- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz dudika10 #12125 üzenetére
akkor mondjuk úgy, hogy márkaboltból. most speciel nem tudom, kinél van a Sennheiser, de én anno a basystől vettem a füldugóimat. és simán nem mernék magánszemélytől, hirdetés alapján vásárolni. igen, lehet, hogy nem hamis, de ennek jelenleg szvsz nem 50% az esélye, hanem mondjuk 20-30.
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Dave™
nagyúr
válasz dudika10 #12125 üzenetére
Én eddig MM-ben két Sennheiser fülest vettem, mindkettő hátulján ott volt a hivatalos magyar forgalmazó (basys) címkéje.
Ha valami fele annyiba, vagy még kevesebbe kerül, mint egy boltban, marha feltűnő. Nyilván nem a hazai forgalmazótól veszi, hanem leginkább az ebayről, mivel az mindenkinek könnyen hozzáférhető. Hasznot ő is tesz rá, ez nem lesz sokkal kevesebb, mint a kisker haszon, ha egyáltalán kevesebb. Viszont ennyivel akkor sem lehetne olcsóbb, ha minden körülmény ideálisan teljesül (22000 helyett csak 7000 Ft, ez kevesebb mint a harmada). Egészen egyszerűen arról van szó, hogy tökéletes szintre fejlődött a hamisítvány. Korábban egy részük felismerhető volt külső jegyek alapján, ezek már nem. Pont ez van a parfümöknél is, lehetetlen megmondani külsőre, hogy eredeti-e. És kevesebb, mint a felébe kerül. Nem varázslat, csak szimpla hamisítvány.
#12127: minden halláskárosodást okoz, ha tartósan fennáll nagy hangerővel, legyen az egy motor, egy kék bálna az óceánban vagy egy akármilyen mp3 lejátszó. Ebben nincs semmi új. Elvileg ezért is jobbak az in-ear fülesek, mert a kizárt zaj miatt jóval kisebb hangerő is elegendő velük, de még ott is figyelni kell.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- 3D nyomtatás
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Minden ami hőszivattyú
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 5
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest