Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Vigilante #2811 üzenetére

    A pad rendben van, az egér nem annyira csudás (smoothingos szenzor). És a bill?

    Abból mindenképpen javaslok egy mechanikusat - ég és föld a membránoshoz képest, és nem csak gépelési precizítás, de komfort (kíméli az izületeket) tekintetében is. Játékhoz talán Cherry MX Red/Blacket, Outemu Redet vagy Razer Orange-et (ezt a Greetech kapcsolót brandelte át a Razer pl. a BalckWidow Chroma v2-ben) ajánlanék. Esetleg O-gyűrűket is lehet mellé venni (filléres tétel), és akkor még reszponzívabbak lesznek (ill. egy kicsivel halkabbak), mivel az aktuációs pont és a bottom out között kisebb lesz a távolság.
    Nem muszáj 40-50-70 ezerért vásárolni, tizenpárezer-huszonpárezer között is igazán remek alternatívák vannak.

    Szerintem, ha már ilyen géped van, akkor ne a perifériákon spórolj (pontosabban tájékozódj kicsit behatóbban, mielőtt vásárolsz - a "spórolást" nem konkrétan arra értem, hogy 9000 pénz kevés egy egérért), mert méltatlan hozzá. A megfelelő klaviatúra-egér-egérpad(-fejhallgató) összeállítás sokkal többet hoz a konyhára, mintha a 144 Hz-es IPS-edet 144 Hz-es TN-re cserélnéd.

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák