-
Mobilarena
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
poLeH
junior tag
válasz LendvaiFeri1 #27847 üzenetére
Most jobb lesz elvileg, kissebbet fog vissza rúgni .
-
PeL
addikt
Még mindig elég nagy előnye, hogy ha nem vagy full hp-n (boost nélküli max hp-ig értve) egy hitel fejre, kettes sisakban is. Emiatt még mindig sok ember kedvence. Egyébként nagyobbat rúg, de gyorsabban vissza is áll a célkereszt lövés után alaphelyzetbe. Csak a gyors egymás utáni lövés lett vele nehezebb.
[ Szerkesztve ]
-
saen
Topikgazda
Csalást nem beszélünk meg itt, köszönöm!
-
poLeH
junior tag
En úgy vettem észre hogy kb 1 honapja simábban fut a játék , most új Windows miatt vagy a játék lett jobb ?
-
saen
Topikgazda
-
PeL
addikt
Már tényleg csak a leaning spammerekkel kéne valamit kezdeni... Unfair, és borzasztóan szánalmasan is néz ki mikor nézed az embert ahogy hajolgat jobbra-balra folyamatosan, és persze közben simán kilövi a szemedet is akár több száz méterről, tűpontosan, hajolgatás közben. Egy recoil növelés + aim recovery bünti elég is lenne nekik hogy abbahagyják ezt a hülyeséget. Vagy legalább inogjon olyankor a célkereszt nekik, hogy ha már így próbálják megnehezíteni a másik dolgát, az övéké se legyen olyan könnyű.
-
PeL
addikt
válasz DiszNóÓl #27893 üzenetére
Sprayelésnél lehet másabb, viszont aki DMR-el csinálja ezt, kb semmi nem változik neki, leszámítva azt hogy a célkeresztet igazítania kell a dőléstől függően. Én is meg bírom ezt csinálni, ennek ellenére szerintem rohadtul idegesítő, mert próbálj meg egy ilyen ellenfelet fejbe lőni mondjuk bolt-actionnel 5x szétlövi a te fejedet DMR-el valószínűleg hajolgatás közben, mire egyszer eltalálod a fejét. Legalábbis én legtöbbször így járok, persze nem állítom hogy lövök olyan jól mint Hulla_Szilva vagy FoDa, de nem is lövök olyan rosszul szerintem.
-
PeL
addikt
válasz dudu5130 #27895 üzenetére
Megnézted a patch logot? Kiszélesítették Erangelen a hidakat, átalakították a fedezékeket rajtuk, pl. a platós autó átkerült a másik oldalra plusz feltöltötték így már nem lehet benne elbújni. A híd mindkét oldalán a korláton kívül végigfut már a híd teljes hosszában egy catwalk (járda). Szerintem így jóval nehezebb lesz hidat kempelni, mert több mindenre kell majd figyelni mint eddig.
#27896 Grave444
Nem azzal van a gondom hogy megáll vagy nem, de ne tudjon már tűpontosan fejbe lőni miközben ezt csinálja, ennyi mindössze a problémám vele. Valóságalapja is nulla, kivitelezhetőség tekintetében. Próbálj már meg ilyen intenzív hajolgatás közben eltalálni bármit egy fegyverrel, főleg ha az adott célpont esetenként több száz méterre van[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest