Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HartgeH3-2.8

    addikt

    válasz NandoXXL #15024 üzenetére

    Nagyon örülök, hogy ezt leírtad, és maximálisan igazad van! :K 2 éve vettem egy terméket boltban, eladó nagyon kedvesen kihozta elém rakta megmutatta sértetlen stb. Kérdeztem hol az olló, hol a sniccer amivel elfelejtettük a gyári lezárt matricát felvágni, ami garantálja, hogy senki nem nyúlt bele előttünk. "De hát ez ugyan az, mi csak megnéztük sértetlen e" Nem, amit ők felbontottak az már igenis bontott, tessék kikérni egy teljesen bontatlan példányt és oldják meg a gondjukat ahogy akarják!! Nézett az eladó mint a birka, hogy itt most mi a gond, hát az a gond!!

    Ne hagyjátok magatokat. Most is rendeltem online egy terméket, személyesen megyek érte. Simán beleírtam, hogy csak sértetlen csomagolásként veszem át, és előtte ellenőrzöm a működést. Ha ők fenyegetőznek már a vásárlás pillanatánál, hogy a gomb megnyomása vásárlási kötelezettséggel jár stb stb blabla, akkor nehogy már ne!!

    Szerk: Ez a BF1 érdekes, anno haverokkal voltunk a bétán csapattuk. Akkor i5 procim volt egy GTX 770-el azt hiszem még. Simán tudtunk játszani bármilyen probléma nélkül. A abszolút játszható volt, pedig agyig tömött volt a pálya (talán 2 volt elérhető a bétán). Furcsa ez a BF1 nekem :U Majd megveszem kiderül mi lesz multiba. Virágbolti van meg, de letettem majd végig viszem origdzsines verzióban.

    [ Szerkesztve ]

    Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM

Új hozzászólás Aktív témák