- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBUN52
tag
Sziasztok!
Remélem tudtok valami tippet adni mi lehet a gondja a monitoromnak. Nem mai darab, azt hiszem 4 éve szolgál már a BenQ G2220HD monitorom és kb 2-3 napja kezdte el a következő tüneteket produkálni:
Bekapcsolás után az előzőleg beállított felbontást lecsökkenti és nem is engedi visszaállítani az általam alkalmazott felbontásra.
Bekapcsolás után a frissítési frekvenciát az előzőleg beállított 60 Hz-ről leveszi 30-ra, és szintén nem engedi feljebb venni, csak ha a felbontást lecsökkentem.
Folyamatos vibrálást lehet felfedezni a képernyőn több helyen is (szerintem a frissítési frekvencia miatt lehet ez).
Ma reggel pedig bekapcsolás után nem jött be semmilyen kép. A monitort, illetve az asztalt érzékelte (2 monitoron dolgozok, és mivel megnyitottam a böngészőt, az a képpel nem rendelkező képernyőn nyitódott meg, ezért gondolom hogy érzékelte h ott van asztal.)A videókártyámat az elmúlt 4 napban 3-szor frissítettem fel, újra felraktam minden esetben a legfrissebb drivert.
Tudtok valamit javasolni, hogy mi lehet a gondja? Van értelme elvinni szervizbe, vagy nem érné meg a javítás (már ha persze javítható egyáltalán a hiba)?
Köszönöm a válaszokat!
Bálint
-
BBUN52
tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok és tudtok segíteni.
Egy Radeon HD5750 videokártyával rendelkezem valamint egy Dell U2212HM és egy BENQ G2220 HD monitorokkal és a következő tüneteket tapasztalom múlt hét eleje óta:
A gép bekapcsolása után a két darab monitor közül az egyiknek elállítódik a felbontása, valamint nem is ismeri fel a gép csak PnP monitorként és nem is tudom visszaállítani egészen addig amíg újra nem húzom a drivert.
A gép bekapcsolása után a két darab monitor közül az egyiknek elállítódik a frissítési frekvenciája és nem is tudom visszaállítani egészen addig amíg újra nem húzom a drivert. Emiatt erősen vibrál is az a monitor.
Szinte minden nap újrapakoltam a legfrissebb drivert a gépre, sőt egy windows javítás is volt, illetve már egy teljese formatáláson is túl vagyok, de sajnos semmi sem segített és ma már mind a két monitorom felbontása el volt állítva.
Szerintetek mi lehet a gondj? Egyáltalán monitor vagy videókari gond? Vagy teljesen rossz helyen keresem a hibát?
Köszi a válaszokat:
Bálint[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- Samsung Odyssey G5 Ívelt Gamer Monitor! 32"/ 2560x1440/VA/144hz/1ms/HDR/G-sync-Freesync Premium
- Fujitsu Siemens olcsó és jó kis monitor beépített hangszóróval
- LED monitor Dahua LM22-B200S VA, 21,45" Full HD
- AOC Q34E2A Ultrawide Monitor! 34"/IPS/2560x1080/75hz/Freesync-G-sync/
- LG UltraFine 27UP85NP-W 4k monitor! 27"/3840x2160/IPS/Freesync-G-sync/HDR400/Type-C/Machez is
- LG 27UP650P-W 4k Monitor! 27"/IPS/3840x2160/HDR400/Freesync-G-sync/ DCI-P3 95%
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest