- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hopsz
tag
Az kéne pontosan hogy a hátteret full képernyőre hogy rakjam ki?
Csináljak 1 témát aminek az a hátere vagy hogy mert ez 1 csöppet nekem lényeg.
a telo még nincs meg -
legiaap
félisten
-
Pubszon
veterán
Van valakinek 2 gb-os kártya a telóban?
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
crwn
senior tag
nekem 512-es van. ciki?
-
-
-
metaldog
aktív tag
Hi én képet akarok berakni háttérnek 240x320-ast de sehogysem akarja berakni teljes képernyőre csak középre rakja kis méretbe. Hogy lehet teljes kérenyőre kirakni?
-
buffet
tag
válasz Pubszon #3518 üzenetére
Nem csak akkor fogja meg a 2gigás kari a telcsit ha majdnem tele van./a telcsi folyamatosan ellenőrzi a memóriát, nem mindegy hogy 2, gigát,1gigát vagy 512 kell ellenőriznie./Az 512-es karival ha tele van ha nincs,akkor is gyorsabb.Még az 1 gigással is érezhetően gyorsabb a telcsi.Talán az újjab softok enyhítik ezt a problémát Szó volt róla hogy 4gigát kezel e a telcsi?Nem találtunk aki használna,de szerintem az már nagyon lassítaná az amúgy sem gyors telcsit
[ Szerkesztve ]
buffet
-
crwn
senior tag
szerintem a legjobbak a best-alkalmazások.
magam ezt használom billzárnak, ébresztőnek, taskmannak, profilidőzítőnek, és teljesen korrektül működnek, kikapcsoltan ébreszt a teló, ha akarom úgy állítom be, hogy csak akkor zárjon a bill, ha nem épp a menüben tartózkodom, és az időzítő is rendben végzi a dolgát. a mellett ezek a legkisebb helyigényű alkalmazások
a handy-k nagyobbak. de van aki pedig ezekre esküszik... -
hossszú
őstag
Úgy néz ki megoldódott a problémám az akksi volt rossz, kicserélték azóta semmi gond
Létezett a régebbi Symbianos telokhoz egy Sound Monitor nevezetű zajszint mérő progi ilyet keresnék N73-ra„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
crwn
senior tag
válasz legiaap #3529 üzenetére
adatátvitelt soha nem használok, mindent meg tok oldani pc suite átviteli módban.
nekem még nem adódott olyan problémám, mint Neked, hogy nem tudtam volna kitörölni valamit a memkariról, és adatátvitel-módba kellett volna használni a telót...
de hasznos az infó, hogy ha ilyen ügy adódnék, akkor mit kell tenni (és akkor kikapcsingolom a billzárat is, ígérem ) -
Pubszon
veterán
Honnan tudok leszedni témaszerkesztőt?
Vagy mi a neve mert a nokiaprogramok.hu-n nem találtam.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
-
vricsi
tag
Sziasztok!
Kipróbáltam a debreceni nokia szervizpont frissítését is....
Amit kaptam szoft: 3.07.05.1.0.31 pfff neki
Aszem marad a handméd dolog otthon....
Küldene nekem vki egy működő, király, magyar sima N73 PC-t privibe?
Előre is köszi.....
Üdv R.
-
-
vricsi
tag
Hali!
De úgy frissítették, hogy a PC-t átírták ME PC-re....
De ez akár még jól is jöhet.....
A plecsni megvan.....
Üdv R.
go KIMI -
legiaap
félisten
Végre van fenn térképem ismételten.
Örök hála Daweee-nek.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Lamair
aktív tag
írjon valaki egy leírást a filmek készítéséről plííííz hogy monnyuk egy filmet megtudjak nézni a telómon
mivel, milyen beállításokkal konvertáljam mibe és mekkora felbontásba, bitráta meg ilyenek
thx
[ Szerkesztve ]
''...válaszd a nagyképernyős színes tv-t,... válaszd az életet...''
-
legiaap
félisten
1.A www.nokiaprogramok.hu-n regisztrálj
2.Tötsd le a SmartMovie-t (több van belőle)
Töltsd le azt amelyikhez az van odaírva,hogy filmnzéső és konvertáló egyben.Ez a 3.41-es lesz.
Töltsd le azt amelyik csak fimnézésre való.A 3.40-eset.
3.Az előbbiből a konvertálód felteszed a PC-re a másikkal nem foglalkozol.Az utóbbit felteszed a telódra.
4.A konvertálóban semmit se kell szinte beállítanod,csak a bal alsó sarokban kiválasztod,hogy N73 és ennyi.A többit mind hagyd úgy.Az audio settings-nél ne szedd ki a Force mono-t mert akkor szerintem nem olyan jó a hangja és torzít is.
5.Egy cd-s filmet kb. 50 perc alatt lekonvertál a teló kijelzőjére.
6.Ja a video settings-nél a bitrate legyen 512 az jó.De ha többre teszed akkor még szebb lesz a kép,de akkor többet is fog foglalni a film.
Egy 700 megás filmből 512 bitrate mellett olyan 300 mega körüli fájlt fogsz kapni.
7.A konvertálás után felteszed a memóriakártyán található smartmovie mappába és kész.How are U today? Just kidding...I don't care!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Autóhifi
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest