- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Apple Watch
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
titetoyz
tag
Sziasztok,
Ezévben végzem el a rendszergazdai OKJ-t, s rögtön munkába is állnék, akár mostantól heti 2-3nap gyakornok/betanulás alapon is.
Nem tud valaki olyan helyet/céget/multit aki keres pályakezdő rendszergazdát?
Székesfehérvár-Győr vonal lenne a legideálisabb, esetleg Komárom, Tatabánya.
Köszönöm szépen!
-
titetoyz
tag
lehet kicsit off, ennél jobb topikot nem igen találtam rá.
valaki nem ismer külföldi IT nagykert, aki szállít MO-ra, egyéni vállalkozóknak? -
titetoyz
tag
nem ismer valaki usb to RS232 emulatort? a lényeg, hogy egy USB-s autodiag szoftvert kellene emulálni valahogy RS232-é, mert az összes programban amit használnak csak a soros port van mint beállítási lehetőség
-
titetoyz
tag
válasz bolvar #25615 üzenetére
van egy hardver, ami USB-n keresztül csatlakozik a gépre, és ezt kéne valahogy RS232-é varázsolni, nem fogalmaztam jól, igazad van szóval nekem valami olyasmire lenne szükségem, hogy az USB-ből alakítsa RS232-re, hogy azt dughassam alaplapra.
usb female - rs 232 male átalakító kellene ha létezik ilyen!? vagy valahogy szoftveresen átkonvertálni a bedugott USB eszközt sorosra.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation/Xbox konzolok
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs