Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge_4

    veterán

    válasz dqdb #10125 üzenetére

    "Mert ez a Firefox saját nemszabványos bővítménye a CSS-hez. A "tervezés" folyamatáról sokat elárul ez a levél: [link]"

    Igen, Hakon Wium Lie meg az Operánál dolgozik és ha ő úgy dönt, hogy implementálja, akkor szerintem elintézi, hogy az legyen. :D

    Tudom, hogy userJS-t lehet belőle gyártani, de egyrészt a CSS gyorsabb, kevésbé erőforrásigényes (bár ez utóbbi csak akkor tűnik fel, ha sok van belőle, de szeretek foglalkozni a részletekkel is :) ), másodszor a JS nem arra való, hogy stílusozzunk vele, hanem arra, hogy funkciókat adjunk egy oldalnak, harmadszor pedig CSS-nél nem kell trükközni a HTTPS-hez, (ami már akkor jó lenne, ha nem dobálná fel minden böngésző újraindítás után a prompt-ot az első https oldal betöltésekor).

    Ventur@: Amiket nézz meg:
    1: Reklámblokkolás
    2: UserJS-ek (ha vannak)
    3: Ha nem Windows tűzfal, akkor azért nézd át jobban azt is. Kiváltképp a reklámblokkolás és a heurisztikus káros oldalak blokkolását. Meglepő, de pár éve a Sunbelt Kerio-nál volt olyan, hogy nem ment a Gmail meg még pár oldal és csak Operában. És csak azért, mert nem volt kompatibilis vele és valamelyik védelmi cucca (ami a többi böngészőnél problémamentes volt) Operában blokkolt.

    Ha egyik sem, akkor operaprefs.ini törlés.

    neduddki: Rendszergazda és user alatt egy ugyanazon Operáról van szó? Mert ha igen, akkor hogy lehet Flashblock csak az egyik alatt?

    Azon belül melyik Flashblock? 10.5x-ben már nem működik a Lex1-féle CSS+UserJS megoldás (a placeholder-t kiteszi, de hiába kattintod, nem jelenik meg a videó), a sima userJS működik, ahogy még van belőle néhány Operával is működő a userscripts.org-on, vagy a gyári On Demand Plugin beállítást használod? Mert utóbbi nekem is be van kapcsolva és kattintás után működik.

    A scripteket viszont azóta nem próbáltam, hogy megújult a YouTube, úgyhogy nem kizárt, hogy már nem működnek jól.

Új hozzászólás Aktív témák