-
Mobilarena
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz scott_free #4145 üzenetére
Az N280 szerintem sokkal gyorsabb tud lenni bizonyos feladatoknál. Specifikáció.
Nekem tetszene a virtualization is. Táblázat.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz Moon Light #4151 üzenetére
azért csak járj utána, hány cellás.. rádásul nem rendelkeznek kellő hozzáértéssel az ilyen hipermárketek műszaki eladói.
I humbly and respectfully decline™
-
scott_free
senior tag
válasz Moon Light #4149 üzenetére
ha jól tudom, akkor a Dell felbontása csak 1024x576-os.
-
Gergő_
őstag
válasz Moon Light #4151 üzenetére
a 10v(1011) itthon 3cellás akksival van szerelve, de nem kizárt a 6 cellás se, a gépnek egyébként van külön topikja
az üzletben úgyis meg tudod állapítani
én nem venném meg meg az xp miatt 10-el többért(ha 3 cellás), mert ubuntuval 80k körül van(az is 3 cellás) -
Moon Light
tag
Köszönöm segítséget, holnap reggel meg is nézem alaposabban
...Soha ne kérj bocsánatot érzelmeid kimutatásáért, mert ha azt teszed, akkor az igazságért kérsz elnézést...
-
Foximaxi101
csendes tag
Sziasztok!
Melyik gépet vennétek meg általános felhasználás esetén (net, egyszerű játékok, office)
http://www.photohall.hu/2951_acer_emachine_e525162g25mi/
http://www.photohall.hu/notebook/2952_lenovo_g530_2gb/Mindkető 120 ezer, ha jól sejtem az Acer erősebb gép, de a Lenovo jobb minőségű.
Te melyiket vennéd és miért?
-
krisi047
aktív tag
Sziaszok!
Akadt egy kis probléma a mini 10v-mmel. ma ahogy hazaértem, indításkor a gép a Dell logó után a hardver diagnosztikai programot hozza be, és sehogy sem hajlandó a vinyóról bootolni. Lefuttattam minden tesztet a diagnosztizálóval, különösképp a vinyót tekintve, de semmi hibát nem talált. A BIOS-t reseteltem, és így sem hajlandó elindulni a Win7. Valaki járt már így? Esetleg valami ötlet, hogy mit tudnék tenni?
(Lehet kicsit off topic, de sokan olvassátok.) -
krisi047
aktív tag
válasz krisi047 #4158 üzenetére
Közben sikerült rájönnöm valószínűleg mi okozta a bajt. Egy 16 gigás pendrivera próbáltam rárakni a Win7 Install DVD-t, de sajnos nem sikerült a logout-os leírás alapján. Miután kikapcsoltam, ma ért meglepetésként, hogy elrontottam a bootfile-t, és nem indul a rendszer.
-
Gergő_
őstag
válasz Foximaxi101 #4157 üzenetére
a lenovot
2év itthoni gar szemben acer szlovák 1 évével -
Gergő_
őstag
-
Magnum_
nagyúr
-
unbekannt
csendes tag
Sziasztok, laptop vásárlás előtt vagyok, szeretném ha véleményeznétek ezt a gépet:
Lenovo S10-2
vagy ha esetleg tudtok jobbat ajánlani max bruttó 120-130 ezerért azt is megköszönném.
(a kijelzőméret 10"-14" között legyen, egyetemre kellene)[ Szerkesztve ]
-
Gergő_
őstag
válasz unbekannt #4174 üzenetére
most 10 vagy 14? javaslom hogy menj egy fukarba vagy mm-ba a méretek összevetésére
ha tizes kell és nem sajnálod akkor a toshiba nb200-as minőségi netbookot tudom javasolni ami elég komoly akkus üzemidővel bír
ha pedig a kettő között akkor tényleg a kollega által preferált gépzetet tekintsd megDe leírhatnád mi fontos kitétel számodra
pl szín? méret? tömeg? teljesímény
tudod minőség az ár rovására és fordíva szokott lenni teljesítmény pedig nem arányos a minőség-ár kapcoslatával -
BloodRay
veterán
válasz Magnum_ #4183 üzenetére
Szerintem a Dell biztos nem tervezte gagyira.
Nekem csak szimplán ránézésre lennének rossz érzéseim a géppel kapcsolatban(hiába van bármilyen anyagból), félnék mikor csuklik össze egy rossz mozdulatra."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
runner 125
nagyúr
Szeva all!
Valszeg még ma elmegy a 900-as EEEPC-m, kettő lehetséges utód van; 1000H vagy a Dell Mini 1010
Ki melyiket ajánlanád, s miért?
Köszönöm előre is.Üdv.M
ui.: Más lehetséges alternatívát is meghallgatok."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Gergő_
őstag
válasz runner 125 #4185 üzenetére
asusnak úgy tudom mattos a kijelzője és 6 cellás akksija van
minden más tekintetben a dell a nyerő[ Szerkesztve ]
-
meszi16
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy egy ilyen gépet érdemes-e megvenni kizárólag netezésre és zenehallgatásra?Köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
-
meszi16
tag
válasz Magnum_ #4188 üzenetére
Igen elolvastam a leírást, és komolyan gondoltam , valaki egyszer azt mondta nekem hogy az ilyen notbokba vagy laptopba jól mennek azok a gépek is, amelyekbe kissebb a processzor. Meg olyan tetszetős a fényképen. Na de le is tettem a vásárlási szándékról.
Még ezt is néztem, de gondolom akkor ez sem nyerő:A kérdésem az lenne, hogy milyen árban lehetne venni egy olyan laptopot, amin gond nélkül lehet netezni (chat, youtube) és lehet hallgatni zenét és videót nézni (nem dvd-t) akár onlineban is?
Köszönöm.
-
Magnum_
nagyúr
válasz meszi16 #4190 üzenetére
azzal kezdeném, hogy a vaterát felejstd el.. nézz itt körbe.
2: mennyit szánsz rá? ki lehet itt fogni jo cuccokat jo áron normális tulajtol- persze azért körbe kell járni a dolgot
3: ez a NETbook topic, nem a notebook. Notebookot szeretnél?
[ Szerkesztve ]
-
-
kac-kac
csendes tag
Itt is ajánlom mindenki figyelmébe a 22-én megjelenő (felturbózott) Acer 1810T-t...
Kíváncsi vagyok a véleményetekre! -
meszi16
tag
Igazatok van, rossz topikba írtam, átmegyek az aktuálisba.
Azért kellene hogy ha valamelyikünk éjszaka netezik, ki tudjunk menni a szobából hogy ne zavarjuk a másikat, a nagy gépet meg ugyebár nem könnyű hurcolgatni.
Köszönöm a segítséget! -
scott_free
senior tag
no, megérkezett az Asus 1005HA-M!
egyből egy kérdés: melyik tűzfalat és vírusírtót ajánlanátok rá? az asztali gépen Comodo+Bitdefender fut, vajon elbírja ezt a kis netbook is?
-
unbekannt
csendes tag
válasz Magnum_ #4179 üzenetére
Másodlagos lenne, arra használnám, hogy az órák között pl a kötprogomat csináljam (szal jó lenne ha mondjuk egy Eclipse-t elbírna, vagy egy virtuális Ubuntut). Fontos számomra, hogy jól hordozható legyen, ugyanis minden nap buszozok (buszon mondjuk nem használnám, csak a méretei miatt említem, 10" a legkisebb ami még kényelmes, 11" körüli lenne a legjobb, de a 12-13" is szóba jöhet). Az üzemidő is fontos paraméter számomra, 5-6 órát jó lenne ha bírna. Az ár max bruttó 120-130 ezer lehet. Nagyjából ennyi. Aki tud ajánlani gépet, az írjon. köszi
-
wassermann
addikt
válasz kac-kac #4193 üzenetére
" ...ajánlom mindenki figyelmébe a 22-én megjelenő (felturbózott) Acer 1810T-t..."
A 22.én megjelenő Windows 7 apropóján sok-sok más gyártó is "le fogja rántani a leplet" a következő generációs netbookjáról!
Így szép lassan véget ér az Atom-os korszak. ( Nem véletlenül akciózzák pl. a Dell Mini 10v-t már a Szigethalmi Auchan-ban is: a forgalmazó nagykereknek egyszerűen a Karácsonyi vásárlási láz előtt még meg kell szabadulniuk a régi cuccoktól ).[ Szerkesztve ]
-
Gergő_
őstag
válasz scott_free #4195 üzenetére
én avastot használok 3 éve magában, avira se lehet rossz, sokan odavannak érte
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest