- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
Sziasztok, azt szeretnem kerdezni hogy egy 4.8 ghz-re huzott FX-8350 ki tud rendesen hajtani egy alap 780-as kartyat FHD-ben ?
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz ForRedGlory #106 üzenetére
Tehat az FX, nem. Esetleg egy alap 3770 ?
-
MiklosSaS
nagyúr
Koszonom a valaszokat. En szerintem edesen kihajtja mert azon a frekvencian, csak valakinek meg akartam mutatni mert nem hiszi.
(#109) freestyée : a bull es a visehra kozott van atlagban 12 % a vishera javara. Ami azt jelenti hogy a 4.8 ghz-es Vishera erobben egyenlo az 5.4 ghz-en jaro 8150-el .
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Az eVGA referencia 780 rendben van? Lehet ra tudnam tenni a kezem egy ilyen kartyara olcson.
-
MiklosSaS
nagyúr
A fonokom vett az idiota xaros kolykenek uj kartyat, GTX 780-at, 550 angol fontert. A kolyok kiverte a hisztit hogy neki Titan kell, oditott mint a faba szorult fereg (16 es fel eves) aztan az apja vegul megrendelte a Titant tegnap. Ma reggel azt mondja hogy nem tudnam eladni mert az uzlet nem veszi vissza mert lejart a 7 nap (mar tegnap megfordult a fejemben ez a dolog). O azt mondta hogy 400-450 fontert odaadja, mondom hogy mivel tul van arazva, senki sem fogja megadni a 450-et erte mert nem a nevre szol a gari. Max 400 fontert tudnam elsozni, meg a posta meg minden. Mondom neki ugy kb 370-380-at nekem is megerne.... elmosolyodott... nem mondot semmit.
Tehat vihettem a kartyat mondjuk 380-ert, alig volt hasznalva 3 napot (a kolyok mas varosban tanul), a garancia a fonokomre szol. Mi kell ennel jobb ? 380 font = 130.000 HUF~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
En kikotnem az esoben a mocsok sznobbbot. Lecsereltette az apjaval a jo multkoraban az ajfon4s-et ajfon5-re. Par hete meg ment a cirkusz hogy neki samsung s4 kell mert mindenkinek az van. Lehuznam rola a bort es soznam. Megtehetik mert a fonokomnek a havi fizuja ugy 7000 font kezben.
Szerintem is xar uzlet volna, de en azert lehet hogy belemegyek.
-
MiklosSaS
nagyúr
Tudom, de azert szeretnem ha belemegyek -12 evig tartani. Aztan meg ugyis kevesebb mint a felet fogja erni. Utolso NV kartyam az a GT 260-es volt, meg volt egy 460-as kolcsonben par hetig. A 260-al mondjuk szivtam sokat mert mindig volt valami driver problema, remelem ezzel mar nem lesz igy.
Mondjuk 380-ert barmikor eladhato, es 1-2 hetig meg megtartom a 7970-et is ha veletlenul a 780 nem valik be.@gbors: teljesen igy van. Azok azt hiszik ha meg vesznek minden xart a gyereknek, a gyerek meg is van nevelve.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Igen kedves kollega, 12-13 eves koromban nagyapam a kezembe nyomta az asot meg a kapat es irany a munka. Nem egesz nap lodorogni a varosban. Szemelyesen ismerem a fknokomet meg a csaladjat. A gyerek egy gatlastalan sznob, es meg buta israadasul.
Az ilyen gyerekbol lesz majd orvos, politikus, stb mert apa penzeliaz egeyetemen a tanarokat, es holnap-holnaputan O fog muteni a korhazban meg minden.
A gyerek 16 elmult de meg eleteben nem mosogatott vagy porszivozott, van bejarono aki megcsinal mindent. Ez igy nem realis. A legnagyobb gond az hogy sem az apja es sem az anyja nem volt kepes megnevelni. Egy 16 es fel eves gyerek sirjon mint egye 5 eves nyilvanos helyen, elottem az szerintem kicsittulzas.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz WaterWawe #159 üzenetére
Ertem, kosz a valaszt. A pontokon (FSP) kivul, valami valtozast a jatekokban, stb ?
(#160) Keldor papa : azon lehetet volna jot rohogni ha eloben jatszodott volna le elotted. Azt sem tudtam hogy tartsam vissza magam a rohogestol.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz ForRedGlory #170 üzenetére
Igen, a referencia evga GTX 780.
-
MiklosSaS
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz ForRedGlory #175 üzenetére
Egyenlore csak ennyi, mivel nincs sok idom :
Unigine valey :
Radeon 7970 GHz:
FPS:
45.5
Score:
1902
Min FPS:
20.7
Max FPS:
89.0gtx 780:
FPS:
57.3
Score:
2396
Min FPS:
25.0
Max FPS:
109.03dmarkvantage: a 780 alapon, a radeon pedig 1150 mhz-en, a processzor pedig 4.6 ghz-en : [link], kicsivel tobbre szamitottam de ezek csak pontok. A jatek-elmeny az igen, tetszik.
Lehet hogy pontszamban kicsit limital az FX?~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz ForRedGlory #178 üzenetére
Megcsinalom majd az extreme -t is, csak nincs mar benne a radeon kartya hogy tudjam osszehasonlitani az eredmenyeket. Az a legfontosabb most hogy mnnyire van (ha van) CPU limit es mennyire befolyasolja a jatekot. Mert annak idejen probalgattam egy gyari sima (925 mhz) 7970 CF-et, ott pedig nem ereztem a 4.8 ghz-es FX-el limitet (8350).
@Pug: nem kell nekem semilyen rekord, csak kivancsi vagyok .
[ Szerkesztve ]
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Nalam gond van a driverel (320.18). Lehet mas drivert telepiteni 780-ra ? Igy megy a bioshock infinite: [link]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Firestormhun #1046 üzenetére
En valtottam 7970 GHz Edition Gigabyte WF3-rol, EVGA GTX 780 ref. kartyara. Tobb a FPS, jatekok simabban futnak, a Crysis 3 ami Gaming Evolved sokkal jobban fut mint a Radeon-on.
Total megeri a valtast, igaz a GTX 780 nem egy olcso kartya.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
Melyik a legutolso driver (nem baj ha beta) amin elmegy a GTX 780?
Új hozzászólás Aktív témák
● ne OFF-oljatok!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs