- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyharcos
csendes tag
Sziasztok!
A közelmúltban vettem egy Megane Grandtour III-t 1.5 dci 110Le motorral (28e.km). Eddig csak benzines autóim voltak, így nem sok dízeles tapasztalatom van.
A turbó üzemelése során semmi hangot nem hallok. Normális ez, vagy gond van, esetleg nem megy a turbó rendesen. Ha gond lenne generálna hibajelet az autó?
Kipróbáltam egy másik régebbi 1.5 dci-t (Scenic II, 106Le, 150e.km), ott lehet hallani a turbót, és érzésre alacsony fordulaton talán jobban húz.
Tapasztalat? Köszi!Mindenkinek megvan a maga baja..... Üdv: Adrián
-
nagyharcos
csendes tag
válasz Reaper04 #16119 üzenetére
Ha nem gyári xenon, akkor a trafó fog behalni. Nekem is így kezdődött, majd csak villogtatta néhány másodpercig. A hibás trafót cseréld és mehetsz tovább....
A beépíthető utólagos közepes minőségű xenon szetteknek 2--3 évet jósolnakMindenkinek megvan a maga baja..... Üdv: Adrián
-
nagyharcos
csendes tag
Sziasztok.
Megane III GT pótféklámpa leszereléséről tud valaki infót adni? Mit honnan feszítsek, hogy ne törjem el. Köszi.Mindenkinek megvan a maga baja..... Üdv: Adrián
-
nagyharcos
csendes tag
Sziasztok!
Megane III GT 1.5 dci 110Le FAP. Lassan 3,5 éves 82e km. A jobb első lámpatartónál olajfilm alakult ki, megül rajta a por. Olajfogyás, olajcsepegés nincs. Mi lehet az oka? Izgulnom kéne?
Köszi a válaszokat!
Mindenkinek megvan a maga baja..... Üdv: Adrián
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest