- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nubia Red Magic 9 Pro - hivatásos mágus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Valami ötlet, hogy hol tudnék részletre olcsó netbookot venni? Olyan max. havi 6k-t bírnék rá, évig. Zenére, filmre, kevés játékra kellene.
Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
yo
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Most nézek euronics újságban asus netbookot 54ezer forintert, asus x101.
Érdeklődni szeretnek hogy ezen a meegoo mennyire használható, lehet így egy teljes értékű netbook?
Valamint, win7-et lehetne rá telepíteni? Úgy csak itunesra, filmekre, meg netezesre kellene, semmi extra..A velemenyeteket szeretnem kérni a netbookrol, a 8gb eleg lenne?
Köszi.
yo
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Innen aprorol tudnátok ajánlani max 45k-ig legjobb ár-értek arányú netbookot? Win7 menjen rajt, de xp se gaz. Csak netre lenne, és otthoni használatra. Köszi.
yo
-
kenny123
addikt
hali!
Hp compaq mini 110-et hasznal valaki, tudna velemenyt mondani rola? Most kaptam egy jo ajanlatot, csak itthonra lenne facebookra, zenere, meg toltogetni. 100%os a vinyója. 35ert szerintetek?
Kosziyo
-
kenny123
addikt
dupla
[ Szerkesztve ]
yo
-
kenny123
addikt
válasz Armagedown #17881 üzenetére
es ezeknek a gepeknek lehet huzni a prociat, ha gaz lenne? Annyira csak nem gyengusz h crome alatt fb, es mas semmi dolgok megakasszak.
yo
-
kenny123
addikt
válasz Tothgera30 #17889 üzenetére
hu, de orulnek neki ha ilyen regebbi dolgok mennenek meg ezen a hp-n is..
Par nap, es kiderul.yo
-
kenny123
addikt
hali all!
most hoztak a hp compaq mini gepet, egesz szep, tetszik. Azt szeretnem kerdezni, hogy tudtok-e ra valami jó linuxot, ami "gyors"? Most úgy xp-vel nincs gaz, csak kerdezem.Köszi
yo
-
kenny123
addikt
Valaki egy leirast tudna adni arrol, hogy hp mini110-re hogyan tudnek win7-et varazsolni? Valamint, melyik verziot ajanlanatok?
Köszi
yo
-
kenny123
addikt
Egyelőre még nincs pendrive a háznál, de ha lenne sem biztos mernék nekiállni. Valahogy félek hogy win7 install után nem működik rajt valami.
Most jelenleg olyan gondom akadt, hogy tisztítgattam a programokat amik rajt voltak, és ez után nem működik az (nemtudom mi a neve ) érintőpad mellett volt egy ilyen kis csík pöttyözve függőlegesen, és ezzel könnyen lehetett scrollozni. Nem tudná valaki megmondani, mivel bírhatnám ismét működésre?
Köszi
yo
-
kenny123
addikt
Valaki tudna segíteni win7 telepítésben pendriveról? Tudom hogy már kérdeztem, de azok nem működtek, vagy csak részben. Most ott tartok hogy powerISO-ban csináltam rendszertelepítő USB-t, be is bootol, ahol valami olyasmit ír hogy erre az xp-re nem tehetek win7 x68-at, mert nemtudom..
Valaki tudna segíteni?
Köszi
yo
-
kenny123
addikt
válasz _DiEGO_ #18018 üzenetére
Úgyértettem, hogy olyan win7et mit tegyek fel, amivel hozza az xp szintet ezen a hardveren.
Rendszermemória 1015 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM), ezt írja. Ez mellé nem jó a 1337-es, ugye? Milyen árban mozognak ehhez a ramok? Max 2gb megy bele?Bocsi a sok, és főleg amatőr kérdésért..
yo
-
-
kenny123
addikt
válasz _DiEGO_ #18022 üzenetére
Az itteni bolt webshopjában találtam 2gb-t 3300ért, de most nézem ez is ddr3-as. Szóval, ha jelenleg ddr2 van a gépben, azt jelenti hogy nem is lehet lecserélni ddr3-ra?
(#18024) Thunderzolee: Köszi, szétnézek!
Amatőr kérdés, sokadik. Az miben befolyásolja a ramokat, hogy hány megahertzen pörög?
[ Szerkesztve ]
yo
-
kenny123
addikt
válasz Thunderzolee #18032 üzenetére
És akkor most 64-es winre hogyan telepítsek 32eset? Csak mert valahol olvastam, hogy valakinek nem jött össze..
És köszi az észrevételt.
yo
-
kenny123
addikt
Nem is találtam 32es win7et..
yo
-
kenny123
addikt
-
kenny123
addikt
válasz ArrayOfLilly #18043 üzenetére
Várjál, én már korábban felhívtam rá a figyelmet.. Iszonyat sötét vagyok a témához!
X86=x32?yo
-
kenny123
addikt
válasz ArrayOfLilly #18046 üzenetére
Megy is, csak picit döcögős.. Mindegy, már be van rendelve a 2gb ram.
yo
-
kenny123
addikt
válasz ArrayOfLilly #18050 üzenetére
Na, megjött a 2gb ram. Rohadt csavarfej elkopott, volt vagy fél óra mire kiszedtem..
A ram beapplikálása után nem adott 2x képet(?) a gép bekapcsolás után, még az eredeti rammal igen. Mindegy, most jó, és az everest is 2gb-nek írja. Olyan miért van, hogy szinte nem érzek sebességnövekedést?Win7 x86, enterprise..
yo
-
kenny123
addikt
válasz runner 125 #18053 üzenetére
Nemnem, nem csavarhúzóval álltam neki, csak be volt feszítve, és a csavarhúzó meg csak elreszelte.
A kiskés az utolsó mentsvár volt..
[ Szerkesztve ]
yo
-
kenny123
addikt
Úgy néz ki így is megeszi a win7 a hp mini 110-et, 2gb rammal. :\ Csak chrome, meg utorrent megy, mégis dög lassú, CPU terhelés meg maxon.. Xp lesz ebből.
yo
-
kenny123
addikt
Van egy hp compaq mini gépem, mostanában elkezdett olyat produkálni, hogy ha kikapcsolom (windowsból) akkor azonnal bekapcsol (ergó mintha újraindítaná magát). Valakinek valami ötlete van, hogy miért csinálhatja?
Köszi
yo
-
kenny123
addikt
Adott egy hp compaq mini 110. Mondjuk nem új keletű dolog, de azért rákérdezek. A ramfedél ahol szellőzik, rohadt meleg a gép, már majdnem lehet rajt sütni. Másnál is ilyen, vagy csak nálam?
Izzasztva nagyon nincs, sima chrome is éget már. win xp van rajt.yo
-
kenny123
addikt
Van egy dell 1012hd-m, ami picit lassúcska.
Mondjuk fut torrent, chrome, mellette a zene már nem igazán megy, mert akadozik, proci (szerintem) nem igazán bírja.Ha veszek bele egy ssd-t, jobban bírhatja a terhelést?
yo
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Adott egy samsung eee1225b netbook. Csináltam win7 bootolható usb-t, biosban átálítottam a boot prioritást, mégsem a win telepítőt tölti be. Mi lehet a probléma?
Köszi
yo
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Energiaital topic
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lightyear - befektetési app
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- G15 5530/Core i7-13650HX/32GB/1TB SSD/15.6" FHD 360Hz/GeForce RTX 4060/Ubuntu/Garis
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 512GB SSD asztroszürke
- X1 Carbon 8th 14" 4K IPS i7-10610U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP TPN-C129 notebook laptop
- Bevizsgált Apple MacBook Air / Pro Készülékek Korrekt Áron Eladók ! ! !
- Eladó HP 15-dw1000 Notebook, 15.6" FHD IPS, i3-10110U, 8GB DDR4 3200MHz, 256GB NVMe SSD.
- Eladó 3db gyári Lenovo 135W-os töltő
- MacBook Air M3 - (2024) - (Minden színben rendelhető!)
- MICROSOFT Surface Pro 5 (Core i5 / 8GB DDR4 / 256GB m.2 / 12,0" 2K TOUCH) ÁFA-s szla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest