Hirdetés

Keresés

Aktív témák

törölt tag

válasz Tim82 #43892 üzenetére

Egyébként valahogy sem te, sem Ijk nem fogadja el azt az egyszerű tényt, hogy a fiatalság csak egy tényező azok közül, ami miatt valaki kívánatos, szerethető stb. lehet.

Továbbra sem értem, nyilván nem szövegértelmezési hiba részedről, de ezt így sehol nem írtam, hogy kevésbé szerethető (azt meg pláne nem, hogy nem szerethető), és azt sem, hogy nem lehet vonzalom. Írtam csak egyetlen testrészre példát, hogy teszem azt a m-e-g-e-r-e-s-z-k-e-d-e-t-t mell bizony nem vonzóbb a feszesnél. Azt meg te magad is beláttad épp most, hogy a fiatalság egy fontos tényező, ezek után tényleg nem értem, hogy a "még neked is nehezedre esik elképzelni, hogy egy negyvenes éveiben járó nő felé ugyanolyan szenvedéllyel tudjál lenni, mint egy fiatal felé.", ebben mi a vérlázító. Senki nem írta, hogy nincs szenvedély. Arról volt szó, hogy kisebb. Nem értem, miért kell többet belelátni egy hozzászólásba, mint ami benne van. :N

(#43896) tildy:

Konkrétan az sem volt benne, hogy minden negyvenesnek löttyedt a melle. Tényleg egy példa gyanánt szántam (ami azért nem ritka akkortájt már).

[ Szerkesztve ]

Aktív témák