- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
Ki az vámpír jobboldalt?
" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
komistvan
tag
Ez mindig rosszul esik hogy le kerül a Nokia felirat pfff.
ALE-L121
-
HawerKing
őstag
Remelem sikeres lessz innentol a MS logoval a cucc
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
kriszpontaz
veterán
Ennek ellenére a szakember bízik abban, hogy a hardver és szoftver fejlesztésének összevonásával a Microsoft végül újra sikeressé teszi a telefonos részleget, még akkor is, ha a felvásárlás lezárása után végleg lekerül a készülékekről a Nokia felirat.
Nem fogja. -
kiki89
aktív tag
Az utolsó mohikán is elesett. Nincs több európai telefon gyártó.
"Amit birtokolsz, az birtokba vesz!"
-
CaptainHomer
csendes tag
Szomorú...
Vajon mennyi ideig fogjuk siratni a Nokiát? Tippek? (3dfx érzésem van)Ha más fejleszti majd az alap feature phone-okat, akkor mit veszek majd szülő/anyós/após/nagyszülő-nek, aki tényleg csak telefonálni akar, és kell egy megbízható jó készülék...? Valószínűleg még idejekorán lecseréltetem velük a flottát amíg még lehet mire, biztos ami biztos...
-
Blyan
félisten
válasz Psychopeti #11 üzenetére
Neked ez jut eszedbe, de én sosem játszom COD-val.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
Persze, hogy nem. Te inkább a bukásért térdepelsz nap mint nap, nem igaz?
Amúgy elég csak a kommenteket elolvasni bármilyen külföldi oldalon. Mindenki csak Lumiaként említi a WP-ket. Nem Nokia xy. Nem, ehelyett Lumia 920, 720, 925, stb. Így és ezért mehetne tovább ez csak Lumia néven.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
helixP
nagyúr
„szégyenletes, de elkerülhetetlen”
Hát ezzel a policy-vel, persze hogy elkerülhetetlen volt.
De hát túléljük ezt is, Nokia nélkül is van világ.
-
Blyan
félisten
Számít miért? A lényeg, hogy így említik. ÉS ha egy kicsit elgondolkozol, akkor megérted, hogy pont emiatt nem érdekes a Nokia neven ugrálniuk. De ha nem válik be, még mindig használhatják 10 hosszú évig.
Ha akarják.Amúgy kétlem, hogy Mexikóban térdre borultak volna akármikor a Nokia név előtt.
[ Szerkesztve ]
-
dabadab
titán
"Amúgy elég csak a kommenteket elolvasni bármilyen külföldi oldalon."
Éppen az, hogy nem elegendő.
"Amúgy kétlem, hogy Mexikóban térdre borultak volna akármikor a Nokia név előtt. "
Miért? A Nokia elég jól bejáratott márka (volt).
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
Necc
addikt
Azon a piacon latszodik igazan, mit is er a WP huzonev nelkul, es nagyon ugy latom a jovot, ugyanaz lesz a sorsa az itteni piacon is mint a tengeren tulon.
#22: azert lett vege a symbian korszaknak, mert boven a WP korszak elott kijelentette a Nokia, hogy uj platformot fog befuttatni amire elocsor uj csucskeszulekeit, majd a felsokategorias keszulekeit fogja ultetni, es szep lassan felvaltotta volna. A neve: maemo.
[ Szerkesztve ]
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
Blyan
félisten
Térjünk vissza erre 1 év múlva.
Ha azt látjuk, hogy a WP és vagy Lumiak részedése csökkenésnek indul, akkor az elég igazolás lehet mindenkinek.
Másrészt:
Ha csak és kizárólag a Nokia név számított volna, sosem lett volna vége a Symbian korszaknak. De már azelőtt lejtőre kerültek, hogy WP mögé álltak volna. A most iPhone-on és Galaxy akármin felnövő korosztályt pedig hidegen hagyja a Nokia 3210 vagy a Kommunicator vagy az akár az N95 emléke.
Márpedig azok csápolnak a Nokia név mellett akik ebben a korszakban már évek óta használtak mobiltelefont.[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
Én a büdös nagy sokadik sallerért térdeplek a MS-nak hátha észhez térnek már végre.
Az átlag vásárlói tömeg meg nem olvas sem tesztet sem fórumot, hanem bemenne a boltba egy olcsó Nokia-ért.
Namost az ugye lassan nem lesz.
Akkor mit fog kérni helyette?
Occsó Samsung-ot vagy LG-t esetleg Sony-t mert olyan mikró, mosógép, lapostévéje van otthon.#22
Az iPhon-on meg galaxy-n felnövő korosztályt a wp már alapból hidegen hagyja.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Glenda
addikt
És ahogy mondod, Galaxy. Szvsz ha az LG vagy a HTC elkezdene Galaxy telefonokat csinálni OpenMokoval, azt is vinnék az emberek.
Ami engem érdekelne, az az, hogy a smartphone felhasználók hány százaléka nem facebookozásra, netezésre, voipra, telefonálásra és üzenetezésre használja a telefonját. Meg oké, néha pár kép, zene.
Csak azért, mert ezeket a butatelefonok is tudják.from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
joey04
titán
Igaza van.
3: Én meg nagyon remélem, hogy nem.
-
joey04
titán
Be is vallom. Semmi másért. Bassza a csőröm, hogy egy jó rendszert hagytak meghalni a meego képében, és egy MS ember állt a cég élére, és ms rendszert erőltetett rá a Nokiára, ezzel elveszítve minden egyediségét. Ez zavar, és nem szeretném ha sikeres lenne. Ennyi. Nem vagyok üzletember, sem befektető, szimplán emberi érzések alapján ítélem el őket és kívánom, hogy ne legyenek sikeresek. Egyedül az ott dolgozó Nokiásokat sajnálom ha nem lesz melójuk, de akkora az ellenszenv bennem, hogy még ezt is elnyomja. Sajnálom, szégyellem, de nem tagadom.
-
joey04
titán
Figyelj. Én csak csendesen olvasgatni szoktam a Nokia vs MS vs Symbian vs WP vs Android topikokat, nem szóltam bele soha. Nem is fogok, majd leboxoljátok. Annyit viszont megjegyeznék, hogy nem, szerintem sem ő a felelős mindenért, nem is állítottam ilyet. A megoldás amit kitaláltak és végigvittek, az viszont nem szimpatikus. Ennyi a story, semmi több. Lehet, hogy Vanjoki nézeteit követve már rég becsődölt volna a Nokia. Nem tudom. De nem is erről beszéltem.
-
Blyan
félisten
Blabla
Ez már csak ilyen, ha valaki sok pénzt öl egy cégbe, akkor szeretné a saját szempontjait szem előtt tartani.
Ez történt a Nokiával is. Egy másik világban talán a Google vette volna meg és akkor az ottani joey boldogabb ember lenne. Bár a MeeGonak akkor sem lett volna sansza.
Viszont egy harmadik világban a Nokia előbb ébred és...De messzire kanyarodtunk.
[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
Ez a kép elárul mindent. A bal oldali örül a csekknek, a jobb oldali, hogy aprópénzért megszerezte és majd tönkre teszi a Nokiát.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
joey04
titán
Mondtam én olyat, hogy ez váratlan, vagy furcsa lépés? Netán hogy üzletileg helytelen, vagy nem célravezető? Dehogy. Csupán egy számomra nem szimpatikus megoldás, és mint egyszerű laikus rémélem, hogy nem lesznek ezzel sikeresek. És azt is csak azért fejtettem ki, mert rákérdeztél.
-
Glenda
addikt
válasz Depression #36 üzenetére
Persze, Ballmer olyan hülye, hogy megveszi 7 milliárd dollárért és tönkreteszi.
from r in rings where r.Owner == "Sauron" select r
-
ZS3NI
őstag
Hiányozni fog a Nokia felirat..
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Blyan
félisten
Értem én.
Amúgy Elop ott szarta el, hogy pénzügyi okokból hagyta, hogy a MeeGo és az N9 N950 napvilágra kerüljön.
Ha ez nem történik meg, most kevesebb sírás lenne.
A Nokia meg ott, hogy nem tudta még Elop előtt piacra dobni, mert egy elindított új oprendszerrel és piacra dobott két készülékkel már kevéssé lehetett volna elfojtani ezt az egészet.[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Es az atlag paraszt? A forumozok java resze tudja mi a kullonbseg az Adreno 320 es a Wolfson DAC kozott, de egy atlag csak annyit, hogy ez Nokia a masik meg Samsung.
Es, hogy fujj csempe, fujj M$
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
helixP
nagyúr
Mondjuk, az tény, hogy vannak ilyen júzerek:
Kollégám meséli, hogy vett egy Samsungot és hogy milyen jó, mert Samsung. Najó, de milyen Samsung? Hát nem mindegy? Samsung az Samsung! Mondanom sem kell, hogy egy Samsung Young volt. Amikor felvilágosítottam, hogy mit is vett, ki volt akadva.[ Szerkesztve ]
-
janos68
aktív tag
Akkor itt az alkalom. Hagyják ott a Lumia tervezők az Ms-t, és csináljanak egy saját vállalatot, az amcsik meg hagy gyönyörködjenek a szerzeményükben.
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Set-Comment™
senior tag
válasz Depression #48 üzenetére
Az Xbox is valami dzsunka-cege.
http://itcafe.hu/tema/re_surface_2_vs_lumia_2520/hsz_124-124.html
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest