- Google Pixel topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Droughert
tag
válasz #20844032 #129527 üzenetére
Azt azért tegyük hozzá, hogy sokan lemezes címeket részesítik előnyben, mert eladható, arról viszont nincs adatunk, hogy egy-egy lemezes cím hányszor cserél gazdát. Ezzel számolva javul az arány, de pontos számokat nem tudunk, bár lehetséges, hogy valaki már erről is készített statsztikát.
[ Szerkesztve ]
-
Droughert
tag
válasz forgat #135708 üzenetére
A cikk szerint nem: "Ezen enyhít most egy kicsit a Sony, hiszen november 15-én 11 órától november 20-án 11 óráig a felhasználóknak regisztráció vagy bankkártya adataik megadása nélkül csatlakozhatnak az online játékokhoz, így kipróbálhatják például a frissen megjelent Call of Duty WWII, a FIFA 18, a Destiny 2 vagy éppen a Gran Turismo Sport multiplayer módját is."
-
Droughert
tag
válasz #87082240 #138184 üzenetére
Az én esetemben meg vettem 12 hónapos PS+ 7000-ért a hongkongi storeban. SW BF2 meg volt 7500Ft ugyan itt. Da ha már az Originst nézzük, akkor az is volt 10000Ft nemrég magyar storeban, így már ott is csak 1000ft a különbség. PS esetében is lehet nézni árakat más régiókban hasonlóan mint box-on. Ahol nagyobb akciók vannak, ott érdemes vásárolni.
Most is van Dirt Rally 2600Ft-ért, de volt Shadow Of Mordor 800ft-ért, vagy Assassin's Creed Ezzio Collection 1600Ft-ért. Nem rossz árak ezek.
Megjelensékor day one meg lehet venni a játékokat 12-13k forintért, ami nem rossz ár. -
Droughert
tag
Lunar New Yaer Sale Part1 (Feb.8-14)
Ide is linkelem, hátha valakit érdekel a HKG stora akciója. -
Droughert
tag
válasz Dr. Venkman #141493 üzenetére
Benéztem, most látom, hogy a Kingdom-nál lemaradt a ,000-az árból, így tényleg olcsó.
-
Droughert
tag
Mindig visszatérő téma a PS4pro hangja, leírom a tapasztalataimat. A gépemet megjelenéskor vettem, szóval már 1,5éves, gari nincs rá, ezért úgy döntöttem, hogy szétkapom kitakarítom, meg akkor kap új pasztát is.
Por nem volt benne, bár én a hűtőt eddig is rendszeresen átfújtam, mert azt garivesztés nélkül lehet megoldani, a tető lepattintásával (még csavarozni sem kell hozzá semmit).Dolgoztam, ezért asszonyt zavartam be a számtechboltba, hogy vegyen jóminőségű pasztát. Coolermaster HTK002-őt kapott, ezzel kezeltem le, de az eredmény nem győzött meg. Elsőre sok pasztát raktam (rutin nem volt..), azért volt hangos, másnap újrapasztáztam, most már a megfelelő mennyiségű pasztát használtam, napközben jónak tűnt a dolog, de mikor este melegedett a lakás, előjött a porszívó hang ismét, és szerintem hangosabb is volt mint korábban.
Szétnéztem a neten, hogy mik a jobb paszták a piacon, így esett a választás a Thermal Grizly Kryonaut-ra. Drága.. De ma meghozta a futár, a héten harmadjára kaptam szét a gépet, felkentem, összeraktam és most elégedetten hátradőlhetek mert végre halk a gépem.
Ghost Recon Wildlands-el játszom, és az eddigi porszivó zúgás teljesen eltűnt. Hűvösebb szobában kezdtem a tesztelést, először azt hittem, hogy valamit nem jól raktam össze és nem megy a venti, vártam, hogy mikor tilt le a gép túlmelegedés miatt, de minden ok. Ennyit számít a paszta minősége, ha halkabb gépet szeretnénk, akkor ezen nem szabad spórolni.
Bocs a wall of text-ért, de talán valakinek még jól fog jönni a későbbiekben.
-
Droughert
tag
válasz eladogeppc #155138 üzenetére
Ezért írta már más is, hogy olvasd el az összefoglalót. Megtetted? Nem. Ott minden le van írva arról amit szeretnél. Miért nem olvasod el?
[ Szerkesztve ]
-
Droughert
tag
válasz tonermagus #159133 üzenetére
Nem pont ilyenem, de az újabb verzióját használtam egy ideig (Hori Tac Pro). A hozzá adott egérrel is használható volt, de egy jobb egeret rádugva ég és föld a különbség. A játékokat viszont egyesével kell beállítani, ez először sok idő, de a jól működő setup menhető, így legközelebb nem kell vele vacakolni. Az, hogy mennyire hozza a PC-s érzést játékfüggő, volt ahol nagyon jól/gyorsan beállítható volt, de akadtak játékok ahol sokáig kellett keresni a megfelelő beállítást és még akkor sem volt az igazi.
-
Droughert
tag
válasz #95558144 #163669 üzenetére
Mondjuk most nincs igazad, mert a Fortnite pontosan úgy működött, hogy mindegy volt, hogy min játszottál, teljesen átjárható volt a platformok között. Mikor PC-n játszottam, kiléptem quest közben, beléptem PS-en, ahol a félbehagyott pc-s partiba csatlakozott be automatikusan és onnan folytathattam mindent ahol abbahagytam. Nem tudom, hogy azóta mi változott, mostanában nem indítottam el, de a megvásárolt szoftverkulcs aktiválható volt PC-n és Playstation rendszeren is, nem volt különbség közöttük. A meglévő PC-s accodat hozzá lehetett linkelni a PS acc.hoz.
-
Droughert
tag
válasz #80123904 #166623 üzenetére
Battleroyale nem tudom hogyan van megoldva, de korábban simán tudtál PC-s játékosokkal együtt játszani a PVE részben, sőt egy időben volt valami bug, amikor még xbox játékosokkal is összerakott.
https://www.ign.com/articles/2017/09/18/fortnite-accidentally-featured-ps4-xbox-one-cross-platform-play-this-weekend
[ Szerkesztve ]
-
Droughert
tag
Tudna valaki olyan segíteni aki használt már Thermal Grizzly Conductonaut pasztát Ps4pro pasztázásához,
elég az 1g-s kiszerelést megvenni? Azt tudom, hogy nem kell sokat feltenni belőle, csak az nem tiszta, hogy a felvitt mennyiséghez képest mennyi az ami az 1g-s tubusban van. Bőven elegendő, esetleg marad majd még egy pasztázásra is, vagy az nagyjából az a mennyiség ami csak egy alkalomra elegendő? -
Droughert
tag
Ha hangos a Ps4pro géped akkor az lehet attól, hogy a hűtőbordák között vastagon áll a por, ezt garivesztés nélkül lehet ellenőrizni a műanyag fedél levételével. A másik, és szerintem gyakoribb ok, hogy a gyárilag felvitt paszta mennyisége vagy minősége nem megfelelő. Ilyenkor egy jó minőségű paszta felvitelével látványos javulás érhető el.
-
Droughert
tag
Köszönöm a válaszokat. Akkor rendelek is, a megmaradt Kryonaut meg megy az összekukázott PS3-ra.
-
Droughert
tag
válasz ProEvoFan #169732 üzenetére
Hori-nál egy dolgot kell azonnal cserélni, az az egér. Nekem volt anno, a hozzáadott egérrel is be lehet állítani használható szintre, de egy jobb egérrel fényévekkel jobb élmény lesz.
Más: ma felkentem a Thermal Grizly Condoctonautot a PS4-re. Ez a cucc valami brutális, a Kryo is nagyon bejött, sokat dobott az alap pasztához viszonyítva, de ez még arra is rádob egy nagy lapáttal. Két napja kezdtem el a NIOH-t, nem volt tudbina efektus, de hallani lehetett, hogy magasabb fordulaton megy a venti, na ez most szépen lehalkult. Ma újra töltöttem a Destiny2-őt, annál is volt hangja, főleg ha meleg volt a lakásban, este rápróbálok arra is, hogy mit hallani, de eddig úgy néz ki, hogy nagyon megérte. Kb 3000ft egy 1g-os kiszerelés, akinek gondja van a hangos PS4-el, az nyugodtan tegyen egy próbát, mintha új gépet kaptam volna.
Youtubon sok video van fent, hogy hogyan kellene felvinni a cuccot, azok alapján gyerekjáték megcsinálni.
Nem vagyok profi, de ne ez alapján csináljátok... -
Droughert
tag
válasz FollowTheORI #169739 üzenetére
Tessék
Igazából ez volt ami feltűnt, hogy nagyon gáz amit csinál. A tövvi videóval nem volt gond, de ez nem jeletni azt, hogy nincs hasonló fent, de azért a többség úgy rakja fel ezeket, hogy van is valami fogalma róla, hogy mit, hogyan kell csinálni. -
Droughert
tag
Slim árakat nem követtem, de ez talán nem rossz ajánlat, hátha valakinek még jól jön.
Jobban megnézve nem is jó...
[ Szerkesztve ]
-
-
Droughert
tag
válasz szabi__memo #176116 üzenetére
Megy simán. Azzal since gondja, hogy az UK acc. alól letöltött psnow játékot a magyar accountommal játszottam.
-
Droughert
tag
válasz Xaels #176515 üzenetére
Csak az analógokat cseréltem, azokkal nem volt gond, nem szorultak. Első szériás pro, megjelenéskor előrendelésben vettem, azóta is azt a controllert használom amit kaptam hozzá, nincs vele semmi gond. Az én kezeim között nem kopott az analóg stick borítása sem, de a lányaim is játszanak vele, ők meg valahogy kinyírták az első garnitúra borítását, ezért a másodikra vettem gripet, így most már annak az élettartamával sincs gond.
-
Droughert
tag
Nézd, te mindenféle tapasztalat nélkül, csupán meggyőződésből szajkózod, hogy a pasztacsere nincs semmilyen hatással a Ps4Pro hangjára. Ellenben veled, vannak itt többen akik ennek ellenkezőjét saját tapasztaltuk alapján állítják. Bár mennyire is hihetetlennek tűnik, de a fizika működik, így ha egy jobb hővezetési képességű pasztát, vagy folyékony fémet használsz, az igenis jótékony hatással van a PS4 elcseszett hűtésére, és hangjára.
-
Droughert
tag
A gond valószínűleg a gyenge HDMI jelerősség. Nálam alap esetben monitorra vagy TV-re volt kötve a PS4 a gyári kábellel, soha nem jött elő a probléma. Hogy ne keljen kábelt dugdosnom, vettem egy HDMI splittert, ebből ment a monitorra és a TV-re a jel. Na azóta nálam is előfordul, de ha a splittert kihagyom akkor újra megszűnik.
Mivel nálam még csak a FHD megjelenítők vannak, ezért gondolom nem jön elő splitter nélkül, de aki szintén megosztja a jelet, vagy 4K tv-t használ, ott előfordulhat sajnos. Azt hogy ezen a Sony tud-e javítani szoftveresen nem tudom, esetleg meg lehet próbálni olyan splittert használni, ami erősít a jelen. A jobb minőségű kábelek az eddigi tapasztalatok alapján nem sok esetben hoztak javulást. -
Droughert
tag
válasz VirDan #177475 üzenetére
Aki tisztában van azzal, hogy hogyan műküdik a hűtés, az megérti, hogy miért segíthet a jobb paszta abban, hogy csendesebb legyen a konzol. vg kollágával az a baj, hogy nem hajlandó elfogadni azt a tényt, hogy nem a futattatott játékokban lévő kód vezérli a ventillátor fordulatszámát. Ezt korábban többen próbálták neki elmagyarázni, de nem jártak sikerrel, ami még nem lenne baj, de folyamatosan jön a cinikus beszólásaival ebben a témában, és ezzel a kevésbé hozzáértőket akár félre is vezetheti.
Mondjuk erre lehet csinálni egy egyszerű tesztet otthon is, paszta leszed, gép összerak és nézzük meg milyen hangja lesz pusztán menü alatt a gépnek. -
Droughert
tag
USA store-on elkezdődött a Holiday Sale
-
Droughert
tag
USA store week2 sale
Még nem értem a végére, de nam nagy szám ez sem. Assassin's creed origin, Batman Arkham Night, Midle Earth Sadow Of War ami jó áron van. Assassin's Creed OdysseyGold PS+al kapott egy 50%-ot.
[ Szerkesztve ]
-
Droughert
tag
válasz ProEvoFan #179667 üzenetére
Ha a stílus bejön, akkor bátran megveheted, a Wildlands simán játszható soloban, én is úgy vittem végig. DLC-k szintén adnak plusz tartalmat, azokat azért nézd meg, hogy érdekelnek-e, mert picit másabbak mint az alapjáték. Nekem azok nem jöttek be annyira, de az alapjátékot platináztam.
-
Droughert
tag
válasz eisento #181659 üzenetére
Kapd le a tetejét, takarítsd ki ha poros. Lehet ennyi megoldja, garivesztéssel nem jár. Ha tiszta és mégis hangos, akkor fos a pasztázás, azt viszont nem tudod garivesztés nélkül megcsinálni (vagyis ha nagyon akarod, meg lehet, kicsit ügyeskedni kell a garimatricával a hátlapon).
-
Droughert
tag
USA store Publisher Sale (Ubisoft), van pár egész jó ár ps+-al. (Far Cry 5 15$, AC Origins 23$, AC Odyssey 30$)
-
Droughert
tag
Engem hidegen hagyott, nem foglalkoztam vele, inkább a Division 2-re voltam kíváncsi, de múltkori teszt után előrendeltem az alapkiadást az usa storeban (kb. 13500ft volt). Ha csak a Div2-ig lekött, akkor nekem már megérte. A másik, hogy tudtommal az érkező tartalmak ingyenesek lesznek, nem lesz olyan mint a Destiny esetében, hogy 30-40k -t ki kell perkálnod, ha el akarod érni az összes tartalmat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Google Pixel topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- eBay
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest