- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz Shkiz0 #103115 üzenetére
Biztos hogyha vennél egy 5800X-et, akkor kellene azt BIOS-ban piszkálni nagyon? Mert én szerintem már hozzá sem nyúlnék.
Ugyanúgy érzem magam, ahogy Te. Kiöregedtem már az OC-ból, nagyon durván hidegen hagy manapság.
Szerintem én megvásárlás esetén összeraknám, menne fel a legfrissebb BIOS, egyszer beállítanék mindent, ami nem is az OC, hanem egyebekre gondolok és többet rá se néznék... csak persze még frissebb BIOS után, mert azt nem árt újra meg újra feltenni az AGESA verziók miatt.Elég jól boostolnak azok maguktól is, szerintem OC-zni is felesleges. Elég jók már BIOS szinten amúgy, kezdenek kiforrni, én biztos nem piszkálnám már, akkor instabilitással sem kell számolni.
Ha megjön Intel oldalon az Alder Lake, ott a big.LITTLE miatt szerintem ugyanilyen instabil BIOS-okkal kezd az is.
Szerk.: Egyébként ha nem lenne ez a szomorú VGA helyzet én biztos még egy darabig megtartottam volna az i9-9900K és M11 Apex párosom. Imádtam őket, nagyon stabil egy platform volt a Z390, kicsit sajnáltam is megválni tőle. 90k-ba elment a CPU és 100k-ba a lap.
Nagyon sajnáltam eladni, de a bányászat miatt nem volt más választásom...[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest