Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Érkezik Magyarországra a Vivo, elsők közt kezünkben új csúcsmodelljeik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
juuzer
addikt
És ez is akkora hulladék lesz, mint a többi rebrandelt OPPO telefon? Akarom mondani N-szériás telefon? Much wow.
Vamos a la playa.
-
törölt tag
válasz Cranberries #2 üzenetére
Kb semmi de muszáj volt ezt beböfögnie.
-
juuzer
addikt
válasz Cranberries #2 üzenetére
Nem érzem jól eltalált termékeknek őket. A konkurencia mellett valahogy mégkevésbé. Azért, hogy legyen "olcsó PlebPlus" telefon, szerintem felesleges volt ezeket kiadni.
Vamos a la playa.
-
juuzer
addikt
Azért a kb semmi-től az elég messze van. Pl az N100 kamerában hulladék, annyiért akad jobb kamerával felszerelt versenytárs is. (Én még egy Redmi Note 9-et is megkockáztatnék, hogy jobb.) Az N10-től pedig a "sima" Nord fényévekkel jobb, miközben alig drágább már itthon. Röviden ennyi.
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
törölt tag
Azért aki az N100-at veszi nem biztos hogy azért választja mert olyan hú de jó képeket akar csinálni szerintem. A Redmi-s dologban lehet igazad van de hidd el nem mindenkinek a kamera az első, sőt nem is a második. Processzorban, ramban jobb az N100 és ugye a 90hz-s kijelző is, igaz kisebb felbontásban.
[ Szerkesztve ]
-
juuzer
addikt
Np.
Igen ott az OxygenOS meg a 90Hz, de mondjuk az 1 év frissítés meg megint meh. Nyilván nem kameráért vesz a legtöbb ember telefont, de csomószor olvasom, hogy "gyereket akarok fotózni és 100k alatt". Nyilván mission impossible, de szerintem az a +2 dollár egy jobb kameramodulért, vagy akár csk egyetlen kameráért szreintem racionálisabb döntés lett volna.Vamos a la playa.
-
Linkin1994
senior tag
Bírom hogy mindenki Carl pei lelépését összekötik az op mostani irányával Az ember volt a Nokiánál Oppo-nál is így nem gondolom hogy az op oppo összeolvadás annyira gond lett volna neki főleg úgy hogy az op eddig is nagyban támaszkodott az oppo-ra.Sanszosan annyi a dolog hogy nem lett volna akkora befolyása mint eddig és ezt nem bírta elviselni így lelépett.
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
-
Shyciii
veterán
válasz Linkin1994 #12 üzenetére
Jah, ezen én is röhögök. Főleg hogy Carl Pei olyan szinten tolta a hazugságait a Oneplus színeiben, hogy én kifejezetten örülök, hogy eltakarodott a Oneplus-tól
-
juuzer
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen