Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasrc
tag
válasz HornedReaper #8907 üzenetére
A vicc az, hogy van ST hangkártyám is tartalékban, sőt van két PCI is az alaplapon. Az egyiket ugyanúgy kitakarja a kártya, a másik szabad lenne, mert legalul van, de a kilógó tuning opamp belelógna a tápba. Szóval a hangkártya régire cserélése sem opció. Amikor nekiálltam gépet fejleszteni, akkor nem hittem volna, hogy a videokártya mérete lesz a legtöbb probléma okozója.
Egyébként rájöttem, hogy hülyeséget írtam, mert a ProArt 2.5 slot magas. Még talán az lehet jó... Alszok rá egyet. Az ASUS-ban az utóbbi időben nagyon megingott a bizalmam.
-
Majd légy szíves tegyél be ide teszteredményeket, így össze tudjuk hasonlítani mondjuk 7800X3D-s eredményekkel, és látni fogjuk, hogy mennyit hagy a 8700 a kártyában.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
F_Zolee
veterán
Én i3 12100 mellett hajtok ilyet és nem mondanám, hogy vérzik a szeme de biztos javul a helyzet ha majd lecserélem i7re pl.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs