- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajusz15
senior tag
hello.
azt szeretném kérdezni, hogy miért kapok kék halált a HD6950-es kártyámmal? Maga a probléma az, hogy ugye betölt a gép, írja h "üdvözöljük" töltöget még fél percig, majd dob egy kékhalált.. első betöltéskor még jó volt, leszedtem, majd felraktam a 10.12-es driver-t ami azt írta h nem jó a kártyána hogy miért nem jó, mikor 1. én állítottam be h a 6xxx-s szériához kell, 2. ez a legújabb, nem tudom.. na m1, ezután csináltam egy újraindítást, és innentől fogva dobálja a kékhalált.. viszaraktam a kis 5770-est és minden faszán megy. én elsőként a tápra gyanakszom, pedig egy chieftec 550-es van benne.. egy phenom 720as procival + ugye a 6950. a proci nincs húzva.. valakinek vmi ötlet? -
bajusz15
senior tag
válasz Oliverda #165 üzenetére
A baj csak annyi, hogy ha csökkentett módban indítom, úgy igaz hogy bejön a rendszer, de drivert nem tudok telepíteni. Az előbb próbáltam egy olyat h 5770-essel feltettem a AMD Catalyst Hotfix-Treiber 10.12a RC3-t, majd betettem a 6950-est és úgy indítottam, de így is meghalt. "normál" módban tudnék drivert tenni, ami a cd-n van, de odaáig nem jutok el, mert kék halált kapok..
-
bajusz15
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a 6950-esem miért nem veszi vissza 800ról 250mhz-ra az órajelet? folyamatban 800on megy, pedig vissza kéne vennie 250-re.
Lehet hülye kérdés, szóval elnézést kérek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Milyen routert?
- Ukrajnai háború
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1 humoros
- Politika
- SSD kibeszélő
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest