- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Almonen
aktív tag
válasz snake1977 #294 üzenetére
Igaza van a Pop S9-es kollégának, nekem is előjönnek ezek a hibák a telefonnal egy kalap kaki. Szóval inkább LG spirit mindent csak ezt ne vedd főleg a memóriahasználat vicc, 896 mb per pillanat úgy hogy csak az Opera van nyitva.. és mindegyik gyári alkalmazás letiltva kb. az a mérnök aki ezt megalkotta akkora nyaklevest érdemelne...
Amúgy ha lenne új telóm ezt legszívesebben egy kalapáccsal szétverném és elküldöm az alcatelnek a videót
[ Szerkesztve ]
-
baaka
tag
Sziasztok!
Nektek is úgy kapcsol be a telefon, hogy ugye rezzen majd bejön a pop s9 logó valamilyen fényerőségen és utána lesz erősebb a fényerő? -
pizzas84
tag
Na srácok én meguntam a hitegetest. Eladtam és vettem egy g2 minit. Kár hogy az alca nem foglalkozik a s9el, remek telo lenne de ez igy jelly beannel meg a bughalmazzal használhatatlan. RIP pop s9 😰
-
blade4
aktív tag
Sziasztok!
Egy gyári romot tudna linkelni valaki? És leírni hogy lehet feltenni?
Nincs baj a telómmal, de rootolni szeretném, és írjátok hogy valakinek problémák voltak a telóval rootolás után.
-
conoren
újonc
Sziasztok. Én sikeresen megrootoltam a telefont (Kingoroot), és az aggaszt, hogy valami borzasztóan kevés ram van szabadon. Pedig higyjétek el, mindent bevetek, hogy minél többet kipréseljek belőle, viszont ha már felteszek rá 1-2 apk-t, 750mb lesz az átlaghasználat. Azután persze iszonyatosan beakad az egész telefon, amikor megtelik az 1 giga. Nem tudnátok erre egy megoldást? Greenify stb. már megvolt, nem nagyon segített. Esetleg van valahol valami működőképes custom rom? Egy jobb rommal pedig ritka jó telefon lenne. Valaki esetleg tudna linkelni egyet? Hallottam egy orosz próbálkozásról, szívesen kipróbálnám.
-
barsony0
csendes tag
Dear valued customer,
Thank you for getting in touch with us.
Sorry we have no plan to upgrade POP S9 to higher android 4.4 version at present.
Please keep your eye on following website for the latest update information: http://www.alcatelonetouch.com/global-en/support/softwareUpgrade/listEz azt jelenti, hogy 99% biztos hogy nem lesz frissítés a telóra. A legjobb amit lehet tenni, hogy várunk hogy esetleg 4pda-n csinálnak valami főzött ROM-ot.
-
Almonen
aktív tag
4.4? Lesz egyáltalán 4.4 S9-hez? Szerintem kicsi rá az esély.
Nekem kb. egy hónapja az érintőképernyője megadta magát váratlanul. A teló oldalán lévő gombokon kívül semmi se működött. 2 hétig volt a Telemax-nál, azt írták "fődarab" cserés volt. Szóval kicseréltek benne mindent a kereten kívül.
2x volt Telemaxnál eddig a telefon. Tudom sokaknak rossz a tapasztalatuk a céggel, de szerintem nem egy-két srác szerel ott telefonokat. Szóval lehet vannak köztük barbárok akik összekarcolják a telefont, csak úgy, de én eddig nem tudom őket kritizálni.
[ Szerkesztve ]
-
Almonen
aktív tag
Új S9, porszemek a plexi és a IPS kijelző között, gyakran előfordul hogy az érintőképernyő több ponton "érzéketlen" nem a szolgáltatót vagy a Telemaxot fikázom, ők erről igazán nem tehetnek. Kicserélték a telefont. Ugyanakkor, innentől kezdve tényleg 100% hogy többé Alcatelt soha nem veszek.
-
coxy
csendes tag
Sziasztok!
Van tapasztalata valakinek, hogy a telefon feloldásánál azt írja ki hogy a zárolási képernyő alkalmazás leáll??? Minden egyes feloldásnál. A csúsztatásos feloldással van csak ez a probléma, de én pont azt szeretném használni.
Köszi előre is
-
korobi
aktív tag
Sziasztok.
Van már valami jól működő root ehhez a telefonhoz?
-
Almonen
aktív tag
És újfent baja volt az S9-nek, nem töltött a telefon. Lecseréltem egy LG P880-ra, ami nem egy mai telefon, de megérte.
-
Almonen
aktív tag
Redmi Note 2 lett az S9 utóda. Összességében minden hibája és a hibás kijelző ellenére kiszolgált a telefon. Üzemidő terén jobb mint a Redmi.
-
baaka
tag
Sziasztok!
Egyik napról a másikra elromlott a hátlapi kamerával való fényképezés lehetősége a telefonon.Nem csak a gyári app-ban hanem bármely más kamer app-ban csak az előlapi kamerával enged fényképet csinálni.A kis kamera váltó ikon eltűnt.
Csináltam egy factory resetet,de a helyzet annyiban változott, hogy a gyári kamera app-ot teljesen eltűnt a telefonról.
Található a telefonhoz valahol stock rom? Illetve hogyan lehetne egy clean installt csinálni rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest