- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Outlander #39545 üzenetére
Outlander:
Mikor volt ilyen?darvinya:
Királyság, feltöltések után járó 6x500 MB net (bocs, ez csak kampány, nem mindenkinek elérhető), MyMenu kedvezmény, most több nem jut eszembe. Értem én, hogy minden, amit a Telenor kihoz, sz@r, de azért vegyük már észre, ha valami JÓ is történik!?[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz ilyennincs #39608 üzenetére
Látatlanban csak a 1220-at tudom mondani, vagy, hogy keress fel egy Telenor üzletet.
Előfordulhat, hogy nem telenoros a beállítani kíván szám előfizetője?Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Sayuar #39647 üzenetére
Szerintem meg nem kellene a hangulatot kelteni, ha már véééééééééééééégre sikerült elindítsd a hordozást.
Olvasom ám a Vodafone topikot is, csak nem érdekel annyira, hogy oda is beírjak, mert veled ellentétben, én (és sokan mások is) nem csak fikázni tudok.Jelenleg elérhető, és a kétszeri emelés ellenére is elég versenyképes ajánlat még mindig.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz eladogeppc #39745 üzenetére
Amennyiben boltban vetted, valóban nincs lehetőség "meggondoltam magam, mégsem kell" okkal visszavenni.
Amennyiben nem felel meg a készülék, írásban kell egyedi elbírálást kérned a Telenortól.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz eladogeppc #39780 üzenetére
Az a probléma a történeteddel, hogy azzal vitted volna vissza, hogy neked nem felel meg.
Nos, offline (bolti) vásárlásnál ilyen nincs.A 3 munkanapos csere csak műszaki hiba miatt és csak ugyanolyan típusra lehetséges.
Azt nem értem, ha tudod magadról, hogy ilyen maximalista vagy, miért nem online rendelted? (Tizennégy napos elállás.)
"Ugye a telefoncsere programnak ez a lényege. Nem tetszik a készüléket, lecserélheted."
Igen. Lecserélheted. PÉNZÉRT.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz eladogeppc #39785 üzenetére
"- A 3 napos elállás mindenhol él. 4 Telenor pontból 4 mondta, hogy vissza kellett volna vegyék még akkor is, ha a színe nem tetszik"
NINCS ilyen.
N I N C S ilyen.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Gyusszóka bá #39824 üzenetére
Szerintem itt a laptop wifije a szűk keresztmetszet.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz Gyusszóka bá #39831 üzenetére
"Új usb wifi stickkel gyorsabb lenne?"
Minden bizonnyal.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz 08danikA #39875 üzenetére
A csomag havidíját időarányosan vonta le a rendszer, ezért nem teljes havidíjat volt le és ezért kaptál csak időarányosan kevesebb adatforgalmat is.
Az APN-t nézd át, amennyiben nem online van beállítva, írd át. Amennyiben nem működik, keress fel egy Telenor boltot.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz nagy@gmx.com #39895 üzenetére
Ügyintézőfüggő a dolog.
A rendszer jelzi a tartozást, és az ügyintéző döntheti el, folytatja-e vagy sem.Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz antal750 #39912 üzenetére
Alapból mindkettő 0/0 kbps sebességre "lassít", de a Klikk 1 GB az első megrendelés alkalmával a második és a harmadik hónapban ingyenes (tehát egyszer levon 1500 forintot, de ezért a díjért 3 hónapig maradhat aktív), illetve a Klikk akkor nem 0 kbps sebességre lassít, ha van más olyan csomagod, ami szintén nem 0 kbps sebességre lassít.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #39948 üzenetére
Jól látod pedig.
Az új készülék megvásárlása előtt rendezned kell a jelenlegiből fennálló törlesztőket, illetve a készülékcsere díja is fizetendő még.Nem értem, mi vele a gond?
A készülékcserének a hűség lejárta előtt 3 hónappal már nincs díja, te pedig hamarabb cserélnél.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #39950 üzenetére
De nem érted?
21 havonta van lehetőséged cserélni (ez a másik kettőnél is hasonlóképp' megy, amennyire tudom), te hamarabb cserélnél (erre tudtommal nincs lehetőséged a másik kettőnél), de ezért a szolgáltató pénzt kér. Mi ezzel a baj?
Természetesen a hordázással a teljes számod hordozásra kerül.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
Az a baj, hogy rosszul közelítitek meg (már aki) ezt a készülékcsere bármikor szolgáltatást.
Nem kötelező igénybe venni, de ha szeretnéd, fizesd meg az árát.Már talán többször leírtam a köv. példát, de ez szerintem egy teljesen vállalható forgatókönyv.
Betörik a készülék kijelzője. A szerviz azt mondja, megcsinálja, de 40000 forint. Ez esetben a 20000 forintos készülékcsere díj szerintem teljesen jó alternatívája a magasabb szervizköltségnek. Arról nem is beszélve, hogy nem egy javított, x idős készüléked lesz, hanem egy vadonatúj, jó eséllyel 1+1 év garanciás kütyüd.A másik verzió: nem szeretnél fizetni a cseréért. OK, de akkor várd ki a 21 hónapot.
DrBubo77:
El- majd visszahordozás. Jellemzően egy-másfél héten belül ismét telenoros lehet a szám, akár már a kívánt flottában.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #39968 üzenetére
Azért kell fizess, mert a telefonra adott kedvezményt (most attól tekintsünk el, mekkora ennek az összege) az előfizetés két évig történő fenntartásáért kaptad.
Amennyiben hamarabb szeretnél cserélni, fizetned kell. Ez ennyire egyszerű.Nem értem még mindig, mi a baj ezzel az eljárással? A másik kettőnél még ez a lehetőség sincs, nem hogy ingyen adnák ugyanezt.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz hallerlaller #40007 üzenetére
(Valószínűleg) Nem kérdezés nélkül lettetek ebbe a csomagba áttéve.
Szám nélkül csak általánosságokat írhatok, de valószínű levelet kaptatok valami más csomag ajánlattal kapcsolatban, erre nem reagáltatok, így a Telenor élt az ÁSzF és az egyéb rendelkezések adta lehetőségeivel, és átváltották a csomagotokat.Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- KEZDŐ GAMER PC - i5 6500 - GTX 970 4 GB OC - 16 GB RAM - 500 GB HDD / 250 GB SSD
- Lenovo Thinkpad L470 - 14" - Core i5 6200U - 16 GB RAM - 256 GB SSD
- Sony PS4 Slim 500GB konzol
- GAMER PC RTX 3060Ti/Ryzen 5 5600G/16gb DDR4 3600Mhz/500+960GB SSD GARANCIÁLIS!!!
- Macbook Air I 13,3" I A1369 I Backlight issue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest