- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ponti_ak
addikt
D2: igen, tényleg pocséklás, mert a proci szerintem is bírná, de a rendes codec-támogatás fejlesztése a kis/közép kategóriás lejátszókra is elég nagy meló, és ha azt nem vállalja a fejlesztő, akkor nem marad más: konvertálni kell..
* legalábbis én ezt olvastam az iAudio-s külföldi fórumon..
[ Szerkesztve ]
-
lsc
nagyúr
Üdv
Nem pontosan a témába vág , de talán tudtok segíteni .
Adott egy albacomp bc-781-es mp4 lejátszó . Ma vettem bele egy transcend mini sd 4 gigás kártyát . Belerakom , már indításnál lefagy . Amint kiveszem belőle /lefagyott állapotban/ megy tovább . A kártyát az adapterével beraktam digitális fényképezőbe /SD/ az is lefagy .
Az mp 4 leírása 4 gb-os mini sd kártyát ír bővítéshez , elméletileg az OK .
Tud valaki segíteni , mi lehet a gond ?Az élet kegyetlen .
-
vili13
őstag
Elvileg lehetne gond, mert az SDHC (SD 2.0) lefelé nem kompatibilis. De a lejátszód állítólag 4GB-ig kezeli a kártyát, a sima SD (SD 1.0) meg tudtommal max. 2GB lehet. Vagyis a lejátszónak elvileg tudnia kell kezelni az SDHC-t, de az ilyen kínai lejátszóknál sosem lehet pontosan tudni.
Tehát vagy a fényképezőgéped és a lejátszód egyaránt nem kompatibilis a kártyával, vagy rossz a kártya. -
vampire17
addikt
hali. most gondolkodom egy ilyen cucc beszerzesen. kimondottan filmnezesre kellene, a feltetelek, 2,8" os kepernyo, 320*240 es felbontas, 25 fps-t vigyen, 384 kbps es xvidbe kodolva, es ezeket akadas nelkul mindenkepp. hat kb ennyi. ezen kivul az se erdekel ha semmi mast nem tud. kb 19-20e ret szanok ra. atneztem a forumot meg a keszulekeket is, de en jobban orulnek tenyleges tapasztalatoknak.
elore is kosz!jah, a felbontasnal ha kisebb mint a keprnyoe akkor ne huzza szet a kepet hanem tartsa akeparanyt. most amugy egy sony ericsson k550i n nezek filmeket. ez 220*176 ot tud 25 fps el xvidbe 192kbps en akadas nelkul. ennel mindenkepp jobb kell
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
hat joo alaposan atnezve a felhozatalt nekem az Acelabs S3 az ami jo lenne. ennel lattam csak 25 fps-es megjelenitest. erdekelne hogy tenyleg akadasmentesen tudja e ezt.szoval akinek ilyen van foleg az irjon
-
Devastator
tag
Hy. Szerintetek melyik az ütősebb? Meizu M6 SL vagy Creative Zen?
Sűrgős lenne! -
vzsolo2225
tag
Hy!
Van egy e-Ronix EMP-2010-es típusú mp4 lejátszóm, ami idáig jól működött, azonban múltkor rádugtam a gépre és nem igazán ismerte fel, továbbá magát a lejátszót sem lehet bekapcsolni, bár egyszer már bekapcsolt, és volt hogy a gép is felismerte, tudtam is rá másolni, illetve törölni róla, de azóta megint csak a homokóra látszik...
Találkozott már valaki ilyen problémával, esetleg tudja valaki, hogy mi baja lehet?
Előre is köszi! -
vzsolo2225
tag
válasz vzsolo2225 #469 üzenetére
Up!
-
dunc
nagyúr
játék
-
dunc
nagyúr
Valaki Plase Alcor LUX játék formátumát írja meg mert leformáztam a plyert !
Vagy valahova legyenszíves felrakni a játékat,vagy linket honnan tölthetek! -
kranpet
csendes tag
Hello!
Alpha MP4
Szeretnék azokon az embereken segíteni, akik ilyen lejátszót vásároltak. A hozzá kapott cd-n lévő konvertáló program használhatatlan. Találtam egy programot, kicsit testre szabtam, úgyhogy most használható. Részletesen leírtam a konvertálás menetét a honlapomon. Kérek mindenkit, hogy aki érintett a témában küldjön valamilyen visszajelzést a sikerről, ha mégsem sikerülne az oldalon megtalálható az e-mail címem! Jó konvertálást, sok sikert! Remélem tudtam segíteni az érintetteknek!
Honlapom címe:http://alpha-mp4.extra.hu/
Üdv!
-
FireKeeper
nagyúr
üdv!
2 gigás creative zen-t hol lehet kapni pix-en kívül? keresten, de nem nagyon találtam seholsteam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
dunc
nagyúr
válasz FireKeeper #474 üzenetére
Ez a sima pici,mert nálunk az MM*be van 2 gb 10 ezerért!
-
PredatorNo1
aktív tag
Hali vettem egy albacompot, amiről itt már ezer ember beszélt, de konvertálok filmet úgy ahogy leirtátok, és azt irja ki rá hogy hibás formátum, mindenhogy poróbáltam már, de nem megy. még az elején letöröltem egy olyan fájlt a lejátszóról hogy : "ghost.pif" mert a nod virusként irmerte fel, de ez gyári állapotban rajta volt !!! Ez lehet a videólejátszó része vagy mi ? HElp pls
Á utánaolvastam a ghost piffet valami féreg hozza létre, de letöröltem akkor mért nem megy a film ?:S
[ Szerkesztve ]
-
PredatorNo1
aktív tag
na zsir csak át kellett kicsit irnom az ini fájlt
[ Szerkesztve ]
-
kranpet
csendes tag
válasz PredatorNo1 #479 üzenetére
Hello!
Akor ezek szerint összejött! Grat! Örülök, ha picit hozzájárultam a sikerhez!
-
Mui
tag
Szisztok!
Találtam egy ilyet:
Ismeri valaki?Milyen a cucc, érdemes megvenni?
üdv mui[ Szerkesztve ]
-
turokjoe
csendes tag
Sziasztok!!! Ez egy myaudio mp4 lejátsztó és nekem is ilkyen van. Sztem nagyon jüó kis készülék csak 1 problémám van vele és remélem h valaki tud segíteni! A Converter amit adtak hozzá nem akar konvertálni ahogy rányomok a start convert gombra nem történik semmi más progit meg enm találtam hozzá. Légyszi segítsetek! Köszi
-
dunc
nagyúr
válasz turokjoe #483 üzenetére
Hello elöször Total video converter-el konvertáld át a 320x240 be.és útánna a hozzákapott programmal.
[ Szerkesztve ]
-
Mlaci1995
csendes tag
hello nekem is van mp 4 em de nemtudok video filmet rátenni és egy mp 4 comveter kellene ami lehetőleg magyar nyelvű valaki tud ilyet ?
-
majorosn
csendes tag
Légyszi valaki !!!
A kölöknek vettem ezt a kis Mp4-et
Már 50 konvertáló progit 6000féle képpen kipróbáltan de a filmet nem játsza le.
Kiírja, hogy keresés azután meg azt, hogy no files !
Nincs meg valakinek a gyári telepítője? Vagy mi lehet a gond?
[IMG:[url=http://kepfeltoltes.hu/view/080304/mp4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/080304/mp4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img][/url]][/IMG]
[ Szerkesztve ]
-
unyadavid
senior tag
válasz majorosn #487 üzenetére
ha a lejátszó biztos , hogy lejátszik videót és te elvileg mindent jól csináltál de egyik programmal sem sikerül akkor szerintem a gyártót (már ha van ) vagy pedig a boltot ahol vetted kérdezd meg de próbáld ki azokat a programokat is melyekről már rég óta beszélgetnek júzerek egy kicsit talán vissza kell hozzá olvasni!!
de azért hajrá -
kavics75
csendes tag
Sziasztok
Kellene egy kis segítség. Van egy Albacomp BC 781 mp4 ketyere. Alapjában véve nem rossz csak
- memóriakártyáról nem játsza le rendesen az mp3-at
- amikor ö akarja elmegy a világítás majd szintén spontán visszajönmit tegyek??
Lehet ezekben frissíteni a szoftvert?
Ha igen hogyan?
És mivel??előre is köszi
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz kavics75 #489 üzenetére
gyártó vagy forgalmazó honlapját érdemes lenne megnézni, ott frissítésről és esetleg annak menetéről is kapsz tájékoztatást, de amenniyben még garanciális a készülék, érdemes visszavinni.
Esetleg leírását érdemes megnézni, firmware frissítést írnak e vhol benne, ha lehetséges, akkor ott felkell, hogy legyen tüntetve.
[ Szerkesztve ]
''Aki hisz abban, hogy a biztonsági termékek képesek önmagukban valódi biztonságot nyújtani, az megelégszik a biztonság illúziójával.''
-
kavics75
csendes tag
Sziasztok
Köszönöm a segítséget és az ötletet. Az az igazság hogy a visszavitelt hagynám utolsó lehetőségként mert ha nem tökéletesen de azért működik és ha visszaviszem legalább 2 hónap mire újra látom. Többen ajánlották a firmware frissítést csak azt nem tudom hogy azt honnan szerezzek. Mert az albacomp honlapján nincs. A kis CD-n amit kaptam a géphez megint nincs. Ja egyébként van rajta egy konvertáló progi ami tökéletesen müködik és le is játsza a ketyere, szivesen elküldöm akárkinek. nálam működik. Szóval a hangja sem tökéletes mert tök mono az egész. a gyártó valószínüleg éhező kínai gyerekek voltak, legalább is a boltban ezt mondták. Annyit tudok hogy milyen szoftver megy rajta PMP MLC v2.1.3. Na ezzel lehe valamit kezdeni???
-
redsas
tag
Cső!
Van egy MP4 lejátszóm (CANYON CNR-MPV4AF) , milyen fajta sd kártyát kell venni?
Van itthon sd kártyám, de azok nagyok!
Valaki fel tudna pontosan világosítani, hogy milyen sd kártyát vegyek, azt megköszönném!qamu74///http://qamu74.deviantart.com/
-
P3tson
csendes tag
Hi! Ilyet szeretnék venni! Mit gondoltok róla? Megéri? : [link]
-
razsa
aktív tag
Sziasztok! Létezik olyan .AMV konvertáló progi ami tud 220x176 ba konvertálni? Mert Amv Convert toolnál a max 208x176..és nekem 220as kéne.
[ Szerkesztve ]
-
razsa
aktív tag
válasz unyadavid #497 üzenetére
Köszi szépen a segítséget..Még egy olyan kérdésem lenne hogy van egy PTI-891esem és a videók egy kicsit akadnak rajta..talán túlzás akadásnak nevezni, de nem teljesen folyamatos a kép, a hang az jó. Ha minden igaz olyan 15-16fpssel megy kb.. Ez normális az ilyen "noname" mp4eknél, vagy teljesen folyamatosnak kéne lennie a képnek? Nincs összehasonlítási alapom,de pl megnéztem a Sony A815öt, amiről koppintották az enyémet és azon teljesen jól megy a kép,mintha TV lenne kb..de hát talán ezért is drágább +20K val?
-
unyadavid
senior tag
hát figyelj!! szerintem nézd meg hogy a leírásban hány fps-t írnak , de ez nem mindig jön be viszont mégis csak egy kínai koppincs tehát nem olyan biztos hogy ennél jobbnak kéne lennie !!
a helyedben még több féle videóval próbálnám ki pl. egy sorozattal ahol ninncs túl sok képváltás meg mondjuk egy mátrix szerűséggel ami tele van képi efektusokkal
sok sikert -
Zirowe
nagyúr
Sziasztok,kaptam egy 2gigás mp3 lejátszót(ipod nano klón),ami beadta a kékhalált.A leírások között találtam egy honlapot( http://ycibo.com/mp4help/ ),ahová elmentem és leszedtem ezt a mp3 product tool 5.11-et és a lejátszómhoz tartozó (a lejátszóm az első a listában,a 1,5 inches)3 firmware-t is.Az oldalon leírtakat követve ez lett a végeredmény:a legelső firmware-el megjelenik egy kis homokóra,de semmi más nem történik,a másodikkal villog a kijelző,a harmadikkal meg megint csak kék kijelző van.
Tudnátok esetleg segíteni hogyan leheljek bele életet?Hol találok más firmware-t?Esetleg ha valakinek ugyanilyen lejátszója van,el tudná nekem küldeni az fw-t?
A cuccot nem lehet visszavinni,eleve így vettem.
Köszi.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest