Hirdetés
- Ulefone Note 16 Pro - nem mindegy, mennyi
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Ulefone Armor 17 Pro - infragranti
- Samsung Galaxy Z Flip3 5G - csiki-csuki állapot
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- iPhone topik
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- DIGI Mobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
strogov
senior tag
Ez kinek készül? Egy AW SE2 250 USD-től indul. Egy GW4 70k HUF itthon, de még egy classic cellular is kijön ennyiből. Ebben az ársávban már garmin-nak is van bőven órája ha az üzemidő számít.
Nem tudok olyan indokot ami abba az irányba vinne, hogy 110k+ HUF-ért egy ember vegyen egy órának kinéző xiaomi band-et.[ Szerkesztve ]
-
gazdi40
csendes tag
Szokásos túlárazás.Támogatás 00 aki akarja vegye. Az egy éves modellekhez se képesek legalább egy magyaritást kiadni.Szotveresen meg gyenge mindmáig
-
Lajmund
aktív tag
Nagyon elszálltak az árakkal. Méd a gts2e-t vettem 30-ért 2 éve. Kb ugyan ezt tudja mint ez 114-ért. Ennyit egy xiaomi nem ér ebben a formában. Nem is tudom már melyik strapa orájuknál csinálták azt meg hogy 2 dollárt kérnek egy prémium digitális számlapért
Inkább ennyiért samsung.
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
nagyúr
Ez volt huaweinél is pl a watch fit -> watch fit 2 esetén. Lényegében megduplázátk az árát miközben érdemben nem fejlődött, nem lett gyakorlatban okos... Míg az első 20-25k szerintem egy jó vétel addig a 2es még mindig 50-60K annyiért viszont nagyon drága.
mobilnál is teljesen elszállt 13assal a ló xiaomival. Avval a supportal amit xiaomi csinál versenyképtelen.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
juuzer
őstag
Egy aktivitásmérőért ez szerintem nagyon sok.
Pláne, hogy a Watch 4 olcsóbb. Ha valaki okosórát keres. Sportban meg aktivitáskövetésben a Garmin és a Huawei sokkal jobb.
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
Predatorr
őstag
Pocsék szoftver, semmi frissítés, vagy csak ront, de legaláb már drága is a xiaomi.
Most épp egy Watch color-om van, pár fos amazfit és band után, ez csak pár helyen szar, ami nem fontos. Eztán már samsung lesz, ha végre bír 1 hetet.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
Új hozzászólás Aktív témák
ma A remek üzemidőt kínáló okosóra az MWC-n mutatkozik be Európának.
- Spórolós topik
- Ulefone Note 16 Pro - nem mindegy, mennyi
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Robot fűnyírók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Docker konténerizálás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai, és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- !! 1 ÉV GARANCIA !! Független, Számlás, Apple Watch Series 3 Ezüst 42mm K351
- Apple Watch SE 44mm 2020 dobozos megkímélt!
- Új Garmin Venu Sq Music Fekete okosóra, szürke kerettel, 12 hónap garanciával!
- Apple watch 3 42mm fekete 100% akku - Apple Garis
- Garmin Fenix 7S Solar Rose Gold Világos Homok színű szilikon szíjjal
Állásajánlatok
Cég: KIFÜ
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest