- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
EczkE
veterán
Elég drágák.
Asszem mindenféleképpen!
-
hemaka
nagyúr
GSM boltokban olcsóbb azért jóval.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ ...
-
r4z
nagyúr
Ha a Speedshopot nézzük, még akkor is horror áron van a Legend, 20k-val többe kerül. A többit már meg se néztem...
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
MuzikJunkie
aktív tag
azonban a Photo Hall gondolt azokra is, akik inkább a T-Mobile-osok táborába szeretnének tartozni. Nekik most igazán jó ajánlat, hogy két darab Samsung S5350 Shark vásárlása esetén egy készülék áráért, mindössze 3 990 forintért övék mindkét mobil. Természetesen a telefonokhoz külön-külön 2 éves havidíjas előfizetés megkötése szükséges.
Ez azért gáz. Nem akartam hinni a szememnek a cím láttán. Shark 4k-ért??? Jó is, hogy nem hittem.
Többi kagyló is nagyon drága. C6 például volt már 74k is máshol.Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
Lennier
tag
Hm, ez érdekes.
A honlapjuk szerint a HTC HD mini csak 99 990 Ft (itt a cikkben meg 111 990 Ft van), a HTC Legend pedig 124 990 Ft (a cikkben 139 990 Ft).HTC HD mini: http://www.photohall.hu/3829_htc_hd_mini_pda/
HTC Legend: http://www.photohall.hu/3904_htc_legend/Közben megtaláltam a honlapjukon, hogy az itteni cikkben közölt árak a készülékek normál, nem akciós árai.
Ajánlott a többi készüléket is csekkolni a honlapjukon, mert szerintem ott is lesznek hibák...
-
Lotusomega
senior tag
Szerintem szánalmas a photo hall,ilyen árak melett csoda h egyáltalán jár még hozzájuk valaki. Csak azt nem értem h mire fel mennek néha még a MM árai felé is, kártyával nem elhet fizetni náluk, a raktáron lévő készlet szegényes...minimum másfélszer drágább szitne minden náluk, szóval nagy kérdőjel h hogyan működhet még ez a cég
-
plus44
veterán
Durva árak.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
szentkuti11
addikt
válasz Lotusomega #6 üzenetére
A kevésbé hozzáértő vásárlók miatt.
-
veterán
Nem veszek náluk szinte semmit (az utolsó náluk vásárolt értékes holmi egy digit fényképezőgép volt 2002-ben), enne kellenére akármikor ha bemegyek tanácsot kérni, vagy megtekinteni valamit, szivesen segítenek és készségesek. (Ez Pápán van)
Feltehetőleg ezért járnak sokan vissza hozzájuk, mivel a hosszú távú üzlet alapja ez és nem az árak.[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Lennier
tag
Ha a valós árat nézed (és nem a téves adatokat, ami a cikkben van), akkor azért elég versenyképes áron kínálják a termékeket.
Pl: http://www.argep.hu/product_1204325.html -
bope87
aktív tag
Madaras teszkóban ennél jóval olcsóbban meg lehet kapni némelyiket...
C6 75k (14k a különbség... ehhh)
X2 30k
etc...[ Szerkesztve ]
-
őstag
"a teljes billentyűzettel szerelt Sony Ericsson X10 mini pro 105 990 forint."
nálam ez a horror...
"... and I hope you have a great day!"
-
tjb007
nagyúr
"kártyával nem lehet fizetni náluk"
Akkor ezek szerint nálunk van az egyetlen olyan üzlet ahol lehet
-
AS
félisten
OMG.....
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
addikt
-
Feri bácsi
tag
Már megint elfelejtitek - bár már rajtam kívül is biztos 100x leírták - hogy ezek BRUTTÓ azaz 25 % ÁFA- tartalmú árak, hivatalos garanciákkal......na akkor tegyétek csak a gsm-boltos árakhoz is az ÁFÁ-t aztán mindjárt ott vagyunk..ha nem drágábbra jön ki néhol..
Szerintem....
-
Lennier
tag
Valóban horror, mert valójában 94 990 Ft-ért árulják, nem 105 990 Ft-ért.
http://www.photohall.hu/3903_sony_ericsson_x10_mini_pro/ -
Rusi
senior tag
A hibásnak vélt árak abból adódtak, hogy az akció első 10 napja alatt (tehát augusztus 5-14. között) a fenti árakból egységesen -10% extra kedvezményt adtak. A honlapon még ezek a régi árak szerepelnek, de augusztus 15-31. között már a cikkben lévő árak az érvényesek. Az akciós újságban ez teljesen egyértelműen jelezve van, mivel már elmúlt 15-e, ezért az árak helyesek (természetesen a két T-Mobile-os ajánlatra nem érvényes a -10%!)
Mobilaréna (2010-2017)
-
plus44
veterán
válasz Feri bácsi #16 üzenetére
Semmit nem hasonlítok a gsm boltok áraihoz, már elvből sem. Ezek az árak simán magasak, ennyi.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
nagyúr
Szerintem még van akció. Párom pont PH-ban dolgozik és nekem tegnapról még az alacsonyabb árak rémlenek (pl i9000 olyan 145k volt). Furcsálltam is a cikkben szereplő árakat mikor az elmúlt 2 napban nézelődtem az egyik üzletben és alacsonyabb árakra emlékeztem.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
rudymester
senior tag
Eddig olcsónak tartottam a PH-t, de ez a felhozatal (a 100k alatti telókat figyelmbe véve) elég gyenge. Ennél azz MM-os áraink is jobbak.
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
parkr
őstag
Media Markt is olcsóbb
-
csofti
tag
Nem tudom mit vártok egy PR cikktől.
cs
-
vsgaborr11
tag
Maradok a szolgáltatónál és az xxl gsm-nél, esetleg a pár hetet használt telláknál.
-
leslieke
Jómunkásember
a Samsung S8500 Wave, amely a világ első Bada operációs rendszerű okostelefonja. Fémházzal, csodaszép Super AM-OLED kijelzővel most 111 990 forintért vehetjük meg.
Megjelenéskor nemvolt ilyen drága! Pofátlan egy banda.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
rudymester
senior tag
Ebben nincs semmi PR, a múltkori MM akciós blogról nem is tudtak a feletteseim és én is csodálkozva láttam. Senki nem kérte meg az MA-t, hogy promótálja ezeket a cégeket, egyszerűen csak még egy funkció az oldalon.
[ Szerkesztve ]
Retrofaktor, a régi játékok tárhelye (bemutatók, végigjátszások) - youtube.com/retrofaktor
-
Rusi
senior tag
Rendben, részemről lezárt a téma.
Csak azért írtam, mert voltak egyesek, akik azt gondolták, hogy biztos tolják nekünk a milliókat a Tesco, Media Markt és társaik, hogy írjunk ezekről, ez pedig abszolút nem igaz.
Az meg a másik, hogy arról nem én vagy a Mobilaréna tehet, hogy X készüléket mondjuk a Photo Hall 1,5x annyiért ad, mint más helyen. Nyilván mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy hol, mennyiért és milyen feltételek mellett vásárolja meg a mobilját.
Mobilaréna (2010-2017)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Macska topik
- Filmvilág
- Dolce Gusto
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest