Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rlazol

    addikt

    válasz Veron #17528 üzenetére

    Képmutató, igen. De alapvetően kiszámítható és racionális.

    Tebow túl nagy sztár lett a minimális teljesítményre, annyira, hogy amikor a JETShez került mint csere QB, akkor nemhogy sajtótájékoztatót tartottak erről, de a sajtó nem fért el a normál komplexumban, ezért ki kellett vinni a fedett pályára az "esemény"-t. ezt a hisztit meg a többi csapat egyszerűen nem akarta és pont. A NE még tett vele egy próbát, ők el tudták valamennyire dugni, de ott meg nem volt hajlandó más poszton játszani, ezért lapátra került és azóta már baseballozik.

    Brown saga-nak még nincs vége, ez csak a következő felvonás. Egyelőre a Steelershez köti a szerződése. Ha elküldik vagy elcserélik június 1 előtt, az 21 millió halott pénz (és csak 1M szabadul fel) . Ez a cc 190M-s cap 10%-a, egy QB fizu egy olyan játékosért, aki nem játszik. Június 1 után ugyanez az összeg 7M + 15M felszabadul. Magyarul június 1 előtt nem megy sehova. És akkor hova? Mindenki leigazol mindenkit, túl a drafton, az edzőtáborok előtti uborkaszezonban melyik csapatnak lesz még kerete AB-re?
    Szóval lesz itt még hiszti meg kötélhúzás és alkudozás, hacsak a vasasok nem nyelik be a 21millát hogy ezzel még búcsút intsenek a 2019-es szezonjuknak. :K

    Most nézem amúgy, majd 15M-t nő a cap idén is, vagyis megint rekord szerződések várhatóak. Maradva a PITnél, így a Bell szitu is más. Sokkal kevésbé fájna nekik ua a pénz, amit eddig nem akartak megadni. Rátesznek egy első körös transition tag-et és lehet, h meg is adják, amit máshol kialkuszik magának. Ott nincs rossz kapcsolat a csapat és a játékos között, csak nem tudtak megállapodni.

    [ Szerkesztve ]

    Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Új hozzászólás Aktív témák