- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
benecz
tag
Üdv!
Ismét szeretnék visszatérni az n73re,találtam is egy szép darabod,de felütötte a fejem az,hogy t-mobilos,és fekete.Én úgy tudom,hogy a T csak fehér színben árulta.
Valaki esetleg tud segíteni?vagy a garanciajegyen rajta van a telefon színe?black vagy silver vagy ilyesmi....
Valaki segísen pls.... -
benecz
tag
-
benecz
tag
kár,én ahogy most néztem töpp apróhirdetést a fekete t-seken nem volt felirat.
Amúgy a srác azt mondta,hogy a teló hibátlan,kivéve az előlapon van egy kis karc.De ahogy nézegettem elég húzós árba mennek az előlapok....
Majd ma megyek megnézni....tudtok valami típushibát,hogy mire figyeljek?
már egyszer volt ilyen telóm pár hónapig,de annak csak a kamerafedele volt szar(lötyögött)és amikor lehúztam,néha nem kapcsolt be a kamera.
Esetleg valami másról tudtok? -
No-kia
addikt
hát a fülesnek a kis pöcke elvan kopva aminek bekéne akadnia, ha sokszor durván veszik ki, akor lesz ilyen, a joy nem tudom milen ha rosz, eddig még csak jóval volt dolgom, de általában a sonynál szaródik el , a nokia bírja a strapát
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
aero.
veterán
product code alapján lehet azonosítani, az akku-t ha kiveszed oda van írva a gyártási hellyel együtt, NSU-val pedig sz.gépen tudod megnézni, hogy egyezik-e, ha nem akkor át van írva.
Én a 6120 classicomnak írtam át vodáról független európaira, a szoftver(frissítés) miatt.
-
aero.
veterán
ez egy termékkód, minden telefonnak más, ez alapján be lehet azonosítani hogy honnan van. Én azért írtam át az enyémen, mert a voda nem adott ki akkoriban új szoftvert, ezért átírtam eu-ra, így a vodás / t-mobilos szoftver is eltűnik róla és gyári nokia szoftvere lesz, a függősége megmarad.
itt olvashatsz bővebben.
-
benecz
tag
nos felütötte a fejét az első problémám:nincs memóriakártya a telefonban,és így az adatátviteli mód nem elérhető,a pc módban pedig nem látja a szgépem a telefont,így nem tudok semmi programot rátenni.
Kérdés:most akkor amíg nem veszek memóriakártyát,addig nem tudok rátenni semmit? -
benecz
tag
köszi a segítséget.
Még egy olyan problémám lenne,hogy miután ráteszem a bill zárat,utána még kb 10-15 másodpercig a kijelző világít.nem olyan erősen mintha használnám a telefont,de világít.Nem lehetne valahol beállítani,hogy miután ráteszem a bill zárat a kijelző egyszerre kikapcsoljon? -
benecz
tag
válasz Quasi_modo #5320 üzenetére
értem,akkor megnyugodtam,mert sehol sem találtam a beállítások közt.
Amúgy ha valakinek esetleg lenne memókarija eladó bármekkora az írjon egy privátot.
Köszönöm! -
Jancsibacsi3
csendes tag
Hi!
Most lattam egy ilyen telcsit kb 27 000 Hufert. Erdemes meg ennyit kiadni erte most?
Koszike a valaszokat
ui: nem oregszik el tul hamar? Tudom nokia de megis....
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz Jancsibacsi3 #5327 üzenetére
Erdemes meg ennyit kiadni erte most?
Ha uj, vagy szép állapotú nem túl régi, akkor igen.
nem oregszik el tul hamar?
Mint konstrukció és típus nem mai darab.valami
-
atesss
addikt
A másik topicban feltettem még korábban egy böngészős problémát : [link]
Itt esetleg nem tud valaki segíteni ? -
hans87
tag
Sziasztok.
Haverom N73-a érdekes dolgot művel.
Mikor füles van rá csatlakoztatva és be jön egy hívás, akkor csak rezeg és nincs csengés. Ha a fülest kihúzza, akkor is csak rezgés marad.
Szerintetek ezt miért csinálja? Találkozott már itt vki ilyen problémával?Nokia 5530
-
Quasi_modo
nagyúr
-
csibor
addikt
Láma kérdés,pc suite programmal szinkronizálnám a telefont a pc-vel.A gondom az hiába csinálom meg a szinkronizálást,ha kihúzom a telefont,akkor a gépen nem tudom megnézni a tel számokat.Csináltam teljes adatmentést is.Holnap az összes adatot 5800-ra kéne visszatölteni,hogyan?
-
B.Gaboo
tag
Ott ahol csináltad az adatmentést. ott van backup..
Simán rátolod az új telódra, amit előzőleg kimentettél.Én még csak S60 telók közt csináltam de ott sima ügy volt..
S60 teló volt a régi is? (5800 az S60)
Az én kérdésemre vki?
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
-
B.Gaboo
tag
válasz Quasi_modo #5335 üzenetére
8-5ig melóban csak a fontos telókat fogadom, egyébként hozzá sem érek, napi kb 40perc zene meg pár telefon, ennyi.
Volt már ilyen telóm (nem ME volt, de nemhiszem h ez számít), az ugyanilyen haszn. mellett bírta 2,5 napot. Ezt estére mindig tölteni kell.
Nokiába meg nem merem beadni mert félek h lehúznak s alig van vmi baja, nomeg olyan sokat sem ér már.4akksival próbáltam, de lehet beszerzek még egy 0perceset is, ma már nem nagy összeg, aztán meglássuk.
-
hans87
tag
válasz Quasi_modo #5332 üzenetére
Igen, úgy tudom hogy, ha ki van húzva a füles akkor van csengés, lehet telefonálni és füles jele eltűnik. Csak akkor nincs csengés, ha füles van rádugva, ha pedig nem érzed a rezgést akkor bukta a hívás.
Nokia 5530
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz B.Gaboo #5336 üzenetére
Egy 0 percessel kell kipróbálni, mert így a dolog nagyon nem normális. Futhat valami a háttérben? Esetleg kékfog folyamatosan?
hans87: Akkor ez egy más típusu hiba mint az emlegetett 6630-nál. Szvsz ez SW hiba lehet. Egy reset esetleg? Vagy az aktuális téma lecserélése, mert nálam előfordult, hogy némelyik téma igencsak behülyítette a 73-ast. (a HD- nál is előfordult)valami
-
B.Gaboo
tag
válasz Quasi_modo #5338 üzenetére
Oké, köszi!
nem fut.. Standby+Music player+Handy Taskman, de ezek nem meríthetnék.Beszerzek még egy akkut , ha vki tudna olcsón privi lécci!
-
Integrale
veterán
Hali!
Ilyen telefon vásárlásán töröm a fejem, van ezzel a típussal valami általános probléma ami miatt ne vegyem meg?
Üdv
"Bad reklám is reklám too"
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz B.Gaboo #5339 üzenetére
Még annyit: Bizonyos témák és a Handy Taskman kombója nálam az N82-n is merítették az akkut. Most meg az i8910-ről takarítottam le a taskmant ugyanezért. Azóta sokkal lassabban merülök. Bár másoknál állítólag nem csinálta ezt, és lehet hogy nálad sem ez a baj.
[ Szerkesztve ]
valami
-
B.Gaboo
tag
válasz Quasi_modo #5341 üzenetére
Oké, köszi!
Várok akkor az új aksira.. hátha!Sztem érdemes ilyen telót venni, ebben az árban max közép kat. nokiát kapsz üzletben, azokat meg simán veri. (márcsak a symbian miatt is)
2xk ért megeveheted egy akku 5körül+burkolat 5körül s van egy használható telód.
Én a tolvajok miatt drágább telót elvből nem tartok, -1-2 már odaveszettSztem joy-t nézd meg ha veszel, az szokott problémázni, ill. a kamerát és a kijelzőt.. Ezek cseréje meg több lehet mint a teló.
Asszem ennyi, de ha vki tud még hozzá vmit jöhet.
Üdv!
-
domesz
aktív tag
Haliho!
Vettem egy ilyen telót de sajna semmilyen .sis fájlt nem tudok telepíteni
kiírja hogy "Nem lehet telepíteni !" se programot se témát
Ezután csináltam egy teljes resetet de nem segítettvalami ötlet?
köszi
üdv.: Domeszdomesz felhasználónak 121 pozitív értékelése van a fórumon!
-
Bagira01
veterán
Szeretném frissíteni a nokia n73-am szoftverét. Kérdés, hogy ami fent van itt azon lehet-e magyar nyelv?
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
Bagira01
veterán
válasz Quasi_modo #5345 üzenetére
Remek. Szegénykémnek be van törve a képernyője, most fogok hozzá újat venni. Azt nem tudom h kijelzőből lézetik-e utángyártott Illetve nincs meg a gyári usb kábele, bluetoot-on keresztül nem lehet vhogy frissíteni?
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
apollo12
veterán
Valaki nem tud egy ébresztő óra programot egy Nokia n73-ra olyan kéne amire minden napra be tudjak állítani egy időt
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest