Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Skylukos

    tag

    Hát én úgy látom ez az egész pályázat teljesen elvadult, még a legpesszimistább várokozásainkon túl is!
    A pályázat kiírásakor azért még nyomokban látszott hogy a támogató, maga után a támogatottjait akarta elsősorban védeni.
    Mostanra teljesen elvadult a helyzet, és teljesen védtelenné váltak a támogatottak, nem csak a beépítendő berendezések iránti fokozottan megnövekedett kereslet, az infláció, az euró árfolyam, de szépszámú regisztrált kivitelező cég kapzsisága, jelentős túlvállalása mind anyagi tőke, mind személyi létszám terén okozták mindezt.
    Sürgősen tenniük kéne valamit a dolgok teljes káoszba fulladása ellen, ami főleg a komplex kategóriában indulókat sújtja, a projekt kezdésekor a zsebből kifizetendő önerő teljes kalkulálhatattlanságával, és a több kivitelező és a hosszabb megvalósulási idő miatt azzal a problémával, hogy belekezd, de később már nem tud kiszállni sem meg kifizetni sem, az utolsó percig is akár jelentősen megnövekedő önerőt.
    Szerintem lennének módszerek amivel próbálkozhatnának, Pl.: szerintem felháborító ha egy cég az általa beszerzett alkatrészekre még jelentős profitot tesz és úgy adja tovább, igy nem csak a munkadíjon, de az anyagon is jelentős profitot szerezve.
    Ahogy az sem korrekt hogy a nem a pályázatban résztvevő azonnal fizető ügyfeleket elénk sorolja, holott mi már előbb leszerződtünk vele.
    Ui.: Ez a ELMÜ-ÉMÁSZ Hybrid szigetüzem akkumulátor nem engedélyezés dolog meg már mindennek a teteje, erre már nehéz szép szavakat találni!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák