- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- uleFone Power
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris Kiki
senior tag
válasz CHIPman #11021 üzenetére
Nem nem! Vigyázz, nem mindegyik 1012HD modell (sőt!) van felszerelve az említett okosságokkal! Amit itt a PH-n árultak az fel volt. Amennyiért árulták az Best Buy. Amely linkeket az árgép kidob első találatként, abban bizonyosan nincs sem GPS sem pedig 3G.
Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
Chris Kiki
senior tag
válasz CHIPman #11024 üzenetére
Egy vadonat új gépet két nap elteltével bekapcsolsz, és a Win szerint (és más ellenőrző programok szerint is) már romlott valamennyit az akksija. Az akkumulátorok VALÓS kapacitásának kijelzése, nagyon gyerekcipőben jár.
Amiga 1200 - Blizzard 1230 MKIV 68030@50/68882@50 - 2MB Chip/128MB Fast - 4GB CF - Classic WB 3.1 - WHDLoad >>> and the Amiga lives forever
-
CHIPman
nagyúr
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz CHIPman #11518 üzenetére
Ha annyi pénzed van rá, akkor megérheti (persze csak akkor, ha van rajta/hozzá jogtiszta Windows)
Matt kijelzős, N450-es proci, Bluetooth, vinyó is elég nagy, tehát jónak számít.
Sőt, ha jól értem, akkor van egy szabad memóriafoglalata is, tehát olcsón tudod 2GB-ra bővíteni.Ha tetszik a kiviteli minősége, szerintem nyugodtan vedd meg!
3 cellás akksival szerintem 3-3,5 órát fog menni egyszuszra...
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
upszilon
őstag
válasz CHIPman #11524 üzenetére
Csak egy közbevágó dologban tudnék segíteni. Ha nem futtatsz rajta speciális windowsos programokat, akkor jobb a Linux. Más szavakkal: nincs értelme internetezéshez-szövegszerkesztéshez plusz-felárat fizetni a Windowszal Én ezt tapasztalatból mondom. Jelenleg öt gép van körülöttem, de legtöbbet a linuxos noteszemet használom. Gyorsabb, biztonságosabb vele internetezni. Valóban ajánlható a Linux notebookra. Leginkább az UBUNTU.
[ Szerkesztve ]
-
leeate
senior tag
-
leeate
senior tag
válasz CHIPman #11605 üzenetére
Hello!
Eddig nálam is az 1005PX a nyerő. Én se találtam semmit a neten, csak a MediaPlanetes adatlapot.Egybk. kérdezem tőled és a többiektől is, hogy van-e valakinek vmilyen tapasztalata a MediaPlanettel? 85 ezer a fent említett konfigért nem alacsony kicsit? Olvastam, az áraik bruttók! (Inkább költök még 15 ezret az 1001P-re, és megveszem megbízhatóbb forrásból)
Soha többet nem vitatkozom DSLR témában!!
-
leeate
senior tag
válasz CHIPman #11607 üzenetére
Gyanús, nagyon gyanús. Ehhez már biztos nem jár gari, ami pedig fontos.
De miért kerül ez legalább 15-tel kevesebbe, mint az 1001? Mert csak 2 usb van rajta? Mert rosszabb a grafikája (pedig 256, a másik csak 128)? A Starter windóz miatt (vs. Winxp home)? Vagy netán rosszabb a wifije (N!!) és az üzemideje (6 cellás mindkettő)? Neadjisten mindez kombinálva?? Áááá!!Soha többet nem vitatkozom DSLR témában!!
-
Magnum_
nagyúr
válasz CHIPman #11610 üzenetére
miért kéne Bp-re vinni?
akom: EEE701 (kb 25.000Ft) + egy ilyen akksi 6000Ft körüli összegért.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Gergő_
őstag
válasz CHIPman #11610 üzenetére
A homáros és akár az itteni topikos tapasztalatok alapján nem biztos, hogy sokkal jobb, ha az Asus-t választod. Igaz hogy elmennek érte és elviszik Észak-Kirgizisztánba majd vissza, de hogy megjavítják, vagy összekarcolják elég kétes.
Ha hangtalan gépet akarsz és minőséget akkor kapj el egy Dellt, azt hiszem az aktuális modellt 1012-nek nevezik.
-
Steve-0
őstag
-
Chris Kiki
senior tag
-
upszilon
őstag
válasz CHIPman #11629 üzenetére
...menj be egy Mm-be, és tapizd meg őket. Mindent leírtak már, de a szubjektív véleményt nem lehet exportálni...
N450 vs. N455 között nem hiszem, hogy 40% akkuidő lenne.
Aközött nem is, de a 270/450-re vonatkoztatva igen.
Egyébként pedig vehetsz tabletet is. Nézz be ide. Az idei karácsonyfák alatt sok ilyesmi lesz majd.
[ Szerkesztve ]
-
upszilon
őstag
válasz CHIPman #11646 üzenetére
Na-jó, akkor marad az ASUS 1015P, mint számodra legoptimálisabb vétel? Nekem nincsen ellenvetésem. Venni nem veszek semmit sem egyenlőre, mert lehethogy tablet lesz belőle Karácsonyra, de negálni sem tudom a tervedet. Szóval az biztos, hogy rosszul nem fogsz vele járni.
-
-
kokyt
senior tag
válasz CHIPman #11879 üzenetére
Gyakrabban kellene csekkolnod Remek darabokat foghat ki az ember, ha jókor nézelődik.
Chris Kiki: Ne ne ne ne.... Ebből megint vita lesz, amit már egy párszor eljátszottunk vele.
Címszavakban: szerinte kényelmetlen, kicsinek találja, a DPI növelés nem jó, különben is ez csak egy netbook, vastag a keret, kicsi a billentyűzet, nem bír ki két napot aksiról, az atom gyenge, a windows szar, a tablet-ek jobbak, stb.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest