- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ilyen specifikációkkal érkezhet a 2025-ös ThinkPhone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
johny dragon
aktív tag
Egyedi, az biztos, és nem is tűnik rossznak, bár az 1.6-oz hanyagolhatnák. Valószínű nem ma dobták volna piacra.
[ Szerkesztve ]
Xperia mini pro 4.0.4
-
Flash86
tag
Én ebben nem látok sok fantáziát, az alsó kijelzőt leszámítva meg úgy néz ki, mint a mostani Samsung GT5510-em.. grr borsózik tőle a hátam
[ Szerkesztve ]
"Kezdetben vala a sötétség, és ahogy nézem, az is maradt"
-
gzbotii
nagyúr
hmm nem tunik rosznak, bar a menu engem valahogy a symbianra emlekeztet...
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Linkin
senior tag
1.6 azért elég gáz mikor 2.3.4-nél járunk legalább egy 2.1-el adnák ki
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
elfelejtette
veterán
válasz johny dragon #1 üzenetére
Tudom, hogy lökött vagyok, de nekem is tetszik...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
DonVinetoo
csendes tag
Nem rossz elgondolás, ha a kis kijelző internetezésnél touchpadként üzemelne akkor igen csak jó lenne!
-
BloodRay
veterán
válasz DonVinetoo #10 üzenetére
Pont erre gondoltam én is. Nem tűnik ez olyan rossz ötletnek számomra.
Lehet azért szivárogtatták ki ezt a régi prototípust, hogy lássák milyen a fogadtatása és talán mégis megvalósul ennek függvényében?"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Rickazoid
addikt
Hát nem csodálom, hogy elvetették. Azzal a második kijelzővel túl picire nyomják össze a gombokat, a plusz kijelző meg semmi pluszt nem nyújt, ráadásul nem is teljesen látom át az értelmét, hogy az ott most a fenti menü folytatása-e, hogy kevesebbet kelljen görgetni vagy valami gyorsmenü-e. Meg nyilván a fogyasztásra sem volt túl jó hatással. Ráadásul 1.6, még szerencse, hogy elvetették, ez is olyan lett volna, amire az egyedisége miatt sosem érkezik frissítés. Mondjuk egy dátum érdekelne, hogy mikor volt ez tervben, a Donut, az Éclair vagy a Froyo idején-e.
[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
Lirion
addikt
Ez mekkora egy béna ötlet.. Nem csoda, hogy nem dobták piacra, annak a másodlagos kijelzőnek semmi értelme nincs, csak a helyet foglalja a qwerty billentyűzettől.
-
tommjee
senior tag
Az ötlet 10/10
a kinézet is jó
a hardvert nem tudni
1.6 hát az semmi -
gzbotii
nagyúr
válasz Rickazoid #14 üzenetére
hat szerintem ha jobban megnezed, nem picik a gombok, szerintem normalis meretuek. es en latok fantaziata abban a masodik kijelzoben. egy jol atgondolt tervezesnel pl lehene touchpad meg hasonlo szerepe, gyorsindito meg kitudja miket lehetne kihozni belolle
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
NakedMan
csendes tag
Olyan nehéz lenne valahogy egy tab gombot berakni valahova, valamelyik qwerty telefonba???
-
kaller1
veterán
Nem értem, mi ez a fikázás az 1.6 miatt, mivel a fejlesztéskor még ez volt az elfogadott verzió. Ez nem friss készülék.
.::> <::.
-
kolosanyi
veterán
Hát ennek én se látom totál semmi értelmét... Mondtátok, hogy touchpad. Erre mondom, hogy egyrészt minek, másrészt meg ha nagyon muszáj, telefonon kicsit elegánsabb a trackball, vagy az optikai változata. Szerintem halva született ötlet.
-
Davidoff91
aktív tag
válasz kolosanyi #23 üzenetére
Én játékoknál tudnám elképzelni egyébként ennek a konstrukciónak a létjogosultságát. Olyan Nintendo DS szerű játékmegvalósításra gondoltam. Ha megnézed, van két érintőkijelzője, egy nagyobb a tényleges játékhoz, egy kisebb, ami mondjuk mutatja a térképet a játékban, és mellé még van egy adag hardveres gomb is az irányításhoz.
Mint régen: Nokia 3410 > Siemens A60 > Nokia 6070 > Nokia 5300 > Nokia 5800 > Samsung Galaxy S II > Samsung Galaxy Note II > Xiaomi Mi 9T Pro
-
Rickazoid
addikt
Az ok, hogy nem mai, de azt sem tudjuk, hogy mikori. Lehet az első Froyo-val érkező telefonok már piacon voltak, amikor ez az eredeti terv szerint megjelent volna. De lehet nem, nyilván ezt már nem fogjuk megtudni.
(#19) gzbotii: Nos viszonyítási alap nincs, csak egy ismeretlen ember ismeretlen méretű keze. De ha úgy vesszük egy Blackberry gombjai se picik, de van különbség aközött, hogy széltében vagy hosszában töltik-e ki a telefont, utóbbi esetben megfelelő szélességgel és térközzel, vagy szintén utóbbi esetben csak a fele hely áll rendelkezésre. Nézz meg egy QWERTY-s telefont, aminél többé-kevésbé kitölti a billentyűzet részt a billentyűzet, majd vedd el a térrész felét és helyezd vissza ugyanazokat a gombokat, mindet azonos méretben.
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
kolosanyi
veterán
válasz Davidoff91 #24 üzenetére
Na erre nem is gondoltam. Igen, ez lehet egy megoldás, viszont a telefon kialakítása nem olyan. Játéknál okés lenne, de akkor kéne kapnia plusz kezelőszerveket, meg egy erős hardver sem árt bele. Persze ezekről nem nagyon van info. Mindegy, érdekes egy ötlet az biztos. Az általad említetten kívül viszont még mindig nem tudok mást elképzelni ennek a második kijelzőnek. Szegényes a fantáziám, vagy csak fáradok már ilyen későn...
-
Hobbbyt
őstag
Mivel nekem a N900-am baromi tetszik, így nem kérdéses, hogy elég extrém ízlésem van
Nekem kifejezetten tetszik ez a Prototipus.. A gombok a N900-se nagyobbak sztem.. és mégis lehet használni A belső kijelzőre esetleg írás közben kerülhetnének a különleges karakterek is.. net közben touchpad. Játékoknál Joy Szóval azért ki lehetne hazsnálni. Egyedi lett volna, az biztos.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
Samus
addikt
Ez miféle készülék? Rettentő jól néz ki!
Az két kijelzős kialakítás nekem ebben a koncepcióban nem jön be. Mi értelme van a nyolc ikonnak, ami kint van? Engem inkább zavarnának. Egy normális szétcsúsztatható QWERTZ csúszka kellen, 2.3 alapon (jelenleg), jó kamerával (nem kell fullHD, elég 5 mega, dupla LED, esetleg Xenonnan megspékelve, normális képérzékelővel, 720p@25fps videóval), 2-4GB belső tárhellyel (alias "ROM"), egy jobb (de nem csúcs) processzor 512 vagy picit több RAM, egy kis optimalizáció. Hallod HTC?
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
kerelo
aktív tag
érdekes újítás.tetszik
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külpolitika
- Apple asztali gépek
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Trollok komolyan
- Windows 10
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest