Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
1996 után most először jött el a pillanat, amikor a konzolra kivetett szidásaimért most meg kell bűnhődnöm, mert adott egy játék ami miatt már elkezdtem a PC mellett szemezgetni a cuccal. Lényegre térve a Mortal Kombat XL-ről van szó aminek PC-re való megjelenése erősen kétséges, de szinte képtelen vagyok elnézni hogy nem játszhatok vele. Eredmény: Elgondolkodtatott a PS4 beszerzése.
A probléma ott kezdődik hogy Sega Megadrive óta nekem közöm nincs a konzolvilághoz, így a google a barátom során csipegetek infókat. Néhány általános kérdés:
- Csak 1 játék miatt érdemes-e konzol-t venni? (Talán emiatt szívom a legjobban a fogam)
De ha már venne az ember! Nyilván biztosan többet tud mint egyszerű beteszem a lemezt és játszok dolgokat. Tehát a pénzért az embernek mit nyújt? Egy komplett szórakoztató centert zenei, képi és filmnézési lehetőségekkel egy 3D-s TV-n? Mert azon lenne a dolog.
- Mennyire időtálló? (Erre mondjuk épp azt mondták nekem hogy 3év biztos még!)
Szóval remélem értitek a gondomat. Egy kis buzdítás kéne!
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
Carasc0
őstag
Tulajdonképpen az MKXL a fő! A többire csak rákérdeztem hogy azok a funkciók mennyire hasznosak. Tehát inkább a játékvilág amire ki van hegyezve értem. Médialejátszóm van, jó kis TV van, tehát akkor a PS4 e téren hátrányban szenved. Csak ugye az a játék amit nem adtak ki PC-re, az tényleg szívdöfés nekem.
Időtállóság akkor pipa.
Az sem rossz ötlet hogy az ember megveszi, használja, vigyáz rá és később eladja!
Melyik csomagot tudnátok ajánlani? Lehet talán a 2db Dual joy-os lenne a legjobb. Amibe van játék az nem igazán érdekelne, de mindent meghallgatok. Használt is jó. Egyedül annyi a fontos hogy 1216-os széria legyen!
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Valóban a használt is jó lehet. Nyugodtan írjatok nekem boltokat ahol nyugodt szívvel vehetek használtat. Bár megtudom fizetni az újat is. A 2db joy változat lenne a legjobb nekem.
Zanik:Ebben is van igazság. Főleg hogy tényleg hátradőlve lehet játszani vezetéknélküli kontrolleren, kényelmesen, megfelelő távolságból ami tényleg fő szempont. Haveri kör összeül és játszani.... Frankó lehet...
Ami még picit lehangoló ez a buta PS+ előfizu, csak azért hogy online játszhassak. De gondolom nem csak ezt tudja. De ehhez megint nem értek. Persze nem drága az éves előfizuja, csak ugye ha megvettem egy játékot, akkor az árba már benne van a multiképesség kihasználása! De sajnos ez van, ez a konzol világ, elfogadtam a tudatot.
Mondjuk nem tudom hogy az 500GB-os elég-e lenne nekem. Szerintem igen.
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Ehhez mit szóltok? PS4+2db controller = 110K. Bár nem tudom ez melyik modell.
-
Carasc0
őstag
A CUH 1216A és a CUH 1216B között mi a különbség?(thx a választ! )Logitech F310 controllert nem eszi meg a PS4? Mert lehet akkor egyenlőre 1 controlleres elég lenne elsőre. Az MKXL amúgy is drága. Aztán majd ha lesz pénz akkor esetleg még egy controller.
Hol érdemes PS4 gamet venni amúgy? Vagy az mind1?
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
100e Ft-ból kihozható a masina az MKXL-el együtt.. Ez (a használt) és a játék ugyanebből a boltból.
Megéri így? Mennyi garanciát adnak a használt PS4-re? Ez a bolt amúgy megbízható?
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
válasz james001 #79456 üzenetére
Nem vagy eléggé fan. Ennek a játéknak nem az a lényege hogy mindig újat mutasson, hanem hogy évek múltán is előveszed és haverral toljátok! Sztem a mortál csak időszakosan unható meg. Félév múlva megint kedvet kapsz hozzá. Ezért is gondolkodom PS4-ben, mert legalább tudom hogy évekig game marad a hangulatánál fogva. Ha meg esetleg lenne új MK, annak igen ütősnek kell már lennie grafikailag, de az még 1-2 év simán.
Helyedben én nem adnám el. Illetve Majdnem biztos hogy lesz KP3. A tegnapi Twitchen durván lelepleződött a dolog mikor láttam hogy a karakterválasztó emberfejek szélén bal sé jobb oldalon lett hely 2-2 karakternek minden oldalon. Meg Ed Boon is trollkodik erről. Sztem lesz KP3.
FuRiONight: Bocs hogy eddig nem írtam, csak nem voltam itthon. Kombathelyen, azaz Szombathelyen voltam.
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
válasz sting2 #79461 üzenetére
Érdekes meglátás. Én pl. ha a folyékonyan mozgó emberekből indulok ki, akkor pl. a GTA5 is a béka segge alatt van. Szerintem ilyet max 10 év múlva várj. A folyékony tényleg emberszerű mozgás kegyetlen fizikai programozást igényel, PS5-n talán már láthatunk ilyet. Szerintem az MKX grafikai minősége pici kompromisszummal élve, teljesen korrekt. MK9-hez képest fényévekkel jobb, pedig tudtommal már 2011-ben tudtak volna szebb grafikát csinálni (lásd Starcraft 2 belső videóit).
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
A corvinkonzol.hu oldalról vásárolt PS4 esetén, ha elromlik, akkor Győrben tudom gariztatni, vagy mindenképp a boltba kell felküldeni?
Más!
MKXL-be PS+ előfizu nélkül csak egymás ellen nemtudok játszani? Tehát mondjuk a Living towereket elérem? Mert ugye a Living Towerek online keresztül frissülnek!
Megkapom a Kold War packet is? Mert ugye az régiózáras DLC volt PC-n.
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
válasz james001 #79464 üzenetére
Krimson Ermac ingyenes (én úgy tudom).... Ott valami nem stimmel. Kell hogy legyen neked! Én olyan MKXL-t veszek amin ott van a Cosplay matrica. Az is 2db skin+! Meg még van 2 db új skin pack is! Medieval+Apocalyptic.. Ezek is ingyenesek.
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
MKXL bontatlan 14K postával. Megéri?
-
Carasc0
őstag
Logitech F310-et megeszi a PS4 vagy csak a saját kontrollert szereti?
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Egy ilyennel csatlakozok a PS4 világához jövőhéten! Patika állapotú gép. Sztem megérte.
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Mortal Kombat XL +Cosplay pack megrendelve PS4-re. Elvileg a masina megjön pénteken. Akkor majd beüzemelem. Megirom majd a PS azonosítómat.
-
Carasc0
őstag
válasz n000rbi #79814 üzenetére
Akkor ez pont kapóra jön nekem. Ma jön meg a masina, bár azt nem tudom hogy akitől veszem, annak volt-e már előfizetése. 3 hónapos a masina.. Sztem nem volt még.
Majd megtanulom azt is, hogy hogyan kell ezt megnézni. Illetve azt is, hogy hol tudok ilyen előfizetést vásárolni.
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Megjött a PS4 masinám. Üzembe is helyeztem. No most a gond ott van, hogy az eladó profiljával jelentkezett be. No most én full előről akarok mindent kezdeni, mintha egy új masinát vettem volna.
Elég annyit csinálnom, hogy deactivate profile és utána initialization? Az utóbbiból is a full? Vagy mást kell tennem hogy előről kezdjem az egészet?
Természetesen minden adat veszhet!
Előre is köszönöm!
WLAC: Az zsír! Szerintem nem volt még neki Plus előfizuja!
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
válasz marilllyo #79825 üzenetére
Igen szeretnék újat! Azt itt Pc-n azon a Sony oldalon tegyem meg? Meg olvastam olyat is hogy magyar store-ra regisztáljak (vagyi én oda szeretnék). Azt hol tehetem meg. Ileltve még ott tartok még mindig, hogy szeretném a gépet teljesen resetelni. Tehát deactivate utána initialization?
Amúgy a kontrollert tudom PC-ről is tölteni?
-
Carasc0
őstag
Döntöttem! Full Initialization megy épp! Ez kell nekem. Utána kreálok accot.
-
Carasc0
őstag
Most megy a full törlés a masinán, és akkor újra kezdem.
Sajnos régen elkövettem egy bakit. Lényeg hogy azzal az e-mail címmel már nem tudok accot csinálni, mert már van. Hogy tudom azt az e-mail címet felszabadítani?
-
Carasc0
őstag
Sikerült a regisztráció köszönöm! Az e-mail módosítással megoldottam. Nevet kötelező megadni, vagy elég a PSN id is? Úgy értem számít a név? Mert azt nem adtam meg. Természetesen Magyarországot adtam meg, bár a nyelvnél az angol maradt. Nem is engedte módosítani.
Ahogy látom nem elég. Mert amint beakarok jelentkezni a Store-ba itt PC-n máris kéri a First name meg stb. Ezeket nyugodtan adjam meg?
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
válasz #45378816 #79853 üzenetére
Értem!
26 perc múlva végez az Initialization! Gondolom amikor újraindul akkor elég bejelentkeznem és némi beállítás és már mehet is a móka nem? Mármint berakom a lemezt és minden automata? Nekem van Cosplay kódom is. Azt majd hova kell beírni? Remélem a Living Towerek mennek PS+ nélkül.
1Gbit netem van... Remélem azért megbírkózik vele.
[ Szerkesztve ]
-
-
Carasc0
őstag
Már csak 2 db kérdésem van!
Beállítottam úgy ahogy. Bejött egyszer egy adjust screen részleg, de véletlenül elnyomtam és nemtudom hogyan kell visszahozni. Ha fontos egyáltalán.
A másik! Mivel nins PS+ előfizum. De játszok a Mortallal. Gondolom amiket játszok meg minden attól még elmenti valahova a dolgaimat igaz?
-
Carasc0
őstag
Akkor nekem nagyon szerencsém volt. Most vettem meg ezt -25% OFF jellegű éves előfizut 1 évre. 11000 ft-ért. Igaz új profilom van. De sikerült! Zsír....
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Nagy bajba kerültem! Betettem a Mortal Kombat XL lemezt. Elkezdett letölteni egy 2GB-os fájlt. Beraktam neki a Cosplay kódot bevette. De hiába indítom el a játékot. Van egy nyomorék játékom. Új karakterek sehol, story mode sehol. De nem tölt le semmit. Állítólag látnom kéne hogy tölt, de ez cseszik rá. HELP!!!
-
Carasc0
őstag
Elnézést hogy közbeszólok. De honnan veszed nagyon biztosra hogy lesz PS4.5? A 4K még eszement gyerekcipő. Nem sok embernek van még 4K-s TV-je hogy élvezné az új készülék előnyeit. Szóval ez full pletyka szerintem.
PS4 meg teljesen jó még, akárki akármit mond. Igaz nem vagyok 60FPS függő. Nekem ha egy játék megy 40FPS-en is bőven jó. Azt meg azért hozza minden szerintem. Majd ha 30 FPS tartási probléma merül fel akkor lesz a gáz. De az még odébb van. Szóval én sztem a PS4 még 2-3 évig bőven élni fog. Ezért is mertem megvenni. Igaz nekem csak az MKXL miatt kellett szóval lehet ezért is vagyok megelégedve vele.
BF4 4K-n 128-as társaságban? Hát ez sem idén lesz... Egy 4K-s gamer szettet összehozni nem 10Ft. Szóval kevés tábora van még.
Továbbá most a VR lesz a menő, nem a 4K-n futó játékok. Ha a VR 4K képes lenne, akkor azt mondom hogy gyanús, de így még nem.
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
válasz marilllyo #80178 üzenetére
Mielőtt megvettem volna a gépet, nekem totál mást mondtak. Nem úgy van ez hogy minden játék ami kijön PS4-re az optimizált? Na most akkor hogy van ez...
Nem értem mert itt ahány ember, annyi féle mondóka van a PS4-ről... Nem vettem, akkor űbergénep számított. Amint megvettem, már érdekes módon csak olyat olvasok hogy fúj PS4 gondokkal küzködik.. Ez annyira nevetséges.
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #80189 üzenetére
Ugye azt nem gondolod komolyan, hogy ha holnap megjelenne a PS4.5 és ha abba beteszed a BF4 lemezt, akkor FHD-n jobban fog menni (tehát magasabb FPS) mint PS4-en.... Eleve minden játékot ahhoz a hardverhez kéne igazítani. Nem hinném hogy egy sima patch ezt megoldaná.
Szerintem új gép = újra gyártott játékok. Írdatlan sok pénz.... Ezt még nem lépi meg a Sony...
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Használgatom a PS4-et. Okos kis kütyü.. MKXL megy folyamatosan!
Még megsem adtam a PSN nevem (akit érdekel): R0ttmayer84
James: GTA jó játék? A világon talán én vagyok az egyetlen aki köpköd rá! Stílus oké, de azért van mit fejlődnie.
- Törésfizika gagyi
- Karaktermozgások nagyon gyengék
- "bármit meglehet csinálni a játékban". Jó akkor szeretnék lerombolni egy komplett felhőkarcolót. Hmm miért nem lehet?
- Nézem mikor elütnek egy embert vagy lelőnek... Nagyon gagyi grafika. Emberek sérülése primitív.
- Robbantás a földön... utána kráter? Vagy azt képzeljem oda?Szóval ismétlem...még van mit fejlődnie! Talán majd a GTA6...nagyon talán...
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
válasz Sirandrish #80512 üzenetére
Persze megértem hogy ez hatalmas adattömeg + óriási számítási teljesítményt igényel. De megvalósítani jobban meglehetne a dolgokat. Technika már adott. PC-n szerintem már kivitelezhető is lenne. Sebaj egyszer eljön az ideje.
-
Carasc0
őstag
Juj de egyszerű problémám van! Ehhez nem szoktam hozzá. Hogy lehet 2db controllert használni PS4-en? Mert mindig csak egyiket tudom a nevemhez társítani!
Haverral akarok helyben PS4-en MKXL-et tolni...
SEGA-n csak rákötöttem mind2 joyt és go!
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Csak úgy tudtam rávenni! És milyen érdekes hogy magát a menüt nem lehet 2 controllerrel vezérelni. Csak 1 aktív mindig! Elég fura megoldás szerintem.
Tehát ami kék az aktív, a másik addig süket! És ez megváltozik ha a GUest fiók az aktív! Ez így okés?
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Én is frisssütésű PS4 tulaj vagyok. Akár lesz PS4K, akár nem, tuti nem fogok cserélni.
Aki esetleg tolja MKXL-el PS4-en nyugodtan felvehet ám friendnek...
-
Carasc0
őstag
válasz #45378816 #80819 üzenetére
Hali!
Ez pont olyan, hogy nem rég néztem az MKXL twitchet... Írták hogy az új MKXL patch miatt a Triborg milyen gagyi lett a nerf miatt. Kitört a lázadás, hogy fúj netherrealm elcsesztétek a KP2-t...
Erre én beírtam nekik hogy emberek! Arra nem is gondoltok hogy a nerf-nek jó oldala is van? Esetleg pl. az hogy több stratégiát kell alkalmazni vagy taktikusabbnak kell lennie?
Reakció: totál leoltottak hogy én miket beszélek... Cyrax 9 bomb combo milyen frankó..Sektor is hűű milyen erős volt azta.... 5 hit = 100% damage (felfújva a dolgokat!)
Reagáltam: Hát mondom gratulálok. Az ám a skill, ha valaki egymás után bedob egy 9 bomb combót... Nagy tudás tényleg! Meg hogy olyat sebez a karakter hogy 3-4-5-6-7 puff puff és vége... Az megint nagy tudás...
Nevetségesek voltak komolyan! És persze egyből írták hogy töröljem a játékot meg béna vagyok, meg nem értek hozzá....stb stb..
Ellenreakcióm: Lehet nem értek hozzá, de legalább nem vagyok ideges mint ti.
Én személy szerint örülök a nerfnek... Legalább taktikázni kell...
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Lehet az összefoglallóban le van írva a kérdésemre a válasz, de én nem leltem, így rákérdezek.
Ha a store-ban veszek egy game-t és eladom a gépet, akkor ugye a game-t nem kell még egyszer megvennem ugye? Mert én úgy gondolom hogy a game acchoz van kötve nem géphez! Jól tudom?
Nyilván eladáskor törlöm a game-t a merevlemezről.
Másik kérdésem hogy ha valakinek van egy közép-felső kategóriás 4K TV-je akkor a jövőre nézve érdemes PRO-ra cserélni, vagy inkább várjam meg a next PS-t? Nekem most a sima PS4-em 2-es sorozatszámú nem SLIM.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest