Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jenne

    senior tag

    válasz #86564352 #12497 üzenetére

    Szia!

    Tegnap szembesültem egy több éves és eddig általam téves megítéléssel. Nevezetesen, hogy hangos a Braun. :N
    Fiamék itt vannak nálunk pár napig vendégségben és Ő is Braun 9-est használ. Ma reggel jövök be a konyhából a szobába és akkor látom/hallom, hogy borotválkozik (a kanapén ülve kényelmesen :DDD )
    Kinn a konyhában nem is hallottam a borotvát, pedig nincs több mint max. 4 méteres távolság. Ajtók is nyitva voltak szóval jöhetett volna a hang. :DDD Véleményem, hogy ez a Braun, meg a többi Braun meg úgy általában a rezgősök igazán csak azoknak hangosak, azok érzik hangosnak, akik borotválkoznak velük, mert a fejükben is hallják a rezgést. :DDD (jól ki azta fejeztem magamat)
    A Philips körkéses megoldásával van nekem inkább gondom, nem magával a körkéses technikával, mert szerintem eléggé béna megoldás ez ami a mostani újabb fejeknél már van. Az RQ12+ fej például. Sajnos ahogy látom, a legújabb SP98xx sorozathoz is nagyon hasonló az SH98/70 fej kialakítása. A régebbi borotváiknál, PT920/PT860...stb ott fel kellett pattintani a szita tartókeretet itt meg ki kell pattintani a szitákat/késeket tartó keretet a komplett fej körkéstartó alsó házából. A felső rész amikor bepattan a helyére, akkor három ponton rögzítődik az alsó résszel. Képen nyilakkal jelöltem. Nos nekem ezzel lett gondom egy év használat után. Nem is minden napos használat volt.
    Az alsó részen kis fém lapos rugók vannak a rögzítéshez, a felső kereten(szürke színű) meg trapéz alakú(?) kis pöckök, ezek rögzülnek az alsó részben és tartják a keretet fixen. Nos nekem úgy 10 hónap után érezhetően nem volt az a határozott bepattintó hang visszarakáskor. Tisztításhoz ugye szét kell választani az alsó részt a felsőtől és időnként néhány naponta a késeket is illik kiszedni az alaposabb tisztításhoz.
    Borotválkozások közben többször is szétesett, mert már nem tartotta erősen az a rész, talán mert mert kicsit megkopott a műanyag. Hát ezért mondtam, hogy nem valami hatékony megoldás ez így.
    Mi van/lesz majd 2 év (vagy még több éves) napi használattal számolva ezekkel? Garancia meg erre részegységre nem vonatkozik.

    [ Szerkesztve ]

    A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

Új hozzászólás Aktív témák