- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megkapók a Vivo S20 Pro specifikációi
- Android szakmai topik
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz Lirion #40570 üzenetére
Az lehet, de nem mindenki egyforma, az enyém jobban igényli a törődést, a tiéd meg türelmesebb. Ez van.
"Mellesleg az sem téged erősít meg, hogy az első szavára a békülés után ugrottál a karjaiba egy szülők nélküli "dvd"-zésére. Hirtelen két eset, amikor a lány irányított téged."
Már ne haragudj, de ez egy ordas baromság! Felhívott, és megkérdezte hogy átmegyek-e.. A választás az én kezemben van, mondhattam volna azt is hogy most nincs kedvem. De volt kedvem, meg én szeretek vele lenni még akkor is ha néha ilyen hiszti. Ha meg nem megyek át, akkor nem oldódik meg, nem pitizni mentem át, hanem lebaszni, hogy mi volt ez, meg baromságokat gondol. Amúgy leírtam mindent pontosan, mégis elsiklottál felette és most hülyeségeket beszélsz.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
Aktív témák
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest