- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi Note 10 Lite - a kis pimasz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jpisti
senior tag
válasz Csavarnyuzo #16965 üzenetére
Hálás köszönetem!
...még nem volt időm megcsinálni, de azért kicsit utána olvastam és szerintem nem lesz baj, de majd beszámolok.A vok és a vagyok között pontosan egy "agy" a különbség!
-
jpisti
senior tag
Még egyszer köszi!
Sikerült megtalálni a Xerox-os leírást (nem is értem, hogy eddig miért nem jutott az eszembe) és az alapján egyből sikerült beállítani.A vok és a vagyok között pontosan egy "agy" a különbség!
-
jpisti
senior tag
...akkor ismét, de most egy másik Xerox gépbe tört bele a bicskám. Szóval, adott egy WorkCentre 3215-ös szintén multi gép ami hasonló képességekkel bír mint a 6027-es csak nem színes, illetve a beállítási lehetőségei kicsit másabbak.
Sajnos ehhez nem találtam semmilyen típusspecifikus leírást a gmail beállításához. (annak idején erre is be tudtam állítani a UPC-s emailt, de a gmail-t már sajnos nem. Ennek a beállításában is szeretnék tanácsokat és segítséget kérni.
Találtam hozzá magyar nyelvű leírást is: https://download.support.xerox.com/pub/docs/WC3215/userdocs/any-os/hu/WorkCentre_3215_3225_UG_HU.pdf
Ahogy nézem az ssl/tsl beállításokkal lehet a baj. A6027-esnél ez másabb, illetve több lehetőség van, pl a gmail-nál a STARTTLS lehetőséget kell választani, de ennél ilyen nincs.
Vajon lehetséges hogy a 3215-re nem is lehetséges gmail fiókot konfigurálni? Talán ezért sincs olyan specifikus leírás a neten, mint ami a 6027-eshez létezik? Amennyiben ez a helyzet, tudnátok ajánlani olyan mail szolgáltatót akivel működhet a dolog?A vok és a vagyok között pontosan egy "agy" a különbség!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dark Souls sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- Linux kezdőknek
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest