- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
willope
tag
Nem is olyan rossz ár úgy, hogy még mellé hozzád vágják az új Gear VR-t.
Anno 700 körül volt az s6 is, még elötte 750 volt a Note 4, még elötte szintén ennyi az s5.
Miközben ez a mobil már többet nyújt, az euró értéke meg csökkent.NOKIA 101(bárcsak lenne Note 2-m) -->LUMIA 720(bárcsak lenne Note 3-am) --> Galaxy Note 4 (Vajon milyen lesz a Note 8)
-
willope
tag
Na gyerekek, és akkor itt jön az, hogy tudni kell vásárolni.
Ha 700 euróért adják, és mindenképpen megveszed, akkor az a lényeg, hogy TE semmiképen ne adj érte 700€-t.
Pl tavaly októbeben egy hétvégi villámakció keretében vettem az ebayen a húgomnak egy S6-ot 420€-ért. Akkoriban volt a hivatalos ár 599€.
Szóval fürkészni kell, mint a nagymamák a reklámújságot az akciókért. Akár hetekig, hónapokig is érlelni kell egy nagyobb vásárlást és ha adódik az alkalom, lecsapni rá.
Az okos ember a vásárlásnál keres a legtöbb pénzt.NOKIA 101(bárcsak lenne Note 2-m) -->LUMIA 720(bárcsak lenne Note 3-am) --> Galaxy Note 4 (Vajon milyen lesz a Note 8)
-
willope
tag
válasz #79335424 #99 üzenetére
Nos, ha te munka helyett keresel telefont, avagy a nap 24 órájában dolgozol, akkor ez nyomós érv. Másképp nem.
Mivel én csak napi 8-9 órár dolgozom, nekem nagyonis megéri napi tíz percet rászánni arra, hogy végigfussam a netet olyan akciókért amik érdekelnek. Ezzel már többezer eurót megspóroltam.
(persze a legjobb spórolás az, ha nem is veszel semmit de akkor meg minek a pénz).NOKIA 101(bárcsak lenne Note 2-m) -->LUMIA 720(bárcsak lenne Note 3-am) --> Galaxy Note 4 (Vajon milyen lesz a Note 8)
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- HP nyomtatók
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest