egy idő mikor ismerősék zenekarához kevertem a zenét, akkor egy 60-70k-s Sennheiser-el. Azóta meg vagyok mérgezve, ha más hangzást hallok (jelenleg ócska párezres füleseket gyűrök), nem kevés idő kell hozzá hogy megszokjam. Imádom a Sennheiser-es, tiszta hangzást! Nagyon jó cuccok, persze nem olcsó, de ennél jobb nem nagyon van, így jogos az ára!
-
kiki22
senior tag
gondolom iphonehoz nem jo .mert az iphone nem tamogatja a blutusz sztereo hang atvitelt nem ?
-
AXisBOLD
addikt
biztos jó, de eszméletlenül túlárazott.
nekem tegnap jött meg ez: Arctic Sound P311. 6,5k
-
Samus
addikt
Én még mindig egy JBL Reference 610-re éhezem...az sem egy utolsó darab, és valami eszméletlenül kényelmes...
-
-=ZsocC=-
tag
szép.. de mikor lesznek az ilyen minőségű kütyük megfizethetőek? :/
40ezer sztem egy kicsit sok egy fejhallgatóért... -
azért megkérik az árát...
-
GALARDO
addikt
Szép darab.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest