Új hozzászólás Aktív témák
-
Jeannie
senior tag
Üdv
Most vettem egy ilyet a Speedshopnál. Xperia Arc-kal tökéletesen működik
Megnéztem az itthon lévő telókkal, a hagyományos mobilokon (SE V630, W100, W710, W850) és a Samsung Star 2-n a LiveKey nem működik, de a másik három gomb teljesértékű, a SE Xperiákkal (Ray, Arc, Satio) minden működik, a Moto G-n meg csak zenét hallgatni lehet, se híváskezelés, se mikrofon, se hangerőállítás, semmi
-
SeatZola
őstag
Sikerült véletlenül 2 helyett 4 darab headsetet rendelnem az Ebayről. Ha kell valakinek akkor van két darab fehér felesleges 2500/db áron.
[ Szerkesztve ]
Rappi
-
blueye
veterán
válasz
zebulon007 #86 üzenetére
Hangerő fel/le, app kikapcs/bekapcs működik.
-
draco31
veterán
Egyenlőre ráraktam a csipeszét, ma meg is érkezett, tegnap rendeltem. Nem számítottam rá, hogy meg is fog érkezni. Az biztos, hogy simán öngyilkos lennék, ha 30 ilyet be kellene csomagolnom.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
blueye
veterán
Érdekes hogy ezt nem kapkodták el. Fekete és fehér is van készleten a Klapka u.-ban.
-
draco31
veterán
Igen, ebben igazad van. Na majd lesz valahogy, időm van dönteni bőven, aztán rendelem is megfelé.
Egyébként melyik gombot kell lenyomni, hogy jó legyen?
[ Szerkesztve ]
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
gabe8719
senior tag
Nem is tudnád leragasztani, mert itt egybe van öntve az egész blokk. Én sokáig egyszerűen úgy oldottam meg, hogy a hozzá adott ruhacsipeszt rácsíptettem, és done.
Most egy ideje ügy működik, hogy a Lumia adatkábeléhez volt egy kis kötözőszál, rátettem, összesodortam annyira hogy nyomva maradjon a gomb, levágtam a felesleget, nem is látszik.
Működik mindennel, végülis esztétikus, nem kerül semmibe, 3 perc megcsinálni, és kárt sem tesz a headsetben.
-
blueye
veterán
Ha gondolod...
Nekem ez tetszett meg (és nem is sajnálom rá a pénzt)
(nagyon hosszú lenne a kiálló rész az általad linkelttel a telefonból)
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Nekem egy is elég, nem kell 3 átalakító. Gondolom ezek is jók.
[link]
másik
Van itt sok csak még másfél hét mire tudok rendelni.
Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyivel jobb, mint a HPM-70-esem.[ Szerkesztve ]
-
vegvari42
újonc
Nagyon durván jól szól, amióta megvettem kb ki se vettem a fülemből....összehasonlítási alapnak, eddig sennheiser hd 437-et és sony mdr-ex100ap-t használtam, hát közelébe se érnek pedig a sennheiser-em imádtam. Nem vagyok egy whitefül de a megfelelő gumiharang megtalálása után mindkettőnél több basszust ad meg az egész valahogy tisztább. Hangosnak szerintem elég hangos, külvilágot meg ugyan úgy zárja ki mint a többi agybadugós. Az meg külön öröm hogy végre találtam valamit ami kompatibilis a zte-mel
-
draco31
veterán
Megrendeltem én is, remélem pénteken meg is jön. Azt már tudom, hogy nekem is kelleni fog az átalakító, vagy a gombot leragasztani, ha az valóban működik.
-
blueye
veterán
válasz
Permet Elek #67 üzenetére
Ja, a metrot nehez megverni hangeroben.
De azert ez a fules eleg jol zarja ki a kulvilagot. -
blueye
veterán
válasz
Permet Elek #64 üzenetére
Tetszik a csomagolás. 5 percig tartott a kibontás.
Nagyon szép a hangja, de nem hiszem hogy ezt a gombot könnyű lenne leragasztani.
5 USDt megér az átalakító.
Te jó ég! Nem elég hangos???
-
Permet Elek
senior tag
válasz
Permet Elek #64 üzenetére
Philips, nem samsung. Már félre beszélek. És a szerkesztési időm is lejárt.
-
Permet Elek
senior tag
Nekem nincs szükségem rá, csak belinkeltem, hátha másnak kellene.
Na kipróbáltam. Szépen szól. Basszus is van rendesen. Bár én nem szeretem. Viszont xperia minin (nem x10) Nekem elég halk. Bár páromnak még így is hangos.
A samsung SHE8000 fülesem, sokkal hangosabb, pedig, az se kiemelkedő ebből a szempontból.
-
blueye
veterán
válasz
Permet Elek #62 üzenetére
Szvsz irjal nekik egy emailt.
-
Permet Elek
senior tag
Lehet tévedek. De ez jó lehet átalakítónak???
-
Keneseij
tag
Szerintetek xperia ion-al működik? Fölöslegesen nem venném meg ha nem megy, átalakítóval pedig nem akarom használni.
OP2
-
blueye
veterán
válasz
Permet Elek #58 üzenetére
Kösz a felajánlást, de ma járok feléjük.
-
Kasya
nagyúr
Igazad van
Emlekszem, naluk vettem elso PDA-im.
Anno egy SE BT fulessel kezdtem WM 5 alatt. Tok orultem, hogy nincs kabel...de registry edit kellett, hogy "jo" hangminoseget produkaljon. Ezt viszont a 312MHz-es proci nem kedvelte az XDA ATOM alatt es neha hajlamos volt szaggatni.
Aztan a egy masik SE fulessel feljebb mentem a letran. Eg es fold a kulonbseg... persze, technologiai valtozas is tortent.
Azota ugy megaltak a dolgok. Varom a "nagyobb" fejlodest, de nem latom.#bear_: 20-30 nap onnan is a kuldes...ugyan ugy hongkongbol kuldik. Ebay-en ugyan ez a helyzet es abban jobban meglehet bizni.
-
Permet Elek
senior tag
Személyes átvétel alatt mire gondolsz? Skyphonnál és a phonedikánál is át tudod venni személyesen bizonyos mol pontokon. Bár tudom kényelmesebb bemenni a speedshoppa. Ahol ugyan úgy, ha kicsúszol a 3 napból, valószínű meglesz szintén a hetekig tartó várakozás. Hisz a készlet erejéig. Utána lehet nem is lesz.
De ha kell, veszek 1-et neked, áfás számlára, ha átküldöd a dolgokat. Aztán mikor tudod, átveszed valahol tőlem. Személyesen. 0ft felárért. (13-ba lakok.)
[ Szerkesztve ]
-
blueye
veterán
Kösz. Ez tényleg szintén jó ár. De a bolt messze nem olyan számomra mint a gyorsbolt.
Ők régóta ott vannak a piacon (még a Keleti pu. melletti üzletházban jártam anno hozzájuk és ha jól emlékszem már az is a második helyük volt, gariban is több mindent javítottak-cseréltek már)
BT: érdekes, amikor kijött biztos voltam benne hogy már csak ilyet fogok venni, volt is (van most is), de valahogy egy jó hangzású vezetékes mindig inkább ott van a táskámban
-
bear_
aktív tag
Ha valakit érdekel, akkor itt talál átalakítót a fülhallgatóhoz, ráadásul csak 4 dollár.
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
Gondolom erre gondol, de itt kiesik a szemelyes atvetel ingyenessege.
A hangzas latatlanba is rendbe lesz szerintem ezen az aron. SE fulest meg rosszul nem hallttoam szolni. En is beszereznek egyet, de nagyon gondolkodom, hogy BT fules vagy ez+pillanatragaszto, esetleg egy rendes SE215.
[ Szerkesztve ]
-
blueye
veterán
válasz
Permet Elek #53 üzenetére
Igen. Mi a gondod vele? Rendszeresen headsetet használok ha vezetek, munka közben (is).
Akkor adj egy linket ehhez a másik helyhez légyszi!
[ Szerkesztve ]
-
Permet Elek
senior tag
-
Lomha 8V
addikt
Tudja valaki mennyibe került anno?
-
blueye
veterán
válasz
Permet Elek #45 üzenetére
Bruttó ÁFAs számlával, személyes ingyenes átvétellel, garival?
(tudom mindenkinek más a fontos, de nekem ezek tetszenek)[ Szerkesztve ]
-
Permet Elek
senior tag
Aki izgulna, hogy elfogy, nézzen körül a neten, e körüli áron, több mint 1 éve beszerezhető.
-
Kasya
nagyúr
Ha elfogyna, Ebay-rol meg mindig rendelheto
En csupan a gomb ragasztasa miatt nem megyek bele... egy korabbi SE fulesemnel is szukseg volt ra es pillanatragasztoval segitettem rajta. Bar tokeletes lett, akkor eldontottem, hogy ennyire "paraszt" modszert ha lehet, tobbet nem alkalmazok uj fulesen
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Fizuig hadjatok nekem is!
-
bear_
aktív tag
Írtátok, hogy nem megy a füles rendesen a mai telefonokkal. Itt mire kell gondolni? A vezérlés nem igazán érdekel, az a lényeg, hogy rendesen szóljon.
gabe8719: Köszi az infót, akkor rendelek egyet, majd lekötözött gombbal hsaználom
[ Szerkesztve ]
-
takacsbotond
őstag
Sony Xperia SPvel kompatibilis?
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
gabe8719
senior tag
Nem, 520-al csak úgy működik együtt, ha lekötöd a válaszgombot - ekkor pedig csak fülesként lesz jó.
Ezt a típust használom lassan két éve, fikarcnyit nem kopott meg a hangja, a kábele elhasználhatatlan, pedig ennyi idő alatt gyűrtem már zsebbe ezerszer, fürdött már lencsefőzelékben, levesben, borult rá sör és léptem rá..
A megjelölt időben minden nap használatban volt, nagyjából minimum egy órát, ráadásul mindig 2/3ad hangerő környékén, vagy afölött.
Zenész lévén viszonylag audiofilnek számítok, és részemről bizony mérföldekre elp*csázza a CX300 és hasonszőrű társait.
Ennyi pénzért - pláne ha bliszteres, tartozékokkal együtt van - nevetségesen jó ajánlat.
-
macskea
őstag
Infó:
http://www.inearmatters.net/2012/10/review-sony-mh1-best-kept-secret.html?m=1
Mind az említett headset mind pedig a TRRS csati téma kimaxolva. Angolul.
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
Takuun
aktív tag
Ez jó a SonyEricsson K810i-hez? Mármint gondolom egy átalakító kell hozzá, de mondjuk egy HPM-70-es átalakítóval ez kompatibilis?
-
pit stop
addikt
Szerintem jó kis füles - bár nekem is Sony logós van már - akkor még 15 körül járt ára.
Ez a lapos kábel tényleg kevésbé bogozódik, és hangzásra is elég jó. Egyetlen hibának azt az applikációs gombot mondanám, tehettek volna rá inkább visszaléptetőt dupla kattintás helyett.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
puskint
tag
válasz
#38464487 #32 üzenetére
Jó ez asszem bármely telefonhoz (legalábbis az androidos Samukhoz), csak az egyik gombját le kell ragasztani (ha valakit érdekel, megnézem melyiket), hogy folyton benyomva maradjon (kis fekete szalaggal alig látszik.) Hangzásvilága nem rossz, de valahogy nekem az EX85-tel valamiért jobban esik zenét hallgatni. Lehet azért, mert Sonyék nagyon elszúrták ezt a lapos kábelt: irtó zavaró a "zizegése". Valószínűleg ezek a SonyEricsson (h)őskorból raktáron megmaradt fülesek (a Sony érában már "C" utótaggal árulták), amit megpróbálnak nyomott áron elsózni. Amúgy jó vétel, a headfi-n dicshimnuszokba van foglalva neve.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Magyarországon neten nem lehet hozzá venni átalakítót ?
m1lan a nokihá-hoz jó ott nem cserélték meg a jó tudom.
[ Szerkesztve ]
-
m1lan
őstag
Valaki írta a Lumia 520 topikban, hogy ilyen fülest használ. Akkor most ez mégis jó hozzá?
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
Sennalacy
aktív tag
válasz
razorka777 #26 üzenetére
Köszi, ennek így van értelme, már megijedtem, hogy ezzel is rá akarják kényszeríteni az embereket, hogy csak gyári kiegészítőket vásároljanak, pláne amikor az apple nevét megláttam.
Pssszt, csendet kérek BIOS-t frissítek!
-
Sennalacy
aktív tag
Micsoda pofátlanság ez a fordított bekötés... eddig erről nem is hallottam. Akkor ha egy sima fülhallgatót vesz az ember és dugja be egy telefonba, akkor az is lehet rosszul bekötve, mint a hangszóróknál a felcserélt polaritás, tehát rosszabb lesz a hangzás is, vagy ez csak a hangerőszabályzó gomb működésére van kihatással?
Pssszt, csendet kérek BIOS-t frissítek!
-
roli543
őstag
Nekem csontra ilyen fülest adtam Z-hez, csak a Sony Ericsson logója már nincs rajta
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
.mf
veterán
Kár, hogy nem az én telefonommal is kompatibilis MH1C; 4k-ért azonban ez is ajándék - az MH1C-t majd' 10k-val drágábban vettem...
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
whited
addikt
Vajon xperia Z-hez jó lenne a füles?
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
dani786
tag
Sziasztok!
Ezt találtam, itt elég jól leírják, hogy mi a helyzet. De egy olcsó átalakítóval elvileg működik az újabb telefonokkal is gond nélkül.
-
Simi87
senior tag
válasz
Májkülnájt #10 üzenetére
hogy megvedd az újabb fülest.
-
ted_mosby
senior tag
Ennyiért nagyon megéri, de ahogy fentebb olvasom nem kompatibilis a P-vel , kár
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
Kasya
nagyúr
Ha nem menne, vannak nagyon olcson CTIA to OMTP atalkitok
Allitolag Lumia 800-nal szukseg volt ra es megoldotta a gondokat.Erdekelne majd a tapasztalatod!
[ Szerkesztve ]
-
razorka777
veterán
-
Májkülnájt
tag
válasz
razorka777 #6 üzenetére
Miért jó a fordított bekötés? Vagy hogy pénzköltés legyen?:0
-
razorka777
veterán
válasz
Májkülnájt #4 üzenetére
Úgymond fordított bekötésűek az új headsetek, ezért nem kompatibilisek a régi telefonokkal.
(#5) Kasya: Nincs ilyen fülesem, bezzeg ha két éve olcsóbb lett volna, tuti beruháztam volna egyre.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
Kasya
nagyúr
válasz
razorka777 #3 üzenetére
Kicsit vicces, de az androidos Xperiaval nem kompatibilis mas forumok alapjan se.
Kabel nem zavaro? Hogy vagy vele megelegedve hangzasilag?
Amugy jo vetel, Ebay-en se sokkal olcsobb.
-
Májkülnájt
tag
válasz
razorka777 #3 üzenetére
Nah ez hogy is van mik a szabványok???
Miért nem jó az Arc S király fülese az SP-hez? Ez jó lenne? -
razorka777
veterán
Még jó, hogy a mostani telómmal már nem kompatibilis.
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
Simi87
senior tag
jó cucc, ajánlom mindenkinek. főleg ennyiért.
-
ez melyik TRRS kiosztást használja: Apple, vagy Nokia féle?
régen a Sony a Nokia-t használta, de nem tudom, hogy azóta nem álltak-e át, mint pl. a Samsung is tette. (Sőt talán a Nokia is átállt.)
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az egykori gyártó csúcs headsetjéhez már elérhető áron hozzá lehet jutni.
- Milyen TV-t vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen házat vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...