- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
Origins fantasztikus akcióban van. €10-val olcsóbb lemezen
a BF2 viszont mehet a kosárba pont jó lesz ünnepek közöttLife, Uh, Finds A Way
-
Spancho
senior tag
GTA Cassic trilogy egész fasza 4k ,gta 3 , vc ,sa.
Ami még esetleg jó lehet másoknak ,fifa 18 10k , SW battlefront 2 10k.A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
leslieke
Jómunkásember
Szép lista. Van mit böngészni.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
HELLAFLUSH
őstag
be is szereztem a Battlefield 1 Revolutiont 7490-ért pont meg akartam venni a Konzol Királyban mert a lemezes 11k, de így még olcsóbb volt
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
azért a Battlefront II megjelenés után egy hónappal féláron elég metál.
-
tuki2200
senior tag
Barmelyik jatekmod 1-3masodperc alatt talal jatekot, van eleg jatekos és baromi jo jatek lett, a skill tobbet szamit mint h kartyaval kapsz-e (epic szinten) +5% sebzest vagy nem, lvl3-son 20-as killstreak-jeim voltak.. a fizetos lootboxokat amugyis kivették, tart az utolso jedi season, januarban jon a kovetkezo season uj ingyenes hosokkel,palyakkal, a story is ingyenes folytatasokat kap... mi miota megvettuk adventi akcioba teljesen hanyagoljuk Battlefield 1-et
[ Szerkesztve ]
-
Janesz2323
csendes tag
Vártam, csak vártam, és megérte. Én is az SW Battlefront 2-re csaptam rá! Sok ajánlat van most, és még ha jól tudom fut a -70%-os leárazás is, ahol kb 70ajánlat van. Na onnan a Dying Light 5300Ft-ért nagyon jó ajánlat szerintem. Érdemes azokra is rátekinteni!
[ Szerkesztve ]
-
Jigoku
tag
Vártam már a leárazást, mint a messiást, de most meg, hogy megjött, és akciós a fél kívánságlistám, már annyira nem örülök...
PSN: JigoKuu-chan // Carl [PS2], Tony [NDS], Viktor [PSVita], Raiden [PS4], Sasha [PSP], Rashoumon [N2DS], Susano'o [Switch], Czar [PS5] // https://jigokumuke.weebly.com
-
Raysen623
addikt
Az első résznél is bármelyik játékmód nagyon gyorsan bepakolt multiplayerbe. Konzolon mindig is lesz kellő számú játékos. A sztori mód engem nem hatott meg, a rövidsége miatt pedig nem adok érte ennyi pénzt. Jövőre majd jól leárazva, kibővített történettel talán megveszem. Beta alapján a multirész ismét gány lett nálam, és fájó szívvel de az összes lövöldözős multis játék az agyatlan rohangálásról szól általában. Nagy ritka pillanatok vannak, amikor érezni lehet hogy ez igazából csapatjáték volt valamikor.
Ráadásul EA games-ről beszélünk. Első részt is 1500-ért vettem meg, ezért sem fogok többet adni szerintem.[ Szerkesztve ]
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Lacok
őstag
Vannak egész jó ajánlatok.
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
wolfm87
csendes tag
Aki kicsit is szereti a játékokat és a történelmüket, az nem veszi meg a SW BFII-őt.
Gyalázat, amit művel az EA.
Egy forinttal nem támogatom az elgondolásukat a jövő játékáról.
Index cikket !kezdésnek! érdemes elolvasni róla.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen monitort vegyek?
- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Politika
- Metal topik
- További aktív témák...
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest